שיתוף פעולה עם פורומים: עם מי

שיתוף פעולה עם פורומים: עם מי ../images/Emo35.gif

עולה פה ושם בין מנהלי תפוז האפשרות לשת"פים. כבר כתבתי למנהלי "איכות הסביבה" במטרה לחשוב יחד על פרוייקט וירטואלי משותף כלשהו. יש לכם/ן רעיונות? מה הייתם/ן רוצים/ות לקדם ברעננה? עם מי? אפשר לעבור על רשימת הפורומים, להביא לכאן רעיונות ולחשוב על משהו. מבטיחה לנסות לממש. תודה, חנה.

חינוך הורים, אולי?

כי נראה לי שיש הורים ברעננה שאיבדו שליטה. אני רואה בני נוער מסתובבים בשעות, מקומות ודציבלים מפחידים. אולי משהו הסברתי להורים.

shian

New member
בעניין הורים באמת

- הורים למתבגרים - הורים לגיל הרך (גנים, מסגרות)

ATAF151

New member
הבעיה היא בהורים הקרייריסטים

כאשר שני ההורים קרייריסטים, כלומר מגיעים בשעות מאוחרות+נוסעים מהעבודה לחו"ל + גם בבית ממשיכים את העבודה, אי אפשר גם לטפל בצורה טובה בצרכים ובחינוך של הילדים.

a r t h e m i s

New member
ATAF- לפי מישנתך

ילדים הגודלים בשכונות עוני ומצוקה אמורים להיות נופת צופים ולעומת זאת- כל הנוער הפושע למינהו הינו תוצר של הורים קרייריסטים. כבר שאלתי אותך בעבר כיצד תסביר את ההשתוללות של הנערים בשעות הלילה, שעות בהן ללא ספק ההורים נמצאים בבית. לא זוכרת שהיתה לך תשובה. ובקיצור- קישקוש מקושקש.

ATAF151

New member
כשמגיעים הביתה רק בלילה כבר מאוחר מידי לחנך

העניין הקרייריסטי הוא לא הפקטור היחידי המשפיע על גידול הילדים, אבל הוא פקטור חשוב מאוד. גם בקרב משפחות העוני והמצוקה, אם תקחי שתי קבוצות עם בדיוק אותה הכנסה נמוכה ובדיוק אותה שכונת מגורים גרועה ובדיוק אותה השכלה נמוכה, תגלי שהילדים בקרב הקבוצה שבה הורה אחד לפחות נמצא בבית בשעות סבירות, הרבה יותר במצב טוב בממוצע מאשר בקבוצת ההורים שלא שוהים בבית. כאשר הורים מגיעים לביתם בשעות מטורפות + עובדים מהבית + נוסעים הרבה לחו"ל, יש להם סיכוי גבוה שגם כאשר הם יגיעו לביתם, הילדים לא ישמעו בקולם. חינוך הילדים זה תהליך מתמשך ולא מספיק לבוא הביתה בלילה ולהגיד לילד שלא יפה להשתולל.

a r t h e m i s

New member
איזה שטויות!!

והורה שכן נמצא אבל הוא מחנך גרוע- כן משפיע לטובה? בחיי, אטאף כבר ביקשתי ממך בעבר, תעשה טובה ותספר לנו מאיפה אתה מביא את התובנות המטופשות האלה. דא"ג- הלפרין הרענני (הוא ___....) נמצא הרבה ב(מעצר) בית. אתה יכול לעשות בדיקה מה המצב אצל הילדים שלו..

ATAF151

New member
השטויות הן דווקא אצלך

עדיף אפילו להיות בפנימיה הכי גרועה מאשר אצל אלפרון, אבל זה לא קשור לנושא. אני כמובן משווה משפחות עם אותה רמת השכלה/הכנסה/נורמטיביות וכו שההבדל ביניהן הוא בנוכחות הורים בבית. ואגב, כל המומחים ללא יוצא מהכלל מסכימים שהילדים ניזוקים את שני ההורים ממעטים להימצא בבית. אין מומחה אחד שממליץ ששני ההורים יגיעו רק בלילות + ירבו בנסיעות + ימשיכו לעבוד גם מהבית.

a r t h e m i s

New member
אתה פשוט מצליח להצחיק אותי מהבוקר!

כמה קשקשת. אני מפסיקה את הדיון כי אי אפשר להתווכח עם מישהו שתפיסת העולם שלו כ"כ מעוותת.

ATAF151

New member
נראה לי שאת זקוקה לייעוץ

רמת הדיון שלך היא כשל ילדה מתבגרת. לידיעתך 99% מהאנשים סבורים כמוני. את בין הבודדים שסבורים שהילדים יוצאים נשכרים כאשר שני ההורים כמעט ולא נמצאים בבית. אגב, את יכולה להיעזר בביטוחים המשלימים של קופות החולים לצורך הוזלת עלות הייעוץ.

a r t h e m i s

New member
אם מה שהסקת ממה שכתבתי זה

שהילדים נשכרים מזה שההורים לא בבית אז אתה גם צריך ייעוץ וגם דחוף-דחוף-דחוף קורס בהבנת הנקרא!! יש כמה כאלו במרכז קליטה. בהצלחה!!

ATAF151

New member
יש לך קשיים בהבנת הכתיבה

הרי הטענה שלי היא שזה מזיק לילדים אם שני ההורים עובדים באופן קבוע בשעות מטורפות. ואת התנגדת לטענה שלי. לרגע אחד לא טענתי שזה הפקטור היחידי בעולם כולו שמזיק לילדים ולא טענתי שעדיף לגור עם עבריין מסוכן מאשר לגור עם הורים שעובדים בשעות מטורפות.

ימאנזה

New member
מי זה "כל המומחים"?

איפה פגשת אותם? במסדרון? באקדמיה? במאמרים מדעיים? אני מכירה כמה יוצאים מן הכלל שלא סבורים כמוך והם מומחים. ואתה?

ATAF151

New member
אכן כל המומחים

מעניין מיהו המומחה שממליץ להורים לעבוד בשעות מטורפות מידי יום בתור מתכון לגידול ילדים מוצלח. קשה לי להאמין שפגשת אחד כזה או קראת מאמרים של מישהו כזה.

לא צריך לעבוד שעות מטורפות

ואכן אנחנו מסכימים בעניין, אולם בין זה לבין הקישור הגורף בין הורים קרייריסטים לבעיות התנהגות אצל ילדיהם, המרחק רב. הזנחה רגשית אינה פונקציה של שעות עבודה אלא בעיקר של אישיות וערכי ההורים.

BellA עלמה

New member
חנה

האם לדעתך זוג עם ילדאו 2 יכול לקיים את עצמו אם 2 בני הזוג לא עובדים? רמת חיים סבירה זאת אומרת

למעלה