שיתוף פעולה בין ביטלס לפינק פלויד?!

rshilkrot

New member
שיתוף פעולה בין ביטלס לפינק פלויד?!

זה שת"פ רציני בשיר "ECHOS" של פינק-פלויד יש שורה משיר של הביטלס "across the universe" "insighting and inviting me" רק שבשיר של ביטלס זה "inviting and insighting me" זה ממש לא הגיוני כי פינק פלויד עשו בעיקר חומר מקורי, ולא היו מעתיקים (במיוחד מילים) מלהקות אחרות תחשבו.. אלה לא מילים שכיחות! ובכל זאת הן מופיעות בשני השירים, כמעט באותה צורה...

לא מזלזלת,

אבל אולי היתה מעידה קטה, ומה עם שלמה ארצי שכולנו יודעים שהחומר שלו מקורי (תתקנו אותי אם רק אני יודעת) והוציא לאחרונה שיר עם 99% העתק של הביטלס (היו כמה שינויים אבל אין מקום לטעויות) אחרי הכל- הביטלס היו גאונים אחד אחד, הם גם פיתחו דברים ואופנות... BE HAPPY

rshilkrot

New member
אמרת משהו מקודם

לפני איזה כמה ימים על ללכת ברחוב ולהגיד לכולם "אני אלוהים!" ועכשיו באה לי מין תמונה מנטלית של איזה סטלן ברחוב שהולך ואומר לכולם שהוא אלוהים - LOL

יש איזה דפיקה,

אבל לא סרוטים לחלוטין! אין לי כוח לכתוב בכל הודעה BE HAPPY אבל אני בטוחה שאתה יודע את זה...

bwp

Member
ביטלס פינק פלויד וכיוצא בזה

אוקי אז נתחיל משלמה ארצי, אני לא הבנתי אם ההערה הייתה צינית, כי לדעתי כן. רוב , אבל רוב השירים שלו זה לקוח מאומנים אחרים, כאילו דה? אותם אקורדים ושינוי מקצב. למשל בשיעור גיטרה המורה הראה לי 2 שירים שלמדנו איך הוא לקח שינה מקצב פה שם וקיבל חדש, הישירם זה creep, more than words והמורה אמר שרוב השירים שלו ככה בקשר לביטלס:אני לא הכי אוהב אותם אבל זה לא חשוב, כי הם אכן התחילו המון אופנות וכגון, והצליחו להפיק אלבומים ברמה עם הטכנולוגיה של התקופה בקשר למילים:לא נראה לי הגיוני שווטרס(הרושם מילים של פינק פלויד ב99%) הוא יגנוב שורה מביטלס, כי הוא בן אדם , לפחות מבחינת מילים, גאון בצורה פשוט לא רגילה , שלא ראיתי משהו דומה לזה(טוב, אולי יהודה עמיחי) ובכל אופן, אולי זה מעין ביטוי באנגלית, אבל לא ביטוי רשמי, כמו שלכל שפה יש מוזרויות שלה ודברים רווחים. אל תשכחי שזה יצא בשנת 1971 או משהו, השפה הייתה שונה, ולפינק פלויד יש איזה כמה? 20 אלבומים? וגם לביטלס? אז יכול להיות שאיפשהו פה שם זה קרה אה, ו inviting זה מילה די שכיחה

rshilkrot

New member
כל הכבוד! פתרת את הבעיה!

NOT! סתם.
אם שמעת את השירים אתה בטח מבחין בדמיון שיש בין המצלול של שני המשפטים, וזה כמעט ברור שזה לקוח מהשיר השני... ו INSIGHTING זאת לא מילה כ"כ שכיחה.

bwp

Member
אוקי...

תגידי לי את שם השיר של הביטלס ואני אנסה לשמוע את זה. בכל אופן אני עסוק מכדי לבזבז את זמני על שמיעת ביטלס(ובבקשה אל תתחילו ויכוח על זה)

goldi san

New member
מה הבעיה בזה? אנשים עושים את זה

בסרטים, מוסיקה וכולי. רמיזות, קריצות וציטוטים. זה אך טבעי וחיובי.

למעלה