שי או שפרה..?

sky2222

New member
שי או שפרה..?

עולים מספר שאלות והשערות: האם להיפרד משי שיש הזדמנות פז ויכול להיות שהזדמנות כזאת לא תחזור.. שבוע הבא דייר חדש ייכנס לבית והאש כבר לא תהיה על שי..כך אני מעריך לפחות. האם אולי לשפרה מגיע ללכת? אז איך עושים את זה? לשי יש בחוץ קצת בנות שיכולות קצת להצביע ,לשפרה הרבה פחות..אז איך אפשר לגרום לכך ששפרה תישאר ביחד עם יוסי ושי יילך הבייתה מה שיכול להיות מאוד מאוד מעניין. האם להצביע ליוסי ושפרה במקביל כדי להשאיר את שי מאחור? מצד אחר גם שפרה מעלה את העצבים.. מה אתם אומרים?

24 שעות 1

New member
שי בחוץ אבל קשה להאמין

שי כבר השמיע שיש לו מלא אס אם אס ויש לו כ-30 פלאפונים בבית ובטח משתמשים בהם ולכן צריך למסמס ליוסי ודעתי גם לשפרה

sweetdreams

New member
הממ.. החלטה קשה..

לטובת ההמשך, הייתי מעדיפה ששי יישאר. מה לעשות, אני אוהבת אותו יותר. שפרה אומנם הייתה אחת הפייבוריטיות שלי בהתחלה, אבל היא עושה המון טעויות בזמן האחרון, ולא ממש מכפרת עליהן בצ'ופרים אחרים שיתנו סיבה להשאיר אותה..

אובן1

New member
שי צריך ללכת

ולא בגלל הצביעות שלו (ובינינו, הוא גם לא כזה תככן גדול, כמו שיוסי אמר, את התחמונים שלו אפשר להריח מקילומטרים, שיקח שיעורים מליאון..), זה חלק אינטגרלי מהמשחק, אבל עם כל הכבוד למשחק, יש דברים חשובים יותר מתוכניות ריאליטי - האיש הזה משדר אלימות בכל רמ"ח איבריו - צעקות חסרות פרופורציה, התעללות נפשית חסרת רחמים באישה, התפרצויות זעם בלתי מוצדקות על ליאון ועל רנין, האופן האגרסיבי שבו הוא מבטל ומסמן X על כל מי שלא תומך בדרכו. אם חלילה שיפרה תעוף במקומו, אני אהיה מאוד מודאג באשר לציבור שולחי האסמסמים...

טלטוש

New member
רק לא שי - כמו מדינת ישראל לא נכנעת לטרוריסט

שי הוא טרוריסט גדול, מאיים על כולם ומפחיד. אני לא אצביע עבורו

michaly2003

New member
נראה לי שהמשפחה של שי מממנת smsים בתשלום

לחברות שמספקות שרות כזה, אחרת אין הסבר למה שקרה פעם שעברה, בוא לא נהיה תמימים, כרגע הם עומדים על הראש בשבילו. צריך להצביע למי שחלש בחוץ וזה אומר לשיפרא בשביל ששי ילך. ויוסי בכל מקרה בינתיים ישאר.

3pac היחיד

New member
חייבים להשאיר את שפרה ולא שי רק בגלל

שליאון לא יצביע לשי עוד הפעם אל תשכחו שליאון הצביע לשי רק בגלל ששי העליב אותו בעניין הכוסות אחרי משפט השדה המגעיל שהוא עשה לליאון בסוכה ליאון החליט לעבור לקבוצה של י הוא אפילו אמר לו אתמול בלילה

למעלה