שיתוף מחשבות

TraiLofTearS

New member
שיתוף מחשבות

אני לא כל כך פעיל בפורום הזה ופירסמתי אולי הודעה אחת פה בכל מיקרה אני קורא פה יותר... כמו שציינתי בעבר אני בן 18. נישאר לי עוד טיפול יום אחד קצר של 20 דקות והמחלה מאחורי ! הקלה אדירה מאחר שכל מחשבה על מחטים ושקיות לוריד או רק להיזכר בריח של הבית חולים עושה לי בחילה! עכשיו אני מתחיל לחזור לחיים הרגילים שלי לאט לאט לשיגרה הישנה שהיתגעגעתי אלייה כל כך אבל זה דיי קשה משום מה רוב החברים שלי איכזבו אותי במהלך המחלה חלק קטן מאוד הפתיעו וחלק כמו שציפיתי ועכשיו היתקרבתי מאוד לחבר אחד שהיה איתי לאורך כל הדרך ותמך ועזר והיה שם וכימעט מכל השאר היתרחקתי ואני נימצא במצב שאני פשוט לא רוצה להיפגש עם אף אחד מהחברים שלי כי למעשה אנחנו כניראה רק חברים של להעביר את הזמן והשיעמום ... ועכשיו שאני בריא שוב פיתאום חזר הטלפון מאותם חברים לצלצל. בכל מיקרה אני סתם רושם את המחשבות שלי אם יש למישהו תגובה הוא מוזמן לרשום אותה. אני מאחל לכולם החלמה מהירה ולחשוב חיובי :)

שלומפר1

New member
חברים

מניסיוני למדתי שבמהלך המחלה זו היתה הזדמנות נהדרת לברר מי חבריך ומי מכריך אבל... לאני ודעתי- רק אתה תקבע מה מידת הקירבה שתתן לחבריך ולכן ההחלטה שלך היא חשוב לזכור לחלק לא מבוטל מהציבור יש חוסר ידע או ידע שאינו מבוסס על המחלה( לי כבר יצא לשמוע מישהו שטען שאפשר להדבק דרך האויר...) אם קשה לך לקבוע את הסיבות להתרחקות של חבריך הגישה הישירה היא גם הנכונה ביותר שאל אותם( דבר איתם על המחלה שהיתה לך- ותראה באורח פלא איך לבד הם ידברו על הקשיים ולמה לא באו לבקר אותך) הרבה בריאות והצלחה שלומפר

יאללה החלמה מהירה

החברים שאכזבו אותך אינם מפחדים מהמחלה קשה להם להתמודד נבוכים מהלא נודע לא יודעים מה להגיד הם נבוכים לכן מתרחקים. אל תשפוט אותם אל תרחיקם לא בגלל זה.... תחייך לכולם גם למי שמפחד כמו שכתבת לחשוב חיובי....

חברים....

דבר ראשון מזל טוב לסיום הטיפולים! זה נורא כיף שלא צריך לספור אחורה עד לכל טיפול וגם שהאוכל יוצא מהצד שהוא אמור לצאת ולא מהצד שהוא נכנס דרכו. דבר שני - חברים. יש משהו בסיטואציה הזו של החולי ש"בוחרת" את החברים שלנו בשבילנו, אלו שמסוגלים להתמודד, שמבינים שאם אנחנו קצת בלי שיער וקצת חלשים זה לא עושה אותנו שונים או מדבקים או אחרים. מצד שני, המצב הזה הוא מצב זמני, ואפילו למצוא חברים לכייף איתם יכול להיות לא פשוט לפעמים. אתה כרגע נמצא בעמדת כוח - להחליט אם אתה רוצה להמשיך להיות בקשר עם אלו שהיו חברים שלך או לא. ואתה יכול לבחור אם אתה ממשיך איתם מהמקום שהפסקתם כאילו כלום לא קרה, או מסביר להם שהם יכלו גם להרים טלפון בזמן שבאמת היית צריך אותם ומשם ממשיך להיות איתם בקשר או מחליט שאתה לא מעוניין בהם כחברים וגם את זה אתה יכול להסביר להם וגם להסביר להם למה אתה מרגיש ככה. כרגע בכל מקרה הכדור בידך ואתה תחליט באילו חברים תבחר. בהצלחה גלי

rubber duck

New member
../images/Emo24.gif ו ../images/Emo39.gif לכבוד ההחלמה

זה כבר ממש קרוב ואתה בדרך הנכונה לגבי חברים : יש חברים של לילה יש חברים של יום יש חברים של עבודה ויש חברים של פנאי יש חברים של לקחת יש חברים של לתת והכי מכולם אני אוהב את אלו שהם חברים של אמת אתה לא חייב לאף אחד דין וחשבון על ההרגשות שלך אם אתה לא מרגיש בנוח בחברתו של אדם או שאתה מרגיש שהוא לא האדם שאתה רוצה להיות בחברתו ברגע נתון פשוט לך קדימה עם ה
שלך ועם הרצונות שלך המון אושר ובריאות שרון

למעלה