שיתוף פעולה בין מיוז לסטרייטס

שיתוף פעולה בין מיוז לסטרייטס../images/Emo223.gif

השיר נשמע יותר מדי כאילו יצא מדיסק של cage the elephant אבל יצא מגניב.. אפשר לשמוע פה: http://www.xfm.co.uk/news/2008/muse-and-streets-collaboration-leaked?&DCMP=EMC-EMR2007 ובנוסף בגלל שלא עשיתי את הפינה של הSNM ויצאו דווקא הרבה שירים חדשים בזמן האחרון אני אכתוב את כל הלהקות המוכרות שאני זוכרת בקצרה..: The Pigeon Detectives - everybody wants me now death cab for cutie (!!!! סוף סוף!) - cath css - left beind the futurehead - the spike the music - the spike עוד להקה מגניבה שאהבתי למרות שהשיר יצא די ממזמן: IDA maria - I liked you better יש גם מכל מיני להקות חדשות.. אם זה מעניין אתכם תחפשו בעמוד של המיספייס צ'ארט

Djerry

New member
כמו שאמרתי בפורומיוז

אני אהבתי. וזה מאוד מזכיר את לד זפלין אז מה רע? יצאו עוד שירים חדשים? אני חייבת להתעדכן

ממ.. נזכרתי בעוד שלושה אתמול../images/Emo223.gif

יש גם חדש לאוטומטיק והוא די שונה מהשירים הקודמים שלהם.. וגם חדש לפריטלייס.. שכחתי את השמות של השירים ואני מניחה שמי שמעריץ אותם כבר יודע אבל יש חדש גם לverve - love is a noise אה וראיתי שגם אירוסמית' החליטו לעשות קאמבק לא ממזמן

ReaLostprophet

New member
שיר נחמד

היו גם לסטריטס וגם למיוז שירים הרבה יותר טובים לבד..השילוב ביניהם בסדר כי הנגינה של מיוז לא משתלבת יותר מידי עם הקול הראפ של סקינר. השיר הזה מאוד ביזארי בכללי וזה באמת נשמע כמו cage the elephant אבל גם טיפה כמו בלוק פארטי.

למעלה