שי ולאון

שי ולאון

מה בדיוק קורה במערכת יחסים הזאת? זה מתחיל להיות חשוד לטעמי מתנהגים ממש כמו זוג .

אל תתבלבל לרגע, שי אסטרטג

זה לא שאני אומרת ששי לא מחבב את ליאון, אבל אין ספק שהוא נותן לו להתקרב אליו ולהיות תלוי בו, כשיקול אסטרטגי של המשחק.

Q u a Q u a

New member
שי מריח את הגמר דרך ליאון

הוא מבין שליאון הוא הדרך החאחרונה שלו לקבל קול מקהילה גדולה, ולהתחבב על הציבור כגבר גבר שעושה את שינוי האופי הכי מהותי היום היו אשכרה קטעים שנראו כאילו קיימת ביניהם משיכה מינית (מכיוונו של שי), ומי שלא עוקב מההתחלה ולמד להכיר את השטיקים של שי עוד היה יכול לטעות שקורה שם משהו באמת

this what i think is going on...

ואני ממש לא חושבת שזה קשור לאסטרטגיה של שי...אני חושבת שהוא מאוד רוצה לפתח מערכת יחסים עם לאון אחרי התכנית.... נראה מה יהיה...

Q u a Q u a

New member
לא נראה לי שלמדת לקרוא את שי...

אין סיכוי לדעתי ששי נמשך לליאון, אין סיכוי שזה יקרה גם עוד מיליון שנה. הוא מתייחס לליאון כמו למין אח קטן ומפגר, מקרה מיוחד, ומכאן המגע הפיזי הצמוד. הוא רואה בליאון בהחלט אסטרטגיה לטעמי, וימים יגידו אם אני צודקת. אגב - סחטיקה על התמונה, ממש תפסת את הרגע!

איתי בל

New member
התחרפנתם לגמרי

לא יודע אם התוכנית משפיעה עליכם..האם אתם כאלה פסיכים שאתם חושבים שכל העולם ככה או שממש אתם לא מצליחים להבין את שי ובכלל אבל לפעמים בנאדם מחבק מישהו סתם כי הוא מחבק אותו לא כי הוא רוצה אותו ולא כי הוא מתכנן עליו משהו ולא כל דבר היא אינטרסנטי לאון מרגיש בנוח לבוא ולשי ולחבק אותו זה לא ששי בא ומתחיל לשחק ללאון בשיער כל הכבוד לשי שהוא נותן ללאון להרגיש בנוח לעשות את זה ושגם לא עוצר אותו סך הכל מראה שהוא בטוח במיניות שלו סא טו

Q u a Q u a

New member
כן, אנחנו פסיכים, ברור

קודם כל, גם שי עשה היום צעדים של קירבה לליאון, והיה קרוב מאוד לשחק לו בשיער שנית כל, מוזר שרק לפני שבוע שי כמעט והרביץ לליאון על כך שהתקרב אליו פיזית ושבר מבחינתו את החוקים, והנה - הפלא ופלא, בדיוק שבוע אחרי, שי מרגיש מאוד נוח עם העובדה שליאון מחבק אותו, מלטף אותו, ושוכב צמוד אליו, בעוד הם בוהים זה בעיני זה בתשוקה. אסטרטגיה זולה ביותר.

Q u a Q u a

New member
ואגב - אין לי כרגע שום בעיה עם שי.

למרות שרוב המשחק תיעבתי אותו, לאחרונה אני דווקא נהנית לראות אותו על המסך, הוא לפחות מצליח לחבר שני משפטים בעברית תקינה (אם כי הוא חופר בלתי נלאה). האסטרטגיות שלו עלובות, ויהיה מצחיק לראות אותו נופל לבור שכרה לעצמו. אני מקווה שלפחות ליאון לא יפול כשייגלה ששי רק שיחק איתו.

איתי בל

New member
כן ממש לא פסיכים

האסטרטגיה של שי הייתה להפנט את לאון לגרום לו לבוא אליו לשחק לו בשער ואז לזרוק עליו כרית כדי שלא ישחק לו בשיער ואז לבואר ולשחק לו בשיער או ששי אידיוט שלא יודע לעשות אסטרטגיה או שאת לא מצליחה להבין את שי אני אניח שאת הבעיה שי הסביר ללאון את הבעיה שלו הוא הסביר לו מאה פעם..אחר כך אנשים באו לפה ואמרו אוף שי חופר את יודעת למה הוא חופר? כי אחרי שהוא הסביר מאה פעם לאון הבין ואת עדיין לא יש הבדל בין סתם לשחק בשיער ולהתקרב אחד לשני לבין לקרוא לו תולי חתלתולי או לבוא אליו בזמן שזה לא מתאים או לעשות לו את זה כשהוא כועס או לנשוך לו את הירך יש גבול זה שלאון משחק לו בשיער לא אומר שהוא יכול לתקוע אותו בתחת וזה שלפעמים הם הולכים מכות בצחוק לא אומר שהוא יכול לנשוך אותו בירך הם כולה בני אדם שחיים את החיים שלהם ומצלמים את זה 24 שעות כששי משחק ביצים הוא לא אומר לעצמו אני אשחק בימנית כי זה יותר אסטרגטי הוא פשוט משחק בביצים את יכולה לראות את זה אסטרטגי כי את רואה את זה בטלוויזיה אבל הוא עדיין פשוט משחק בביצים כמו שלאון פשוט משחק לו בשיער ושי לא מעיף אותו תתגברו על זה

Q u a Q u a

New member
גם עליך שי עובד בעיניים.

אבל זה לא ממש מפתיע. שי נוהג כאסטרטג בשקל, וחושב שהמצאותו של ליאון, הדמות האהודה ביותר בבית, לצידו, תביא אותו רחוק. הן מבחינת הבית, והן מבחינת הקהל הצופה בחוץ. לדעתי שי הבין שעשה טעות רצינית בהתנהלות מול ליאון ביום שישי האחרון, והוא מכפר על זה בכל דרך אפשרית עכשיו. אפילו בני הבית מביטים באופן מוזר ביומיים האחרונים על ליאון וטולי חתלתולי, שחוץ מבאמת לתקוע אחד את השני עושים הכל. שי נוגע בליאון, וליאון נוגע בשי, וזה משהו שהיה בגדר וטו עד לפני כמה ימים מצד שי. אגב - אסטרטגיה במשחק כזה, זה בעצם לקרוא בשם מאוד בומבסטי לשימוש בתחבולות/תכסיסים. השחקן במשחק הספציפי הזה, מבין שלא יוכל לנצח לבדו במערכה, ושהוא זקוק לצבא מסביבו שילווה אותו לתוצאה הסופית. הוא יכול לבחור בצבא חזק שיבטיח לו להגיע רחוק, אך בו זמנית עלול לסכן אותו מאחר ויוכל להפנות לו עורף, ומנגד הוא יכול להשתמש בצבא חזק פחות, שיישאר נאמן לו עד למטרה הסופית. לידיעתך, קרן וערן טוענים שהקטע החד פעמי ביניהם היה בעיקר משיקולי אסטרטגיה. גם ונסה ואיתי ביחד מאותה סיבה בדיוק (שניים הם כוח). ליאון הוא דמות שקל לגרום לה לחבור אליך, ולכן לשי קל למצמץ אליו בפוצי מוצי והוא מיד מגיע, מכשכש בזנב ומוכן כולו להיכנס איתו למיטה עד הגמר.

איתי בל

New member
פסיכים...

ולא רק כמה שאת רחוקה מהמציאות אלא עצם ההתעסקות והאגו והאם עובדים עלייך או לא וכמה חכמה את שלא עבדו עלייך וכל החרא הזה אין לי כוח

Q u a Q u a

New member
תוציא את הראש מה*^ת שלך לפעמים.

אולי הנבירה שלך שם גורמת לך לאבד את הכוחות. אתה כל כך נבוב.

שי מזעזע לדעתי אם הוא מעז פועלת בגירוי מיני ר

רק כדי לזכות בלאון, זה מזעזע לחשוב ששי מנסה ל"רכוש" את לאון בזכות מגע פיזי, זה דוחה ופשוט לא יאמן, זה הקו שבו באני מעמידה את הגבול שלי באהדה לשי. כדאי לשי להזהר בקטע הזה, הרי הוא אמר שיש לו חברה והוא שומר מרחק מהבנות, אז מה קרה. על לאון מותר לו לנצל את האינטרסים שלו? זה מזעזע. עד לכאן.

אור2221

New member
אני גם חושבת שהוא חוצה את הגבול

ההתנהגות שלו לא סבירה, הנגיעות שלו בליאון הן פלרטטניות - ברנין הוא לא נוגע ככה, ובצבר הוא לא נוגע ככה. ליאון מסתכל עליו בעיניים מצועפות ושי מישיר מבט חזרה. זה ממש נראה כמו בחירה אסטרטגית כרגע. ברור לי ששי סטרייט, אבל אם הייתי חברה שלו היה לי קשה לצפות בזה. זה נראה כמו משחק מוקדם ארוך מאוד.

אלונה56

New member
גם אני מוצאת את עצמי לפעמים

תוהה על כך שהאסטרטגיה נראית קצת מרחיקת לכת...

לדעתי שי מנצל את לאון רגשית, זה אסור לדעתי

זה ממש לנצל את התמימות והרוך והמתיקות שיש ללאון כדי לנסות להראות לו כאילו הוא קרוב אליו רגשית. שי אתה פסול מבחינתי בשלב זה. אני מדיחה אותך.

droriko

New member
האבחנה שלך שגוייה לחלוטין

תראי יצא לי לצפות לא מעט ביחסים בין שי וליאון, ואת יכולה לראות שהדינמיקה בין שי לליאון הרבה יותר זורמת מהדינמיקה של שי עם צבר נניח או איתי , זה נראה יותר כמו חברים שמסתלבטים אחד על השני (או יותר נכון כמו אח גדול וקטן) מאשר סתם אנשים שתקעו אותם באותה הוילה והם מנהלים שיחות נימוסין כדי להעביר את הזמן(כמו ששי עושה עם רוב האנשים שם).

droriko

New member
למרות שבקטע של הריבים וההתנצלויות

יש ריח רע של מניפולציה מצד שי .

למעלה