שי וגיא יופיעו עוד מעט בחדשות בערוץ 2........

PilpelLady

New member
זהו הם הופיעו כבר...

הוא אמר להם שיש כאלו שחושבים שלא הגיע להם לזכות, כי המשימה הייתה פיזית ולהם יש יותר כוח פיזי מאשר צוות של בחור ובחורה ומה הם חושבים על זה, אז הם ענו משהו כמו שכוח פיזי היה לאורך המרוץ אבל לא הדבר העיקרי ושהדבר העיקרי שנמדד זה תושייה ושיתוף פעולה אחד עם השני, ואם הזוגות האחרים לא היו מבזבזים זמן על דברים אחרים הם יכלו לזכות...כמה צפוי...(מה הם יגידו ? וואלה צודק - לא מגיע לנו?...)

Luanne

New member
כמה מפתיע...

מי ראיין אותם ד"א? זה היה בשש עם..? ראיתי עכשיו איזה ראיון איתם מהחגיגות אחרי ה"זכיה", בחיי איזה צמד משעממים.. רוב זוכי הריאליטי לפחות מענייים באיזו צורה, ושני אלה חחח אני זוכרת שבאחד הפרקים שראיתי עם אחי הקטן צחקנו על שי שהוא צריך ריטלין דחוף. חשבתי שהפקאצתיות תעבור לו קצת כשירגע האנדרנלין, ומסתבר שזה לא קרה. מעניין איך הטל טלמון הזו סובלת אותו. ואגב ראיונות, היום מצאתי שהם התארחו בצ'ט בynet. ומין הסתם לא ענו על השאלות החשובות באמת... אני לא מצליחה לעשות קישור, אבל זה בסרגל קהילות באתר, בדף קהילות ראשי יש למעלה קישור למה שהם כן ענו. אם נכנסים לפורום אורחי בידור ותרבות, אפשר למצוא את האירוח המלא.

PilpelLady

New member
שש עם עודד בן עמי

ואח"כ הוא שאל אותם אייזו משימה הייתה להם הכי קשה, אז גיא אמר שהנסיעה במטוס הייתה לו קשה, ושי נדחף קצת לדבריו ואמר שהמשימה שהם היו צריכים ליפול אחורנית כששניהם קשורים..... (מהגמר) -כנראה שי לא רצה שייצא שבמשימה הכי קשה שהייתה להם כביכול- רק גיא השתתף...

Luanne

New member
אני חושבת שלשי היה די קשה לבחור

בין כל המשימות שהוא התבכיין בהן.

אנסה לעלות לך קישורים לכתבה ולפורום עצמו

במידה וחדר האירוח לא יעלה,בסוף הכתבה יש קישור ישיר לחדר.

Luanne

New member
תודה רבה! ממליצה להיכנס לחדר האירוח

שם יש את כל הדברים שכתבו להם, גם בתגובה לתשובות שלהם.

למעלה