שיתוף פעולה למחקר

שיתוף פעולה למחקר

שלום, שמי אורה ואני פונה אליכם בבקשה לשיתוף פעולה כהורים לילד\ילדה עם פיגור שכלי. כפי שאתם ודאי יודעים מנסיונכם, ההתמודדויות אשר מציב פיגור שכלי של בן או בת אינן פשוטות. הספרות המחקרית מצביעה על השפעותיו הן על ההורים והן על האחים של הילד בעל הפיגור השכלי. עם זאת מחקרים בשנים האחרונות מגלים כי לא כל המשפחות מגיבות באותה דרך ולכל אחת דרכי התמודדות משלה. מאחר שכך, מטרה מרכזית במחקרים הפכה להיות גילוי דרכי התמודדות שונות על מנת ללמוד אם וכיצד ניתן לתמוך במשפחות הנושאות בגידול ילד עם פיגור שכלי. המחקר שלי מצטרף אל מחקרים אלו והוא מבוצע במסגרת המגמה לפסיכולוגיה שיקומית באוניברסיטת בר-אילן. למי שיהיה מוכן לקחת חלק, ישלחו שאלונים אנונימים להורים ואח/אחות בין גילאי 13-18. אני מודעת לכך שמילוי שאלונים דורש זמן ותשומת לב, אך מאחר ואתם אלו המתמודדים רק אתם תוכלו לדווח על המתרחש, ובכך לשכלל את הידע והשרותים המוענקים למשפחות העומדות מול אתגרים דומים לשלכם. שיתוף פעולה תתוגמל כך שעבור כל משפחה שתשתתף במחקר, הקרן של המחקר תתרום סכום סמלי של 50 שקל, לכל ארגון שהמשפחה תבחר. אני אשמח לקבל כל הארה/הערה, או שאלה. מאד מודה על זמנכם והענותכם. אורה

עמיקםרז

New member
אשמח להשתתף, אבל איך יוצרים קשר?

שלום רב, אשמח להשתתף, אבל לא ציינת איך ליצור קשר אתך... ב ב ר כ ה, עמיקם

למעלה