שיתוק שינה פחד

שיתוק שינה פחד

אני במיטה מתאמץ לפתוח עיניים פותח והם כאלו מאה טון של כובד רוצות להסגר, אני יודע שאם הם נסגרות כלהגוף שלי לא יזוז מ``מ פ ח ד. פעם שבוע שעבר זה גם קרה רק הרגשתי כאלו משהו נמצא עלי!

מגי 336

New member
נשמע מפחיד באמת...

אישית הייתי אומרת לך פשוט לגרש את הנוכחויות שנמצאת לידך... לבקש מהן בתוקף ללצאת מהחדר, לצאת מחייך ולעזוב אותך. אבל אני מאמינה שיש שיטות נוספות וטובות עליהן יוכלו להמליץ לך פה..

אליה ל

New member
תופעה ידועה ובאמת נורא מפחידה

כשלא זוכרים שזה שיתוק שינה. ברגע שנזכרים אפשר לקום בקלות רבה

ובכן בוקר בהיר ונאה לכל הדעות (שאני מכיר)

לאחר ליל ביעותים זה בו עסקינן, הבוקר יכול להראות לנו שאור מגיע וצללי הפחד נמוגים בו. ישנן אפשרויות רבות לניתוח המצב, אחת מהן תהיה כמובן שיתוק שינה, שכמובן היא תופעה די ידועה, אבל גם במקרה שנסכים כי זו התופעה/תוצאה, מהי הסיבה לה? ומדוע שאלה זו מופיעה במדור רוחניות?..שאלה הן אך ורק שתיים מתוך כמה וכמה שאלות נכבדות שכדאי וראוי לתת עליהן את הדעת. מכנה משותף שאני מוצא להן הוא : אתה החווה. שזו בחירתך להתחבר כרגע לרגעי פחד תהומי, כזה שלא מרשה לפקוח את העיניים ולראות את המציאות כפי שהיא...חלום ויצירה. בוקר נאה כבר אמרתי

שני דברים פשוטים

יפתרו את הבעיה. הראשון הוא מאוורר (ונטילטור) מסתובב שפועל ליד מיטתך. מי או מה שנמצא אצלך לא יכול להחזיק מעמד מול האוויר של המאוורר. הדבר השני הוא להדליק לפני השינה נר לצדיק, מהנרות הגדולים שעליהם כתובות תפילות לצדיק. רק תשגיח שהנר במקום יציב שבו לא יתהפך או ידליק וילונות או מצעים חו"ח. גם ההצעות הקודמות יכולות להועיל, כשתבהיר לעצמך שאתה הוא השולט במצב, לא הנשלט.

בוקר טוב עולם, מה שלום כולם?

בוקר טוב עולם, מה שלום כולם? אני יורד מן החוטים אני כבר ילד אמיתי כמו כל הילדים האחרים שעלי צוחקים כמה טוב לחיות ולהיות ילד שאוהב את העולם והעולם אותו אוהב מכל הלב ... http://www.mp3music.co.il/lyrics/8095.html

rucale

New member
בוקר מצויין יקירים

תודה על האושר לחיות, כי אחרת מה אנחנו עושים פה? שני דברים, אחד, וזה כן קשור לתקשור, חויתי בלילה כאילו שני "שוקים חשמליים" ושמעתי "זה חיים! זה חיים!".איני יודעת, אולי התנתקה נשימתי וקיבלתי החיאה מיישויות כלשהן, תוך ששמעתיהן מדברות. תודה על שהחזירוני לחיים.פיזית-ממש קפץ כל גופי פעמיים בדיוק כפי שראיתי החיאות באמצעות שוקר חשמלי . הדבר השני, זכיתי לעזור לנשמה ב"ירידה" ,ע"י הקשבה ומעט ייעוץ ועידוד מהלב. השמחה לאחר מכן ולמחרת מכה גלים של אושר. אין כמו לדעת שאתה עושה כמיטב יכלתך ומהלב לעזרת אדם אחר, בע"ח ,עצים וכו'. זוהי ההוייה והחויה במיטבה! שמחה איתכם על יום חדש מלא הפתעות! רחלי.

למעלה