שיתופי פעולה..

שיתופי פעולה..

אלו שלושה שיתופי פעולה של קורין עם אומנים אחרים הכי אהבתם? 1. 2. 3. אלו שלושה אומנים הייתם רוצים לראות משתפים פעולה עם קורין? 1. 2. 3. התשובות שלי.: 1.המכשפות וענבל פרלמוטר. 2.אביתר בנאי. 3.ורונית שחר. והייתי שמחה לראות אותה משפתפת פעולה עם: 1.רונה קינן 2.שילה פרבר 3.אלגי'ר..(אההה אבל הם התפרקו!)

clyps

New member
משת"פים

הכי אהבתי: 1.אביתר בנאי 2.אורליקה 3.המכשפות הייתי רוצה: 1.יזהר אשדות (שוב) 2.דניאל סולומון 3.שלום חנוך (צריך להיות מעניין
) _____________________________ אמרתי לך שאלג'יר יחזרו! תני זמן!

1Reebok

New member
בויאקה

מתוך האתר של הזאפה, יזהר אשדות "הלילות שלנו" מופע אנפלאגד עם מיטב הלהיטים. שבת, יולי 29 11 שנים לאחר ההופעה, החד פעמית, בהארד רוק קפה בתל אביב, חוזר יזהר אשדות למופע שהוליד את אחד מאלבומי ההופעה המצליחים ביותר בתולדות המוסיקה הישראלית, "הופעה חיה בהארד רוק קפה". במופע ינגנו יזהר ולהקתו את שירי האלבום בעיבודים המקוריים, המשלבים סאונד אקוסטי וחם וביצועים אנרגטיים, יארחו את קורין אלאל. יבצעו את הלהיטים: מלך שלך, מה תאמרי, בכל פעם שאני מתאהב, נועה של הים, איש השוקולד, יש לך אותי, תן לי קצת ממך, צילו של יום קיץ ושירים מאלבומים נוספים של יזהר. פתיחת דלתות: 21:00 מחיר: 90 ש"ח

clyps

New member
יא../images/Emo6.gif

איזה כיף! ויש לי 50% על הופעות בזאפה
אהיה שם! (אשתדל) _____________________________________________- היום... קורין בגבעתיים..

ולדמן

New member
אממ...

1א'.המכשפות וענבל פרלומטר. 2א'.אביתר בנאי. 3א'.ערן צור. 1ב'.טל גורדון. 2ב'.רונה קינן. 3ב'.רמי פורטיס[יכול להיות מגניב!].

clyps

New member
וואו! חחח

קורין ורמי פורטיס.. באמת יכול להיות מעניין

למעלה