שיתוף קל- וקצת אופטימי

liranush39

New member
שיתוף קל- וקצת אופטימי

היי... אז למי שקרא את ההודעות שלי בתקופה האחרונה, ראה שבהחלט לא קל לי עם המצב. והיום קפץ אלי לביקור השוכר שלי, (אני זוכרת אגב שבדירה הקודמת- הייתי מסתכלת על השוכרים שלי והייתי מקללת אותם מבפנים מרוב שהיו עושים לי את המוות). ממש שמחתי שהוא בא לביקור, ואז אני זוכרת שרשמתי- שאני רואה את הדירה הבאה שלי, והשוכר פשוט מקסים ואנחנו מסתדרים מצויין. אז אמנם אני רק חודש פה, אבל אני חושבת שזכיתי גם בדירה שלי, וגם בשוכר מדהים. אני חווה המון עליות ומורדות בתקופה האחרונה- אבל מה שאני עוברת, זו הדרך הייחודית שלי, לא פעם אני חושבת על כך - יותר נכון מדמיינת שאני מדברת עם אנשים, ומספרת להם שעברתי את התקופה הכי קשה בחיי, ושאני מרגישה היום כאילו אלוהים פיצה אותי על כל התקופה הזו. אמנם עדיין יש בי חוסר ביטחון - כי המצב הכלכלי עדיין לא הסתדר, ונושא הזוגיות שלי גם הוא מקרטע אם בכלל, ולפעמים אני מוצאת את עצמי שואלת לא פעם- למה אני צריכה לעבור את זה, אבל אין לי ספק שתגיע עלייה, אין לי ספק שמחכה לי תקופה יותר טובה. עוד דבר- היה לי מישהו לפני חמישה חודשים שאהבתי אותו בטירוף, קשר חד צדדי כזה- אתמול יצא שקשקשנו קצת אחרי תקופה של נתק- הוא ביקש להחזיר את הקשר, ואני שכבר ממש לא באותו מקום, הגבתי באדישות.(ובשמחה ענקית בלב) היום גם עשיתי איזשהו תרגיל עם עצמי- מישהי כתבה לי פעם שברגע שעולה לך מחשבה ביקורתית- תקראי לה "מחשבת אמא"- אל תילחמי או תנסי לגרש אותה, פשוט תדעי שהיא קיימת. אז עוד סיפורון קטנטן בהקשר לזה... לפני חודש + הכרתי מישהו, מלכתחילה ידעתי שזה לא מתאים, ולאור כאב העבר -החלטתי שאני לא נותנת לזה יותר מידי סיכוי. אבל עדיין חלק בתוכי רוצה, וחלק בתוכי זוכר שהוא גם נורא רצה בי בהתחלה- ועכשיו המילה "אדישות כלפיי " קטנה עליו, משמע- הוא לא מתעניין בכלל!!! בקיצור אתמול סימסתי לו משהו חמוד והוא לא חזר אליי- אז בהקשר ל"מחשבת אמא" התחילו לי כל מיני מחשבות של- "מה כבר עשית שהוא לא מעוניין בך", ו"הינה עוד טעות", והתחלתי פשוט לכתוב את כל המחשבות הביקורתיות האלה שצצו לי בראש- ולא נתנו לי מנוח. ואז אחרי ש"אמא" הפסיקה לקטר- וראיתי איך מנגד המחשבות שלי מתגוננות, כתבתי לו (לעצמי בלבד) משהו, ובסיום הודיתי לו. שהוא הלך בכזו מהירות- כי אני לא צריכה אנשים כמוהו בחיים שלי. כי חברה שלי אמרה לי - "לירן, עלייך לכוון ולהתכוונן לטוב ביותר עבורך", וככל שאמרתי את המשפט הזה- ראיתי שהוא אפילו לא בסקאלה הזו. אז לסיכום- כן אני עוברת דברים, ואין לי ספק שמהתקופה הזו אני אצא חזקה יותר, אוהבת יותר, ומאמינה בעצמי. כי לא משנה מי או מה יהיה בחיים שלי- אני בוחרת לחיות אותם. והחיים הם שלי בלבד- ורק אני יכולה להפוך אותם לקצת פחות אומללים. תודה על במת השיתוף, מקווה לראות יותר פרחים, אורות,וצמחים בטיול שלי :)

ע ו פ ר ה

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo203.gif../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif../images/Emo140.gif

הרי לך המון פרחים ותמשיכי להנות מהדרך. באהבה עופרה

naty3

New member
איזה יופי לירנוש! אני שמחה בשבילך../images/Emo140.gif

למעלה