שיתוף

שיתוף

היום בין הטלפונים שאני עושה לחברים יתקשרתי לאחד מאנשיי צוות מרכז יום,{שהוא בין הייתר חבר}והחלנו לשוחח,בשיחה עלתה השאלה,מה דעתי על שהמרכז יום סגור,כמובן שליפעמים אין לי עצם בלשון ועניתי לאיש צוות המקום,אמרתי שעשיתם מעשה לא צודק בכלל,נתתם ענישה קולקטיבית,"זרקתם את המטופלים"ככה בלי הודעה מראש,עליי לציין שכול זה התחיל מיפניי שמציקים לאחד המדריכים,{לא מקובל עליי}זה התחיל באיומים טלפונים,נימשך בפנצרים בגלגליי הרכב,והקש ששבר את גב הגמל,כתבו בדלת מרכז יום כתובת נאצה{איום ברצח}נכון אני באופן אישי רואה את המעשה חמור מאוד,אבל לא מצדיק להעניש את המטופלים,{ולשחק בחיי אדם}דרך אגב זה לא אחד המטופלים הנוחכים כיום,לא שיודעים מי זה,בנוסף אמרתי שיש דרכים אחרות לטפל בנושא שלך,וזה לא צריך לבוא על חשבון המטופלים,אם היו סוגרים את המקום ליום-יומים,זה גם לא מקובל,אבל עוד אפשר להבין,אבל להמשיך בזה עד היום,זה לא מיקצועי,לא מוסרי,חברים מתחילים לחשוב כבר על שימוש מכוון שאין בדיקות שתן,עליי לציין שיש חברים שזה הניקיון הריאשון והטיפול שלהם והם כבר נורא מבולבלים מזה,כמובן שעלו עוד תכנים בשיחה,מכוון שנישאלתי אז עניתי,בנושא הזה אני מפעיל חוסר אונים. אני גם רוצה לציין שאני דואג לחברים בטיפול.אני הסיים בנימה אופטימית. שלכם באהבה. אסיר תודה.

האמת היא שגם אני דיברתי איתו

ככה על הדרך, ואמרתי את אותו דבר.. אני יכולה להבין ואפילו לקבל את הסיבה לסנקציה הזו, אבל זה לא ממש מקובל עלי, שככה אנחנו בחוץ. לרגע רציתי לכתוב - מופקרים.. אבל זה לא יהיה נכון משום שיש טלפונים ויש איכפתיות, ויש דאגה מצד לפחות חלק מהצוות. אני מאמינה שזו הוראה מגבוה ולא החלטה של צוות מרכז יום, ויחד עם זה, אני חושבת שלפחות אותנו - המטופלים, יכלו להמשיך ולהעסיק, ופשוט לסגור את הדלת לכל מי שלא שייך למרכז. כולנו מפוזרים בכל מיני חלקים של העיר או הארץ, אני מאמינה שלכולנו רצו בראש קומבינות, לפחות לי רצו כאלה.. וחבל.. משום שאין לנו משהו אחר מלבד המרכז הזה. אני גם מתפלאה על כך שבחדר, אין אף אחד שמדבר על זה, לפחות ביום שהייתי. איך זה שאף אחד לא מביע את דעתו על כך? איך זה שאף אחד לא מתקומם? מגנה לכל הפחות? קיצר.. אני קוראת לצוות מפה ואולי בכך מצטרפת אליך "אסיר תודה".. ייפתח מרכז יום לאלתר
לפחות למטופלים... או לכל הפחות להפגיש אותנו יחד לשעה ביום, שלא באמת נרגיש שזרקו אותנו, עם כל ההבנה שאנחנו יכולים לגלות בנושא. התחושה היא של עוול קולקטיבי וחוסר אונים מוחלט בנושא, וחבל...
לחברי הקבוצה שקוראים פה: אני מזמינה אתכם לכתוב מה דעתכם בנושא, כי אני יודעת ש"הם" קוראים אותנו פה.. אז שידעו מה באמת אנחנו מרגישים. אוהבת

נקי ורק להיום

תמשיך לבוא,אני באופן אישי אוהב אותך,אתה חבר יקר,אז שיהייה לך אחלה לילה טוב

למעלה