שיתוף פעולה בין פירסט קלאס לנועם

שיתוף פעולה בין פירסט קלאס לנועם

הפקות. על פי הפירסומים האחרונים הרי שחברת נועם הפקות תמכור גם את הדיסקים של פירסט קלאס. כידוע חברת פירסט קלאס העמידה לעצמה תנאי למכור רק את הדיסקים שלה ואחר חודש היא חזרה בה והביאה לחנות גם את הדיסקים של נועם. האם האיחוד הזה יכריע את ענקית המוזיקה החסידית גל פז? ימים יגידו.

עוד 1ת

New member
חשבתי ולסיום תשאל

האם צעד זה לא מוכיח על שלבי התגססות של פירסט.אם נרצה או לא.גלפז תשאר מעצמה שאין עליה.

בשני דברים תיבחן פירסט קלאס

1.שכל הגדולים של המוזיקה החסידית או לפחות חלקם יעברו לפירסט קלאס 2.שאחרי תשעה באב הם יציפו אותנו בדיסקים של זמרים מוכרים או אפילו לא מוכרים>

>המשך

במקרה ששני התנאים האלה לא יתקיימו מוזמן מר רוזנברג לחכות לחתונת בנו (שהתברמץ לא מזמן) שזה לקח לפחות שבע שנים במקרה הזוב, ואז לפתוח עסק חדש.

בונפיס

New member
בואו ואני אספר לכם מה הסיפור ...

כשחברת פירסט קלאס רק פתחו את חנותם הם היו אמורים באמת להיות עקשניים ולמכור רק חומר שלהם אך יהודה רוזנברג הבין לאחר כשבועיים מפתיחת חנותו כי לא כך בונים עסק של מכירת מוסיקה לקהל,כיוון שהקהל רוצה את שהוא מכיר ולא את שאתה רוצה שהוא יקנה. בשלב זה הוא פנה למר דוד הולשטיין שמלכתחילה מאד שמח על פתיחת חברת פירסט קלאס(יודעי דבר ספרו על כך שהולשטיין אמר :"סוף סוף יהיה לי מתחרה איכותי ואמין"),והציע לו להחליף סחורה.דוד הולשטיין נתן ליהודה סחורה בשווי ערך מסויים ובתמורה קיבל מיהודה דיסקים של "מלפני אוריאל"(ההפקה היחידה שהיתה ליהודה ביד) בשווי דומה. לאחר כשבוע המשיך יהודה ופנה לגל פז (לאחר תחנונים שלהם לשיתוף פעולה מצידו),והציע להם את אותו הדיל,גל פז עטו על המציאה ועשו גם הם 'טרייד אין' עם פירסט קלאס. כיום, יש ליהודה חומר של "יוני שלמה","ד"ש חם","נשמת כל חי" של איתי,שאינם נמכרים באף חברה אחרת. הסיבה היא עצם רעיון הצריבות של פירסט קלאס(יהודה החליט שלא להדפיס את הדיסקים הללו למכירה,אלא אך ורק לאפשר את קנייתם במקום ע"י צריבה),שכדי לקנות את השירים הללו, עליך לצרוב לעצמך במקום דיסק ולא ניתן לקנות את הדיסק מוכן. זה הוא היתרון היחיד של יהודה על פני המתחרים,אך דא עקא שהיתרון הוא גם חיסרון עצום.כיוון שברגע שלגל פז ולנועם אין את החומר הנ"ל יש פחות רווחים,כיוון שלרשות יהודה עומדת חנות אחת בלבד במקום לא ממש מרכזי,ואילו למתחריו יש חנויות מעט מרכזיות יותר. בקיצור,אם יימשך המצב שרוזנברג מנסה לחסוך את עלות הדפסת הדיסקים על ידי צריבה במקום(בשעה שהוא מפסיד פירסום שמאד חשוב לחברתו כיום!),לפי עניות דעתי לא יישאר עתיד ורוד לחברת "פירסט קלאס מיוזיק".

הבנתי בערך מה שאתה מתכוון

ויש דברים בגו. אבל תסביר לי אם הוא עשה החלפות עם גל פז מדוע לא רואים את זה על פני השטח?

בונפיס

New member
אני לא בטוח מה התכונת,אך אם ...

התכונת שלא רואים בחנות שלו את הדיסקים של גל פז,אני מציע על מבט שני ומעמיק אל תוככי המדפים שמאחורי המוכר.

MENIMEN M

New member
מקורות יודעי דבר מוסרים כי...

יהודה רוזנברג הולך לפתוח סניף של פירסט קלאס בגאולה

הצחקתני מר מן

זה נאמר בהופעה שהיתה בסנטר 1 ועוד נאמר שתיפתח גם חנות בעיר התורה והחסידות.

AKATAN

New member
תגידו אתם נורמלים?

אתם חושבים שגל פז עושה היום את הכסף מהחנויות שלהם בב"ב או בי-ם או בחיפה? הרי הם משווקים עוד הרבה סוגי מוזיקות למינהם ולא דוקא חרדי... ודי למבין. ני חושב שזה לא יעשה ממש נזק אם נועם ופרסט קלאס יתחברו יחדיו. אולי פחות מזגן בחנות... ח ח ח .

למעלה