שיתוף עמלה במשרד תיווך

saritahava

New member
שיתוף עמלה במשרד תיווך

שלום חברים,

יש לי קהל לקוחות שאני מלווה להשקעות בארץ ובחול. התשלום עבור הליווי מתקזז עם עמלת גיוס/העברת לידים שאני מקבלת במקרה והלקוח מחליט להשקיע אצל חברות המומלצות על ידי.
התחלתי לעבוד במשרד תיווך שטוען שעלי להתחלק איתו בכל עמלת תיווך שאני עושה, לא משנה אם אני הבאתי את הקונה וגם את המוכר, ובאותה המידה עלי להתחלק איתו באותה עמלת גיוס/העברת לידים בטענה שזה נקרא תיווך ושנדלן זה נדלן.

לי זה לא נשמע הגיוני. מה דעתכם המנוסה אומרת?
תודה לעונים

בשביל מה את צריכה את משרד התיווך

אם יש לך לקוחות משלך, המשרד תיווך מיותר עבורך.
יש בעייתיות בהגדרות כאשר את עובדת ומקבלת לידים דרך משרד.
אם הם מביאים לך לקוחות שמפרנסים אותך, הם לעולם לא יידעו אם הלקוחות שאת מטפלת בהם הגיעו אליך דרכם או שזה ליד עצמאי שלך, והספק הזה יפגע במערכת היחסים שלכם.
אם את חושבת שהם יקבלו פירות גדולים ממך, והתרומה שלהם עבורך לא מצדיקה חלוקה איתם, אולי זה לא המשרד המתאים בבשבילך

מסכימה

saritahava

New member
העבודה בתיווך לא קשורה לעבודה עם השקעות

או לפחות איך שאני ראיתי את זה.
אני ראיתי הפרדה טוטאלית. מכיוון שלקהל הלקוחות שלי אין כסף לקניית דירה בתל אביב (שם נמצא המשרד) ועדיין יש עבורם פתרונות אחרים להשקעה. בעיקר בחול.
והפוך, הלקוחות של המשרד מחפשים לקנות דירה או למכור דירה בתל אביב, אין לי מה לגייס אותם להשקעות בתחומים אחרים. אני מגיעה כאשת מקצוע בכובע של מתווכת.

לך זה ברור, לאחרים זה נראה יותר כמו תחום אפור

זה לא שאת לא צודקת מנקודת המבט שלך. אני רק מנסה להציג לך תמונה קצת שונה מהדרך שאת רואה את הדברים, וההצגה הזאת לא מופרכת.
אם את חושבת שאת צודקת, או שתשכנעי אותם, או שתחפשי משרד אחר.
או כמובן, שתסכימי לתנאים שלהם.
אגב, אני לא הייתי מסכים.
מדינה חופשית. לא חייב להיות במשרד שאני מרגיש שפוגע לי בעסקים.

למעלה