שיתוק... לא מאחל לכם.. אבל בקשר לקוקטייל הוא אמור להיות בשכבות? משום מה היגר לא יושב על האפטר שוק.
E E l i r a n 8 4 New member 15/1/06 #1 שיתוק... לא מאחל לכם.. אבל בקשר לקוקטייל הוא אמור להיות בשכבות? משום מה היגר לא יושב על האפטר שוק.
N nunimon New member 15/1/06 #2 מתחיל מלמטה... היגר יושב למטה עד כמה שאני זוכר, עליו האבסינט, והאפטר שוק סוגר...
ע עוד אחת מהחברה New member 15/1/06 #5 אמממ זה היגר קודם ואפטר אחר כך ולסגור באבסנט {שליש שליש שליש וזה בכלל מזכיר לי משהו אחר } עדיף למזוג את היגר קודם כי האפטר במלא צף עליו רד אוקטובר זה דווקא ברח לי מהזיכרון משהו תיזכורת אני זוכרת שסוגרים בסאוטן וכוס תיקלה הפוכה עם גרנדין וודקה {מלון??. }
אמממ זה היגר קודם ואפטר אחר כך ולסגור באבסנט {שליש שליש שליש וזה בכלל מזכיר לי משהו אחר } עדיף למזוג את היגר קודם כי האפטר במלא צף עליו רד אוקטובר זה דווקא ברח לי מהזיכרון משהו תיזכורת אני זוכרת שסוגרים בסאוטן וכוס תיקלה הפוכה עם גרנדין וודקה {מלון??. }
N nov97 New member 18/1/06 #6 פיזיקה קודם האפטר שוק עליו היגר ועליו האבסיט חברים הכל פה תלוי בפיזיקה- אפטר שוק הוא הכבדד ביותר והאבסינט הוא הקל ביותר
פיזיקה קודם האפטר שוק עליו היגר ועליו האבסיט חברים הכל פה תלוי בפיזיקה- אפטר שוק הוא הכבדד ביותר והאבסינט הוא הקל ביותר
L lior135 New member 18/1/06 #7 ../images/Emo128.gif הייגר הוא הכבד ביותר, והוא תמיד שוקע, גם אם מוזגים אותו אחרי האפטרשוק.
ט טינקרבל24 New member 20/1/06 #8 אני ממליצה............ לערבב הכל בקשית ולשתות............אבל מה אני מבינה בזה??? אני בכלל לא ברמנית... סתם הצחקתם אותי...
אני ממליצה............ לערבב הכל בקשית ולשתות............אבל מה אני מבינה בזה??? אני בכלל לא ברמנית... סתם הצחקתם אותי...