שי הנוכל עלוב הנפש. ו...עוד

שאולי5

New member
שי הנוכל עלוב הנפש. ו...עוד../images/Emo11.gif

ראיתי את הלינצ' שיזם שי כנגד נעמה, את לשונו הבוטה, צווחותיו, שקריו, מבטיו המתרוצצים ללא הרף כלפי המראה תוך סידור השער הבלתי פוסק, ראיתי את חיוכיו המפחידים, האלימות המילולית, החיבוקים האלימים ללא הסכמת המחובק לאחר שדקה קודם נעץ סכין מאחי גבו, שמעתי את הלחישות לחבר תומכיו המצוצמם והנפחד ( צבר, שפרה ), ראיתי את שאר חברי הבית הפסיביים יותר הנצמדים אליו בפחד הולך וגובר, ראיתי את עינב שפלתה לו כינים מגבו כמו שימפנזה מצוייה בספארי, בזמן שנאם את נאום הפיהרר שלו, שמעתי את דרישתו ממעריציו הנפחדים ממש כמו פיהרר או דוצ'ה או סטאלין, למחוא לו כפיים בעת שישפיל את נעמה ( תכנית שלא יצאה לפועל כי נפלה עליהם משימה ). נזכרתי בלינץ' הדומה שעשה ליוסי המסכן על לא עוול בכפו בשבוע הראשון ונזכרתי שכך נוהגים הצבועים נוטפי הריר כאשר הם מגלים חיה פצועה וחסרת אונים . לאור ההתרפסות לשי, אז גם התחלתי לחטוף גועל משפרה תחושת סלידה ואי נוחות ממנה שרק הולכת וגוברת בי בימים האחרונים ( בהתחלה הייתי ממעריציה ) וכמובן שלאור זאת גם צבר מתחיל לעורר בי סלידה ... וכמובן אני בז לכל שאר הרוב הדומם בבית שכעדר כבשים מטומטמות נוהות אחרי מנהיג העדר שי הזאב נוטף הריר שמוביל אותם אט אט למעבה היער על מנת לבצע בהם את זממו אחת - אחת . כך פעל עם יוסי, כך פעל עם נעמה וכך יפעל גם בעתיד עם האחרים אבל לא אהיה פסימי מדי וכדאי להזכיר לקוראי הפורום כי : "כל כלב ביג'י יומו " ואני מצדיע לונסה שהיא היחידה ( למעט יוסי ) שהלכה נגד הזרם ואמרה בגלוי לשי שהיא לא תומכת בלינץ' כנגד נעמה וכמובן שאני מעריץ את יוסי שבמהלך כל שהותו פועל בהגינות, ביושר ובחכמה ..אני איתו עד הסוף אלא אם כן יפשל ואני מקווה שלא.

קמבילי

New member
כתבת יפה, ונסה היא האדם הכי ההגון בבית

היא כל כך חפה מתחמנות שהיא אפילו לא מרגישה שקיימת קליקה, ובקרוב הקליקה הזאת תופנה נגדה - אחרי קרן.

לדעתי הם לא יפנו נגדה..

הם אוהבים אותה. לדעתי עינב או איתי יעלו על הכוונת ממש אחרי קרן.

מילותיך חדות אך נדמה לי שנסחפת

כן,היה חרם על נעמה..אך רוב דיירי הבית סבלו מצביעותה ושקריה. עקבתי בקפידה אחרי המילים ששי הוציא מהפה ונחש מה? הוא סיפר אחד לאחד את דברי נעמה ולא שיקר. אינני נמנת על אוהדיו אבל לומר שזו אלימות מילולית רק מצידו? היא קראה לו זבל הוא החזיר לה אפס... אז אם כבר נאשים את שי-בוא לא נשכח מי התחיל בזה,נעמה. לגבי שאר הדברים שהעלת,אני מסכימה איתך לגמרי.

שאולי5

New member
../images/Emo46.gifלא נסחפתי בכלל ../images/Emo46.gif

אני לא מחסידיה של נעמה ולדעתי היא היתה צריכה לעוף בכל מקרה. אבל אין כלל קשר בין הנימוקים להעיף את נעמה להתנהגות המבחילה של שי עלוב הנפש. לא היה הדבר תלוי בי המועמדים להדחה הם רנין ושי בשלב ראשון לגבי השלב הבא כשנגיע לגשר נחצה אותו.

insane sanity

New member
אל תכעס. חבל על הקמטים :)

מלפקד, להתסיס, לעשות סדר ולארגן אנשים... יש פער ענק עד למה שכתבת "נוכל ועלוב נפש". לא לעניין.. שפרה התרפסה? אממ.. כי היא שוחחה איתו? כי היא הסכימה עם דבריו? אז אם מישהו מסכים עם דבריך כאן? הוא גם מתפרס לך?

ויטמיןP

New member
גם אני מצדיעה לונסה ../images/Emo47.gif

בתקווה שלא תיפגע בעקבות עוז הרוח שהפגינה. לא אהבתי אותה בהתחלה אך זה השתנה בגדול.

shy6

New member
יפה כתבת. רק שלא יבוא הטרחן הבא

ויסביר לך שאתה כותב את זה כי אתה מקנא בשי.

למעלה