שי בניטה תותח טוב שחזר לרדיו

שי בניטה תותח טוב שחזר לרדיו

סוף סוף מוסיקה ים תיכונית טובה והגשה מעולה. כמו כן תוכניתו של עומר מלכה סוף הדרך . וגם שמעון סופר נותן יופי של תוכנית .

לקקנים של שי בניטה

היית אפס שי בניטה ותמיד תהיה אפס תחזור לאיפה שהיית היה שקט בלעדיך בתחנה

Go80

New member
זאביק תתחיל להרגיע לפני שאני מזיין את אימא

שלך.

אפס

שי בניטה היה אפס וישאר תמיד אפס. משחק לי אותה מי ישמ ע מה הוא בכלל. ערס קטן מחדרה יאלה תחזור לחור שממנו יצאת

לא מכיר את בכלל את שי בניטה הזה

הייתי מאזין לו פעם לפני 3 שנים הייתה לו תכנית תבלינים תוכנית מצוינת .רק ביום שישי הופתעתי שוב לשמוע את קולו וההגשה המצוינת וממש שמחתי . כנראה שזאביק הרגיש מתעצבן שלא מתייחסים להודעות הטיפשיות שלו על קבוצת הכדורסל העלובה אליצור נתניה ומתייחסים דווקא לשדר כאן ברדיו אז הוא מחפש נקמות ומתנהג בקטנוניות .ייאללה לחסום את האידיוט הזה .

סתום יא טיפש

אני מכיר את שי בניטה יותר ממה שאתה חושב יא אפס מאופס ולך תחפש מי ינענע אותך ואת הכדורגל המאפן שלך נתניה עלק!!!!!!!!!!! אמן תפסידו בארופה

זאביק סבל מחוסר צעצועים בילודותו חחח

זאביק בטח ההורים שלך מקבלים דמי ביטוח לאומי כל חודש עלייך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהההההההההה

נו מה רע עושה כסף בן זונה ואתה קוקסינל

איך אני אסע על במוו איקס 5 . גם אחותי עובדת עם אנשי עסקים משלמים לה ים כסף. כלום לא יעזור לך אתה חטוואי משכונת סלע טריפולטאי לא מפותח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. זה נכון שאתה רוצה לעשות שינוי לניתוח מין כמו דנה

זה נכון שההורים שלך אחים??

ובגלל זה יצאת כזה זיין מהלך יא מאפן???? כל שכונת סלע תזיין לך את התחת אם אתה גבר מספיק לבוא

מי יבזבז זמן עלייך יא טרבלסי לא מפותח

אני יבוא אלייך רק אם אתה רוצה שאני יביא לך או לשכונת המצוקה שלך אוכל לניזקקים יא חתיכת חטוואי טרבלסי לא מפותח . לסלע אין לי מה לבוא אתם לא לרמה שלי הבנת את זה ילד מסכן שמדבר כמו תינוק כל מילה שנייה שלך יא זין יא תחת נזיין תזיין .

למעלה