שי פישל בגדול במשימה...

• פותח הנושא emh
  • פורסם בתאריך

emh

Member
שי פישל בגדול במשימה...

כולם קמו להתפלל איתו בשעה שש, עד שבע הם היו איתו אבל הזריחה היתה בשבע וחצי. (נראה לי שאשר הטעה אותו, שהשמש מאחורי העננים) מעניין איך יגיבו כשיידעו שהמשימה נכשלה, או שאולי רק שי לא יקבל אוכל

emh

Member
תוספת קטנה

כשהראו את הזריחה שי כבר לא חשב על המשימה, הוא הלך לישון, ויצא שוב והיה שם עם עוד שלושה אנשים (יוסי, אשר ואיתי) אולי גם שיפרה הסתובבה שם (שחתה, הלכה, חזרה) - אבל לא היו שם שישה.

תוספת קטנה

צריך להגיד להם להפסיק לבשל כי עוד שעתיים יש להם על האש כנראה לא סתם סגרו את המרפסת

עוד פעם-יש מצב שאתה צודק-ז"א שהזריחה בים המלח

היתה ב5:30 אבל יכול להיות שבנווה אילן את השמש ראו ב6:30 לדעתי שי הצליח במשימה למרות שיכול להיות שההפקה העירה אותו

emh

Member
הם הראו את השמיים...

בשעה שש השחור התחיל להפוך לכחול (למי שטען שהזריחה בחמש וחצי) יש לפחות שעה שיש אור יום. אם אני אגיד בדיוק, בסביבות 7:10-7:15 הם הראו איך השמש מתחילה לצוץ מעל גדר הבית של האח הגדול. בשעה 7:30 הראו שהשמש זרחה לגמרי מעל הגדר. בזמן הזה שי ישב עם עוד שלושה אנשים בחצר, (ואולי גם שיפרה) לדעתי הוא פסול. אולי ישימו להם ארוחה בחוץ, עם סורגים ומאוורר שרק יריחו את הבשר

emh

Member
ודבר נוסף...

אני בדקתי אצלי, וגם אצלי מהחלון ראיתי את הזריחה בשבע ורבע עד שבע עשרים. לא בחמש וחצי, ולא שש-חמישים.

emh

Member
עדיין, לדעכתי יש כאן מקום לפסילה....

כי כשאומרים לי לראות את הזריחה, אני מבין שהכוונה היא לראות את השמש עצמה, היתה הופעה של השמש במתחם - למרות שיש גדר, הוא היה צריך לדעתי להשאיר אותם שם עוד רבע שעה.

ליאורי13

New member
גם אם הוא פישל, ההפקה תתן להם את הבשר

ככה זה אצלנו הישראלים-מחליקים,מעבירים אותה

babylon4

New member
דווקא נראה שהוא הצליח במשימה

הצליח להעיר את כולם. והזריחה הייתה באזור 6 וחצי ככה שלדעתי יש כאן הצלחה. יוווו כמה הם יושבים על הפנוטלות שלהם במטבח.

נראה לי שההפקה מכינה להם על האש לצהריים

התריס של הגינה סגור העיקר ונסה מכינה שם חביתיות מה שכן היום זה יום הבנדנות-כל הבנות לבשו בנדנות

ליטליקSD

New member
מעצבן!

שאין לי אינטרנט מיום שני ואני לא יכולה להתעדכן בכלום. גם המחשב של אחי נדפק עכשיו ואתמול האינטרנט פעל לשעתיים והלך לישון. אפילו אין לי הוט כדי לראות בטלוויזיה. מה כבר ביקשתי? לראות האח הגדול, לבדוק ציוני בגרויות,מסנג`ר ואימייל לגג שעתיים? מרגיז!

למעלה