שכבה מזויפת?

שכבה מזויפת?

היי, פעם הראשונה שאני נכנס לפורום הזה ונחשו מה? אני מאריאל אז ברור שהתלהבתי, חוץ מזה אני לא ממש מזהה מי נמצא כאן, אבל אם כבר הגעתי לכאן בא לי לדבר על משהו שמעלה לי את העצבים בבית הספר? השכבה שלי מזויפת לגמרי, כולם יותר מדי עסוקים בלשחק אותה ולהיות משהו שהם לא, כמו להתחיל לעשן או להסתובב אם אנשים כאלה או אחרים, רק רציתי לדעת, זה גם אצלכם או שהשכבה שלי פשוט דפוקה באופן יוצא דופן?

אהה כמה מוכר....

תסמונת כתה ח´..... אל תדאג חביבי...אכן אותם הילדים נגררים אבל אל תשים לב לזה תחיה את החיים שלך.. שהם ידפקו את החיים שלהם... אל תשים על זה זין זה קורה בכל שכבה!

כן כן.........

זה ככה אצל כולם אבל במיוחד בכתה ט´ כרגע.... אין שם כמעט אנשים נורמליים... או שרמוטות או דו מיניות לסביות כאלה...... בעע

LittleBigGirl

New member
אני לא חושבת...

שמזוייפת זאת המילה. בכל שיכבה יש "וואנאביס" (כאלה שמנסים להיות משהו שהם לא), אבל זה בסך הכל אנשים שלא יודעים מה הם רוצים מעצמם, או פשוט חסרי דימיון... בקשר לעישון- תראה אני לא יכולה להיות אובייקטיבית, כי הסיגריה הראשונה שלי הייתה בכיתה ט´ ומאז עברו הרבה מים מתחת לגשר. כל אחד מתחיל מסיבה אחרת, ומסיים מאותה סיבה- זה פשוט לא בריא. הבעיה עם אנשים בגיל ההתבגרות היא שלא משנה כמה סיכונים אתה מציג להם, כל עוד הם חושבים שזה "קול" הם ימשיכו לעשן. אני מציעה לך להתעמק בזה כמה שפחות, בשביל לא להסתבך. העיקר שאתה זה אתה... ליטל ביג מתפלספת בשעת לילה מאוחרת...

למעלה