שיתוף

שיתוף

הריון שבוע 38 +1 ממש בעיצומו עוד רגע קט יולדת , התינוק במצג עכוז
קבענו אתמול תור לקייסרי בלינאדו :))) לעוד שבוע וחצי
אתמול הלכתי לטיפול רפלק' בשביל להפוך את העובר וגיליתי על עצמי שאני מפחדת ללדת .. פחד מנטלי תקוע בראש
אתן לכם כמה מילים עליי :אני בת 36+ , מתרגלת איינגר יוגה שנים , תזונה בריאה ++ בגלל סכרת הריון שהצלחתי להתגבר עליה ללא אינסולין
אני קלילה ומתענועעת בקלות בלי כאבי גב וכו....
אני מסוג הבחורות שאם הייתן צריכות לבחור גוף אידאלי ללידה הייתן בוחרות גוף כמו שלי - אגן רחב מספיק שרירים גמישות חיבור לגוף
כאילו כל חיי חיכיתי למשימה הזו ואז גיליתי על עצמי שיש לי פחד מנטלי שאני תוקעת את העובר שלי מלעשות את העבודה שהוא רוצה/ויודע לעשות
להסתובב עם הראש למטה ..
זו בחירה שלי .
ראיתי סרטי לידה טבעיים וזה הגעיל אותי /הבהיל אותי הכאב
אני לא צריכה עיצות
למען השיתוף בלבד :)

גדול!.. תודה על השיתוף!

מדהים לאן אנחנו מגיעות ומה אנחנו מגלות על עצמינו בתקופת ההריון והלידה, וכל הכבוד על הכנות והצניעות.
יחד עם זאת- תזהרי לא לקחת על עצמך את כל הקרדיט למה התינוק עכוזון. יש דברים נשגבים, יש שם תינוק עם סיבות משלו, ויש גם כוחות עליונים עם סיבות משלהם..!
שתהייה לידה מעצימה וטובה בכל מקרה!

מאחלת לך להתגבר במהרה על הפחדים

ושהתינוק יסתובב. חלק מהעניין זה להכיר בכך שקיימת בעיה, ואת זה כבר עשית אז חיבוק
ומאחלת לך לידה טובה (קיסרית או לא) ואמהות מהנה.

הסהר

New member
פחד קולקטיבי

היי אודליה,
הפחד מלידה הוא פחד קולקטיבי - מודיעים לנו בתחילת ספר בראשית שזה יקרה "בעצב", והתרבות הפטריארכלית מבוססת גם על ההפחדה הזו.
בספר "גופה של אשה תבונתה של אשה" כותבת ד"ר כריסטיאן נורטופ -
"תארי לעצמך מה יכול לקרות לו נשים היו קמות ממיטת הלידה בתחושה מחודשת של הכוח והעצמה של גופן ושל היכולת לחוש אקסטזה בזמן הלידה. כאשר נשים רבות מבינות כי הלידה היא שעה של הזדמנות נפלאה להתחבר עם העצמה האמיתית שלהן.. נוכל להשיב לעצמנו את עצמת הלידה..." (עמ. 315)
הפחד מהלידה קיים. יחד איתו קיימות עוד תחושות רבות, זה הזמן לתת גם להן מקום ...
מאחלת לך ולעובר לידה טובה ומייטיבה

תודה על השיתוך הכנה

ממליצה לעשות עיבוד של העניין.
זה יכול לעזור.
&nbsp
שתהיה לידה קלה ובידיים מלאות

למעלה