שיתוף סורק ברשת מקומית

con_artist

New member
שיתוף סורק ברשת מקומית

שלום, אני עובד עם 2 מחשבים שמחוברים בהצלבה, וברצוני לדעת כיצד אני יכול לשתף את הסורק שלי אשר מותקן במחשב אחד עם המחשב השני דרך רשת מקומית, בדיוק כמו שעושים עם מדפסת. תודה מראש

אולי תסביר לנו בשביל מה שיתוף סורק?

אתה רוצה שהמחשב הרחוק יפעיל את הסורק? וגם יחליף את התמונות? אין בזה הגיון!

con_artist

New member
כל מה שאני רוצה זה...

להפעיל את הסורק מהמחשב השני.. מה כל כך קשה להבין פה? ולמה בדיוק אתה מתכוון "להליף תמונות" ??? תודה.

philips

New member
המממ....אכן מעניין

ובכן....בהתאם למסקנותיי מהתיקלות עם בעייה זו בעבר... אז ככה....כמו ששאל הרעם הכחול, אכן קשה להבין מדוע כדאי לשתף סורק ברשת מכיון שבשונה ממדפסת , יש להיות ליד הסורק בשביל שיקרה משהו... בהתאם לרעיון זה...יצאה המסקנה הכללית ששיתוף סורק ברשת הינו דבר מיותר.. טכנית ניתן לבצע את הדבר ע"י תוכנות הקיימות באינטרנט שמאפשרות להתקן TWAIN32- סורק להיות משותף ברשת , כך שתוכל להתייחס אליו "כאילו" הוא היה מותקן מקומית במחשב אחר.... זה שניתן לבצע זאת...לא אומר שכדאי לבצע זאת... במידה והינך מעוניין בנוחיות של סריקה ישירות למחשב בו נמצא ה PHOTOSHOP או כל תוכנה אחרת , פשוט סרוק ושמור לכונן שאותו שיתפת ברשת ..וכך פתרת את הבעייה.... דבר זה גם בד"כ יהיה מהיר יותר.. אם בכ"ז אתה מתעקש מסיבותיך לקבל את מסכי הכיוון של הסורק על מחשב אחר מזה שאליו הוא מחובר.... אתה מוזמן לפתוח ALTAVISTA או GOOGLE ולכתת את רגלייך בעקבות הלא-נודע

MexMex

New member
סורק ברשת - גם אני צריך !

חברים יקרים. למה כל כך קשה להבין למה צריך סורק ברשת? תעצמו עינים ותדמינו את הסנריו הבא: המחשב עם הסורק מחובר ברשת TCP/IP (ע"י כבל ומתאם USB של BELKIN) למחשב מחברת. המרחק ביניהם - 1.78 מטר (מדוד...). המחשב המארח (את הסורק) עסוק עד מאוד בשלו, ואילו למחשב המחברת בא פתאום לסרוק את תמונת השכנה.. אז מה עושים? מפריעים למחשב השני? בקיצור - אם למישהו יש פתרון לסורק ברשת - אשמח (עד מאוד) לשמוע, יען כי כל שיטוטי ב TUCOWS וב DOWNLOAD לא אהלו שום כלום. תודה

למעלה