שיתוף רשת בXP PRO

שיתוף רשת בXP PRO

התקנתי ווינדוס XP PRO והתקנתי את החיוג לרשת (ADSL) והוא עבד! התקנתי (חומרה) עוד כרטיס רשת כדי שהמחשב הנוסף שבבית (גם XP PRO) יוכל לקבל אינטרנט בשותף! הבעיה היא..... שני המחשבים כותבים שהכרטיסים שמחברים בינייהם לא מחוברים! |המחשב הראשי מחובר לאינטרנט עם כרטיס אחד וכותב שהכרטיס השני לא מחובר בקצה! והמחשב המשני כותב שהכרטיס לא מחובר בקצה! *בהתחלה חשבתי שהכרטיס השני במחשב הראשי לא פועל אז ניסיתי להתחבר דרכו לADSL וזה הצליח!!! ***מישהו יכול לעזור לי?***

מה??? כבר העברתי בכל הבית כבל רשת

רגיל!! (כמו זה שמחבר בין הכרטיס רשת למודם!!) מה אפשר לעשות במיקרה הזה בלי לזרוק את כל הכבל??

dov98

New member
אל תבהל, החיבור שלהם למחשב

צריך ליהיות מוצלב לפי הקישור הבא: http://duxcw.com/digest/Howto/network/cable/cable5.htm

mr-j

New member
עוד אופציה

לקנות מחבר (אני בניתי לבד משני שקעי רשת מחוברים בניהם) ולהוסיף כבל רשת מוצלב לכבל הקיים אפשרות נוספת היא להשיג לוחץ כבלים וללחוץ חדש

antidot

New member
אתם עושים צחוק ?

מה כל הבלאגן הזה סבביב HUB/SWITCH ? HUB: משדר לכל הפורטים SWITCH: משדר רק לפורט יעודי + לרוב יודע לבצע PACKET ROUTING בין סגמנטים, אם זה VLANS או SUBNETS ותסלחו לי שאני לא נכנס להסבר על PACKET SWITCHING. ההבדל במחיר בהתאם: אני בספק רב אם קיים SWITCH ב40$ ואפילו אם כן, לטובת 2-3 מחשבים בבית SWITCH זה בזבוז כסף. אם הבחור רוצה להשקיע: שיקנה HUB של 4-6 פורטים ב150-200 שקל וזה יספק את כל הצרכים שלו. בקיצור: תנו לבן אדם להצליב את הכבל שלו בשקט בלי לשגע אותו, אחרת הוא עוד יגמור עם שרת יוניקס בבית. Antid0t

carmonle

New member
ברשותי SWITCH שנקנה ב-62$

עובד 10/100 והחליף HUB של 10 ברשת של 3 מחשבים. בעקרון הוא מופעל מבחינת הגדרות כמו HUB. ערן

antidot

New member
הםםם....

משהו שנראה כמו HUB, עושה בדיוק מה שHUB עושה, מתנהג בדיוק איך שHUB מתנהג נקרא HUB , לא משנה איזו מדבקה תשים אליו. מצידי תקרא לזה BRIDGE או REPEATER, אבל תכלס HUB ישאר HUB גם באפריקה. Antid0t

dov98

New member
ואם כבר רוצים להפליג בדימיון, הלא../images/Emo66.gif

במזרח אנו נמצאים, אז מדוע לא router שמחירו היום 60$ בארה"ב, מוריד עומס ממשאבי מחשב,ישלו FIREWALL מובנה,ולא צריך להחזיק בשביל CLIENT עוד מחשב דלוק. במקרה זה צריך רק לודא היטב שהוא תומך בPPTP/VPN ,שהם הפרוטוקולים המהוללים שבזק משתמש.

antidot

New member
אני חושב שאתה מתבלבל ידידי

לדעתי אתה מדבר על Switching HUB שיש לו רק פורט 1 שיודע לעשות Switching וזה על מנת לשרשר HUB-ים נוספים. אבל אם יש לך לינק, אני אשמח לבדוק את הסיפור... Antid0t

dov98

New member
לינק לדוגמא, דרך אגב אני מפעיל

אחד כזה! D-LINK 704 ב dlink.com . ויש עוד הרבה כאלה

תודה לכולם אבל...אני חייב להזמין

בעל מקצוע כי אין לי סוגר חוטים וממש חבל לי לשלם לו איזה 200 שקל!! יש לי רק שני מחשבים אחד עם אינטרנט ואחד בלי אינטרנט (הלוואי כבר שלשני יהיה אינטרנט!!!) אולי מישהו מאזור השרון ויש לו סוגר חוטים??? עוגי..

dov98

New member
אתה לא צריך כלי לחיצה אם אתה

שם שקעים בקיר ומתחבר אליהם עם כבלים קצרים. את ההצלבה אתה יכול לעשות בכבל הארוך שעובר בכל הבית ומחובר לשקעים. שקע(כמו שקע חשמל) רק קוראים לו RJ45 אתה מוצא בחנות סיטונאית לחשמלאים (17 שח). במקרה זה אתה קונה 2 כבלים קצרים לא מוצלבים ו2 שקעים , כאשר את ההצלבה אתה עושה בשקעים!

למעלה