דניאל!
נראה לי ממש קל לארגן כזה קומזיץ!!! ונראה לי שהמון אנשים ירצו לבוא! אני אתן לך כמה צעדים אפשריים שאולי יעזרו... ואולי בעצם כבר יהוו עזרה בארגון. בחירת זמן ומקום: זמן (חמישי בערב, נגיד נפגשים ב:7? כדי שיהיה עדיין אור. אולי שישי בערב כדי שכולם יוכלו להגיע, כולל סגול לבנים. פשוט תבחר - זו היומולדת שלך.
) מקום: אם לא רוצים שזה יהיה מסובך, אז כדאי סתם מקום קרוב, נגיד ליד חוף התופים, או אולי קילומטר אחד יותר צפונה... מקום שאתה מכיר ואוהב ושקל להגיד לכולם איפה הוא. מוכנה לעזור לך לבחור אם תצטרך. תקנו אותי אם אני טועה שאני חושבת שאפשר לעשות קומזיץ איפה שרוצים בחופי תל אביב... עצים, קרשים: כאן דרושים מתנדבים. אני לא כל כך מכירה, אבל אולי מישהו שקורא יודע מאיפה לאסוף קרשים ישנים? ועצים? לי יש אוטו שאני מוכנה לנדב על מנת להביא את הקרשים - אבל הם צריכים להיות לא ענקיים. אם לא בא לך לארגן, אולי מישהו מוכן להתנדב להיות אחראי על העצים. אוכל ושתיה: לא בעיה. מוכנה לעזור בארגון. בעיקרון ממליצה פשוט לפתוח שרשור עם רשימת דברים ואז כל אחד משרשר את עצמו מתחת למה שהוא מביא - סלטים, מיצים, יין, ממתקים, עוגיות, חומוס\טחינה, תפוחי אדמה לצלות... (איזה כיף!!!) מוזיקה: פשוט לשאול בפורום. מי מתכונן לבוא שיודע לנגן? בכל מקרה אפשר סתם לשיר אם אף אחד לא יבוא עם גיטרה או משהו כזה (אבל בטוח מישהו יבוא בגלל ריבוי הכשרונות אצלנו!) אבל גם סתם לשיר זה נורא כיף! איזה כיף. נורא בא לי קומזיץ!