שיתוף רגשות

מאיה ל ת

New member
שיתוף רגשות

אני ממש שמחה שאבוא בע"ה למופע "שרים מאיר אריאל" בקיסריה. וזו באמת נחמה שאפשר להיפגש כל שנה ולשיר את השירים, להיזכר ולטעום קצת ממה שמאיר מעביר לנו דרך שיריו. ובכל זאת, עדיין קשה לי לא לשמוע אותו שם, לא לשמוע אותו שר, ושאנשים אחרים שרים את שיריו.. גם אם זה ביצוע מאוד יפה, הוא כ"כ חסר! קשה לשמוע מישהו אחר שר את שיריו. מה דעתכם? זה לא שאני מכירה את כל שיריו ותולדות חייו, גם לא הכרתי אותו ממש בחייו, אבל יש לי חיבור מאוד מיוחד לזמר הזה שאני לא יודעת להסביר אותו. רק מלשמוע אותו ואת שיריו (גם אם אני לא תמיד מובנים לי כל הביטויים...) זה עושה לי הרגשה פנימית מיוחדת כזו...

משמרותי

New member
תודה מאיה

רבים מאתנו חיים עם אותה תחושה... תוכלי להכיר את מאיר קצת יותר דווקא היום.במוסף התרבות של מעריב יש כתבה ובה חברים מספרים על מאיר שלא הכרתם! אגב הצעתי מפגש פורום לא רשמי טרום המופע לפני הכניסה לאמפי...

מרגיש מאוד דומה

לפעמים אני מרגיש שמאיר הוא החבר הכי טוב שלי, שאני יכול לשתף אותו בכל והוא משתף אותי בכל, אפלו שלא רק שלא נפגשנו מעולם, אלא הוא נפטר כשאני הייתי ילד בן 4. הוא מעביר תחושה של אישיות בשירים שלו שאין אצל אחרים. אגב, נצל"ש, אני הולך למופע בקיסריה
הכרטיסים ייקנו ביום שני הקרוב בס"ד. מי אמר מפגש פורום ולא... לא... לא תכנן מפגש פורום?!

הצלחת להגיד את מה שכולנו מפחדים...

אנחנו שכל השנה נעים על הציר הבלתי נגמר ולא יודעים שובע מאותו שלל שהוא השאיר כאן... נאחזים בסיפורי של מאיר עצמו ושל אנשים שזכו להחליף איתו פגישות קצרות וארוכות. פשוט מתגעגעים. כל השנה. והיא עוד עונה לשם תקוה תתארי לעצמך...

מאיה ל ת

New member
תודה ושבת שלום!

תודה שהגבתם. ובאמת אפשר להתנחם בזה שפעם בשנה מאיר הוא לא רק נחלת הפרט אלא כולם נאספים ושרים לכבודו, לזכרו ולחיותו. שתהיה שבת שלום, מנוחה ושמחה!
ואולי נתראה במפגש פורום..

משמרותי

New member
מאיר,ליתר דיוק יצירתו

מזמן נחלת הכלל... ואם תרדי כמה הודעות למטה,תראי שהצעתי מפגשון בערב המופע,לפני הכניסה לאמפי,בהמתנה לפתיחת השערים כשהמיקום הוא עם הפנים לים,למי שמכיר את הסביבה,אך אפשר גם בין החומות... שבת שלום!

יפה כתבת מאיה

שלום, רק להזכיר לכולם כאן שבית אריאל פתוח לביקורים כל השנה (חוץ מעכשיו שאנחנו ממש לא פנויים) אגב ביקור, מי שמתכנן להגיע לאזכרה, מוזמן גם לבית אריאל לאחר מכן, לשתות משהו, להרגיש...נשמח לפגוש אתכם!

למעלה