שיתופי פעולה

Rose131

New member
שיתופי פעולה

אילו להקות עשו שיר-שניים-אלבום משותפים וחשבתם שהיה מוצלח? למה? ובכלל- מי נראה לכם שיתאים? איזו הופעה משותפת הייתם רוצים לראות?

Rose131

New member
:)

אתחיל עם הברור- דה יוזד וMCR. וואי, השילוב פשוט.. אלוהי. אני לא מדברת דווקא על under pressure שלדעתי they can do better אבל לא משנה. אני מדברת על הביצוע המעולה של prison שברט כ"כ הוסיף והשילוב של הקולות של ברט וג'רארד היו ממש מושלמים. תכלס זה היה ברט וMCR, אבל אני בטוחה שגם שאר דה יוזד יוכלו להשתלב שם מעולה ובאמת חבל שהם לא בקשר. דה קוקס ודה וויו יכולים להיות ממש חמודים ביחד, נראה לי. לשלב כזה בין שני הקולות שלהם והמבטא יהיה כזה.. וואי, אלוהי. פתאום חשבתי על משהו ממש משעשע. AM וHIM! תחשבו, וילה ואלכס? זה צריך להיות ממש מעניין. ואני ממש אוהבת את הקול של שניהם. אוי, פלאסיבו וHIM! אם כבר מדברים על קולות מיוחדים.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifהשיר נושא של נחשים על המטוס ../images/Emo3.gif

שזה כמה חבר'ה מכמה להקות ודווקא יצא אחלה שיר
המממ....... וואי. בטוח אני מכירה משהו. האאאאאאאאאאאא!!!! The Blackout & Ian Watkins - High Tide Baby! זה שיר מ-ד-ה-י-ם-! אחלה שיתוף פעולה :)

bring it מנחשים על המטוס../images/Emo99.gif אני מתה עליו

זה וויליאם מדה אקדמי איז, טראוויס מג'ים קלאס הירוז, והסולנית של דה סאונדס.. אין לי מושג איך קוראים לה. -מבררת בגוגל- maja
מאיה יעני? הוי היא שוודית יוו יש לנו יום הולדת באותו יום XD מרגש. o_o

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifוזה גם גייב מקוברה סטארשיפ!

אני חושבת שהוא עושה את רוב הקולות שם ובגלל זה החשיבו את השיר ל-Cobra Starship (שפעם חשבתי שזה סטארפיש XD)

דה ריבר של גוד שארלוט ואוונג'ד יצא אחלה..

אה.. באנדר פרשר הם יכלו לעשות הרבה יותר טוב, את צודקת, למרות שזה ממש חמוד כמו שזה. דרך אגב ברט מהיוזד התארח ב open your eyes של גולדפינגר וזה גם שיר חמוד.. וב doctor של קיוט איז וואט ווי איימ פור 3> הוא לא הכי בולט שם, אבל שיהיה אה אהבתי את freak on a leash של קורן ואיימי לי.. אנפלאגד לאדעת. לא עולים לי עוד שאהבתי.

ReaLostprophet

New member
היה גרסה נחמדונת

אקוסטית ל freak on a leash עם איימי לי וקורן. ובכלל אם אוונסנס [הם קיימים בכלל?] וקורן היו עושים משהו יותר רציני ביחד זה היה נחמד... ויהיה נחמד לראות הופעה של tbs יחד עם פיונרל לא? הם כאלה הולכים ביחד... ובוא נהיה נדושים ונגיד מיוז ורדיוהד ועוד משהו ספיישל שירי האפוקליפסה והאנושות עם אנטר שיקארי ומיוז זה יהיה אדיר!!!!!!!!
הם יעשו take the absolution to the skies. עוד משהו זה אם בלייר יתאחדו ויעשו אלבום משותף עם אואזיס כמחילה על היריבות שלהם או משהו כזה...

Lyla Bellamy

New member
דווקא למה מיוז ורדיוהד ../images/Emo12.gif

אם הם כל כך דומים זה לא ישמע מוזר מדי ?=/ אם כבר מיוז ואיזו להקת מטאל יכול להיות מגניב חחח בלר ואואזיס יכול להיות נחמד , אולי גם שאיאן בראון וסופרגראס יצטרפו זה יהיה כמו סופר בריט פופ

litaf1

New member
אממ השיר אפוקליפטיקה שעשו הים ורסמוס חביב^^

למרות שאני לא מתה על שתי הלהקות

Rose131

New member
לא, לא../images/Emo12.gif

זה של הלהקה אפוקליפטיקה, בשיתוף וילה ולאורי. שאר הלהקות[HIM ודה ראסמוס] לא קשורות... אבל שיר מדהים.

litaf1

New member
וואי בגלל זה זה הופיע יחד עם האלבום החדש

במדיה.. כפרע על הויסטה הזה.. אז הפלג אינ'ס שלי של המילים לא משו..ואח שלי הטעה אותי
אפוקליפטיקה
רוב האלבום החדש הוא אינסטרומנטל אבל זה כלכךךך יפה... והשיר עם רמשטיין
ו ו א ו

נמ..../images/Emo223.gif

אני בדיוק שומעת את השיר של Alter Bridge עם Cristina Scabbia [הסולנית של לקונה קויל] שיר ממש מקסים הגירסה האקוסטית של פריק און א לש גם מקסימה וגם ברוקן עם איימי וסית'ר ויש את השיר של פאפא רוץ' עם בלאק אייד פיס - anxiety תמיד אהבתי רק את הפזמון אבל אני מתחילה לחבב גם את הקטעים של הבלאק אייד פיס שם

למעלה