כולם קמו להתפלל איתו בשעה שש, עד שבע הם היו איתו אבל הזריחה היתה בשבע וחצי. (נראה לי שאשר הטעה אותו, שהשמש מאחורי העננים) מעניין איך יגיבו כשיידעו שהמשימה נכשלה, או שאולי רק שי לא יקבל אוכל
כשהראו את הזריחה שי כבר לא חשב על המשימה, הוא הלך לישון, ויצא שוב והיה שם עם עוד שלושה אנשים (יוסי, אשר ואיתי) אולי גם שיפרה הסתובבה שם (שחתה, הלכה, חזרה) - אבל לא היו שם שישה.
בשעה שש השחור התחיל להפוך לכחול (למי שטען שהזריחה בחמש וחצי) יש לפחות שעה שיש אור יום. אם אני אגיד בדיוק, בסביבות 7:10-7:15 הם הראו איך השמש מתחילה לצוץ מעל גדר הבית של האח הגדול. בשעה 7:30 הראו שהשמש זרחה לגמרי מעל הגדר. בזמן הזה שי ישב עם עוד שלושה אנשים בחצר, (ואולי גם שיפרה) לדעתי הוא פסול. אולי ישימו להם ארוחה בחוץ, עם סורגים ומאוורר שרק יריחו את הבשר
כי כשאומרים לי לראות את הזריחה, אני מבין שהכוונה היא לראות את השמש עצמה, היתה הופעה של השמש במתחם - למרות שיש גדר, הוא היה צריך לדעתי להשאיר אותם שם עוד רבע שעה.
שאין לי אינטרנט מיום שני ואני לא יכולה להתעדכן בכלום. גם המחשב של אחי נדפק עכשיו ואתמול האינטרנט פעל לשעתיים והלך לישון. אפילו אין לי הוט כדי לראות בטלוויזיה. מה כבר ביקשתי? לראות האח הגדול, לבדוק ציוני בגרויות,מסנג`ר ואימייל לגג שעתיים? מרגיז!