רוזי וקיידי
New member
שיתוף פעולה של תפוז ותנובה- מוצרי סויה
שלום.
לשמחתי פנו אלי מתפוז כדי לנסות מוצרים חדשים של תנובה- מגוון מוצרי סויה.
אני צמחונית כבר 14 שנה, לא אוכלת בשר/דגים/פירות ים אבל כן אוכלת מוצרי חלב ובייצים.
מעולם לא התחברתי למוצרי סויה שמהווים תחליף למוצרי החלב.
לא סובלת חלב סויה ומעדנים של החברה המתחרה, יש להם מן טעם לוואי חזק לטעמי.
מוצרי סויה שמהווים תחליפי בשר אני אוהבת.
ביום חמישי בשעה 17:00 (לאחר תיאום) הגיע לביתי שליח חביב עם צידנית כחולה ובה מגוון מוצרים:
מארז של 2 מעדני סויה במתיקות מעודנת מועשר בסידן ובויטמין D 1.9% שומן.
מארז של 2 מעדני סויה עם תות מועשר בסידן ובויטמין די 1.6% שומן.
מארז של 2 מעדני סויה שוקולד מועשר בסידן ובויטמין די 1.6% שומן.
מארז של 2 מעדני סויה המתיקות מעודנת מועשר בסידן ובויטמין די 1.6% שומן.
את התות והאפרסק הבאתי לאמא שלי לאכול כי אני לא אוהבת מעדנים עם פירות.
לא אמרתי לה שמדובר בתחליף סויה והיא לא שמה לב, אמרה שמאוד טעים.
הכי אהבתי את המעדן במתיקות מעודנת, לא היה טעם לוואי והוא היה ממש טעים למרות אחוז השומן הנמוך.
מעדן השוקולד היה טעים והרגיש לי כמו שאר מעדני השוקולד הרגילים בשוק.
מהגביע הנוסף של המעדן במתיקות מעודנת הכנתי את המתכון הבא מהאתר "טעמים חדשים" רק שאני וויתרתי על הקינמון ובמקום הגבינה הלבנה שמתי 2 מעדנים (פחות כמה כפיות שאכלתי ככה)...יצא מאוד טעים!!!!
בלינצ'ס גבינה וקינמון
מרכיבים
4 ביצים
2 כוסות קמח
כפית שטוחה של מלח
כוס וחצי חלב
כוס וחצי מים
4 כפות שמן
חצי כוס סוכר
חצי כפית תמצית וניל
חמאה לשימון המחבת
מצרכים למילוי:
חבילת גבינה לבנה(איזה אחוז שומן שאוהבים)
כפית תמצית וניל
כף וחצי סוכר
גרידת קליפת לימון
חצי כפית קינמון טחון
הוראות הכנה
1.אופן הכנת המילוי: מערבבים היטב את כלל מצרכי המילוי ומכסים בניילון נצמד ומקררים כחצי שעה.
אופן הכנת הבלינצ'ס:
תחילה חשוב לנפות את הקמח. בקערה רחבה מערבבים את כלל מצרכי הבלינצ'ס עד קבלת בלילה אחידה ללא גושים משמנים מחבת על אש בינונית ומניחים מעט מהבלילה במרכז המחבת ומנערים אותה לצדדים כך שהתערובת תגיע לכלל צידי המחבת. לאחר שרואים בועות בכלל שטח הבלילה ניתן להפוך ולטגן כדקה נוספת.מוציאים את תערובת המילוי מהמקרר, מורחים מהתערובת כל בלינצ'ס סוגרים ומקפלים בקצוות
מגישים למרכז השולחן.
אני אומנם לא טבעונית אבל אני כן מאמינה שארכוש את מעדן השוקולד והמעדן במתיקות מעודנת בעתיד, גם כי הן היו טעימים לי וגם בגלל אחוזי השומן הנמוכים.
תודה רבה לתפוז על ההתנסות!!
שלום.
לשמחתי פנו אלי מתפוז כדי לנסות מוצרים חדשים של תנובה- מגוון מוצרי סויה.
אני צמחונית כבר 14 שנה, לא אוכלת בשר/דגים/פירות ים אבל כן אוכלת מוצרי חלב ובייצים.
מעולם לא התחברתי למוצרי סויה שמהווים תחליף למוצרי החלב.
לא סובלת חלב סויה ומעדנים של החברה המתחרה, יש להם מן טעם לוואי חזק לטעמי.
מוצרי סויה שמהווים תחליפי בשר אני אוהבת.
ביום חמישי בשעה 17:00 (לאחר תיאום) הגיע לביתי שליח חביב עם צידנית כחולה ובה מגוון מוצרים:
מארז של 2 מעדני סויה במתיקות מעודנת מועשר בסידן ובויטמין D 1.9% שומן.
מארז של 2 מעדני סויה עם תות מועשר בסידן ובויטמין די 1.6% שומן.
מארז של 2 מעדני סויה שוקולד מועשר בסידן ובויטמין די 1.6% שומן.
מארז של 2 מעדני סויה המתיקות מעודנת מועשר בסידן ובויטמין די 1.6% שומן.
את התות והאפרסק הבאתי לאמא שלי לאכול כי אני לא אוהבת מעדנים עם פירות.
לא אמרתי לה שמדובר בתחליף סויה והיא לא שמה לב, אמרה שמאוד טעים.
הכי אהבתי את המעדן במתיקות מעודנת, לא היה טעם לוואי והוא היה ממש טעים למרות אחוז השומן הנמוך.
מעדן השוקולד היה טעים והרגיש לי כמו שאר מעדני השוקולד הרגילים בשוק.
מהגביע הנוסף של המעדן במתיקות מעודנת הכנתי את המתכון הבא מהאתר "טעמים חדשים" רק שאני וויתרתי על הקינמון ובמקום הגבינה הלבנה שמתי 2 מעדנים (פחות כמה כפיות שאכלתי ככה)...יצא מאוד טעים!!!!
בלינצ'ס גבינה וקינמון
מרכיבים
4 ביצים
2 כוסות קמח
כפית שטוחה של מלח
כוס וחצי חלב
כוס וחצי מים
4 כפות שמן
חצי כוס סוכר
חצי כפית תמצית וניל
חמאה לשימון המחבת
מצרכים למילוי:
חבילת גבינה לבנה(איזה אחוז שומן שאוהבים)
כפית תמצית וניל
כף וחצי סוכר
גרידת קליפת לימון
חצי כפית קינמון טחון
הוראות הכנה
1.אופן הכנת המילוי: מערבבים היטב את כלל מצרכי המילוי ומכסים בניילון נצמד ומקררים כחצי שעה.
אופן הכנת הבלינצ'ס:
תחילה חשוב לנפות את הקמח. בקערה רחבה מערבבים את כלל מצרכי הבלינצ'ס עד קבלת בלילה אחידה ללא גושים משמנים מחבת על אש בינונית ומניחים מעט מהבלילה במרכז המחבת ומנערים אותה לצדדים כך שהתערובת תגיע לכלל צידי המחבת. לאחר שרואים בועות בכלל שטח הבלילה ניתן להפוך ולטגן כדקה נוספת.מוציאים את תערובת המילוי מהמקרר, מורחים מהתערובת כל בלינצ'ס סוגרים ומקפלים בקצוות
מגישים למרכז השולחן.
אני אומנם לא טבעונית אבל אני כן מאמינה שארכוש את מעדן השוקולד והמעדן במתיקות מעודנת בעתיד, גם כי הן היו טעימים לי וגם בגלל אחוזי השומן הנמוכים.
תודה רבה לתפוז על ההתנסות!!