שי אביטל

elana5554

Member
הי
נושא ההטרדה המינית של שי אביטל, וכל המשתמע מכך, נראה בדיוק כמו קרקס, מה שקורה ברשת , זה כבר יותר מדיי, אנשים שחכו ששי אביטל, לצורך העניין, עד אשר ישפט עי כבוד השופט, ויורשע, אז ורק אז יהיה אשם, אבל כל זמן שהבחור לא נשפט, אפילו לו נחקר, הוא בחזקת חף מפשע, נקודה,
כל מי שלפתע יש לו מה לאמר על שי אביטל, מגע גם מגע לתוכנית, בוקר או ערב, וכבר מלעיז, ומתלכלך,ומה ..אני מבינה שזה מצטלם טוב, אבל תכנית בוקר, לא הגזמה, הנושא והשם שי אביטל , נלעס , עם השיניים הלוא טוחנות, ממש קרקס,
וזה לא עושה טוב , לאף אחת מהבנות, לדעתי,
יש מי שהגע עם שי אביטל להסדר כספי, ונראה לי שעד המשפט, לא יהיו מתלוננות,
אני מאמינה לכל אחת שספרה את סיפורה, עם האיש, אמיתי , מאמינה לגמריי,
כשבנות מגיעות להסדר, ומקבחות כסף עבור שתיקתן, זה אומר לי, שמשהו לא תקין, כסף שם המשחק,?
כל כך הרבה רעש על הנושא, השערות הייכן האיש לחץ רב,
הרצון לדגמן, זה לא כל כך זוהר, אחריי ששומעים, את שקרה, לדעתי צריכה להיות הסברה, כדיי שבנות ישראל היקרות , יבינו, שיש בחוץ טורפים, שרק מחכים, לבנות חדשות, צעירות, הסברה, חייבת להיות במגיה, זה יכול להחליף את השטויות, זה חשוב,
גם ההורים, לשים לב, אני לא מקנאה בבית בו גודלת , נערה מתבגרת, שרוצה להיות דוגמנית, השאיפות היום לכסף, נראה לי הרבה יותר מפעם ,אין צניעות, בשל החשיפה, והידע הרב , מהאינטרנט, די חפרתי יותר מדיי,
שימרו על עצמכן בנות, עשו לנו טובה, לא רוצים לשמוע חלילה, דברים רעים, שקרו לאף אחת מיכן, בחיית
יום טוב
אילנה פונטיאק

למעלה