שי וכל החבר`ה

מורני!

New member
שי וכל החבר`ה

מיכון שרק עכשיו ראיתי שציטטת את השיר של מוניקה סקס אני כותבת את התגובה שלי כהודעה חדשה ולא בהמשך לתגובות שם. השיר הזה ... השיר הספציפי הזה.. וכמובן כל הסיפור שמאחוריו.. ליוו אותי בחיי ועיצבו את הבחורה שאני היום. הציניות, המציאות הקשה אך הנכונה שמתוארת בשיר עיצבה אותי כאדם. אני חושבת שהבאתו של השיר הספציפי הזה לכאן.. וכתיבתו שחור על גבי לבן לענייהם של הרבה אנשים (שרובם - בלי להאשים או להכליל - עדיין מאמינים שבגלל שהיא לבשה שמלה קצרה / נמרחה על איזה בחור / לא בתולה ... מגיע לה.). הבאתו של שיר זה מראה על דברים מסויימים אצלך שאני רואה אותם גם בעצמי. השיר המזעזע הזה... והאונס בקיבוץ שומרת מראה כמה החבר`ה לא השתנתה. עדיין אנשים חושבים שאין מה לעשות ואלו שחושבים שצריך לעשות משהו לא עושים כלום. ישראל הנאורה של שנת 2000... חחח בדיחה. כי הכל כמו לפני 9 שנים, בקיבוץ שומרת... שנערה שנאסה על ידי כמה גברים או אפילו גבר אחד - נאלצת להתמודד עם אונס חוזר בסיוטייה, אונס חוזר על ידי העניים של האנשים ברחוב, אונס חוזר במשטרה... אונס חוזר קבל עם בעיתונות. גם היום - שנת 2000 - נערה שנאנסת לא נאנסת פעם אחת.. אפילו עם היא סותמת את הפה ולא מגישה תלונה. בחלומותייה.. היא נאנסת כל לילה. אני מאחלת לך את כל הטוב. ושלא תלך בדרך שלי הוכנה מראש. ואושר. המון אושר. רני.

רותי ב.

New member
וגם לך תודה,

מורני, על ההודעה, על התזכורת לזוועה הזו שבשמרת ובהרבה חצרות אחוריות.

alona..

New member
לפעמים

מה שלא תגיד או תעשה, לא ישנה. כואבת את כאבך.. שותקת.

-Shay20-

New member
מורן

... יכול שהבנתי מבין השורות את מה שאת לא התכוונת שאני אבין, למרות שנראה לי דיי הבנתי, אם תרצי, את יכולה לכתוב לאימייל, ובלי קשר, שיהיה לך רק טוב, ונכון, מה שאחרים עושים לי/לך/לנו נורא משפיע, לפעמים אולי כמעט אי אפשר לברוח מזה, כמה אני יודע, אבל, עם זאת, שרק יהיה לך אושר. וארוכים. החיים. את יודעת. שי.

מורני!

New member
שי..

התכוותי שתבין בדיוק את מה זהבנת. אני לא מתחבאת מעצמי ואני מכירה בעצמי ובחיי... אני לא מכריזה כלום בחוצות העיר אבל ...עדיין זו אני. ותודה.

Shay20

New member
...

אפשר לזרוק מיליון קלישאות שתכלנה את עצמן, אפשר אולי גם מילארד פסיכולוגיות בגרוש מסכן, על בלה ועל דהא בטח כבר שמעת, אבל אפשר גם - שיהיה לך טוב. מה שלא יהיה.

למעלה