אנילאמאמין2
New member
שכבה עליונה של משהו מסויים בבישול אורז לבן (עגול) ועדשים
כתומות.
שלום, כשאני מביא את זה לרתיחה יש שכבה צהובה שאני לא כל כך מזהה, מישהו יודע להגיד לי מה זה? שמן? עמילן?
אני מטגן בשמן זית בצל ואת האורז והעדשים קצת לפני.
מצ"ב תמונה
תודה
כתומות.
שלום, כשאני מביא את זה לרתיחה יש שכבה צהובה שאני לא כל כך מזהה, מישהו יודע להגיד לי מה זה? שמן? עמילן?
אני מטגן בשמן זית בצל ואת האורז והעדשים קצת לפני.
מצ"ב תמונה
תודה