שכבה עליונה של משהו מסויים בבישול אורז לבן (עגול) ועדשים

שכבה עליונה של משהו מסויים בבישול אורז לבן (עגול) ועדשים

כתומות.

שלום, כשאני מביא את זה לרתיחה יש שכבה צהובה שאני לא כל כך מזהה, מישהו יודע להגיד לי מה זה? שמן? עמילן?

אני מטגן בשמן זית בצל ואת האורז והעדשים קצת לפני.

מצ"ב תמונה

תודה
 

trilliane

Well-known member
מנהל
היי, לרשותך פורומים רלוונטיים בתפוז העוסקים בבישול/תזונה

כאן:
http://www.tapuz.co.il/forums/forumsListNew.asp#cat61
וגם פורום תזונה ודיאטה (שמשום מה לא נכלל ברשימה הנ"ל):
http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/1148
&nbsp
נ"ב
כשאתה שואל באחד מהם (אין צורך בכולם, בחר בזה שנראה לך המתאים ביותר) אל תשכח לצרף את התמונה שתכננת לצרף...
 
למעלה