שכבר יהיה בוקר טוב ויום נפלא

yaely2

New member
מנהל
שכבר יהיה בוקר טוב ויום נפלא../images/Emo163.gif

ora11

New member
../images/Emo16.gif לזכרם של הרוגי הפיגועים

החלמה מהירה לפצועים. ושוב משפחות שכולות שאיבדו את יקירהם. עד מתי?

שרה16

New member
כל כך עצוב...

אני רוצה לשתף אתכם בכאב הפרטי שלי. אני יושבת ועובדת וברדיו משמיעים את שמות ההרוגים בפיגוע,(לפני כחודשיים)ופתאום אני שומעת את השם של החבר הראשון שלי,חברות מלפני למעלה מ-30 שנה.ההלם היה גדול! אני יושבת מול המחשב ודמעות זולגות מעיני ואין מה לעשות,מן חוסר אונים מוחלט,זעם וכאב חד.דמותו של הנער שנהרג כאדם מבוגר לא משה מעיני.

באיה

New member
אני לא יכולה להגדיר את הרגשתי

עצב, אלא כעס, זעם, ותסכול על מעגל הדמים שלא נגמר ולא רואים שום אור בקצה המנהרה. דבר אחד אני יודעת בבירור, שעל כל פעיל חמאס שהורגים אותו, אצלנו נהרגים עשרות. האם אף אחד בבמשלה לא יתעורר ויגיד די, זה לא שווה!!!!!!! ואנחנו העם המטומטם אין לנו מספיק אומץ לקום וגם לצעוק די!!!!!!! שוב נקמה על נקמה על נקמה, ועין תחת עין עד אין סוף. פשוט זוועה.!!!!

bimbo.

New member
באיה יקרה, את מאוד טועה.

את שוכחת, שאת בכירי המחבלים ועושי דברם מחסלים מכיוון שהם מתכננים פיגועים ומשלחים אנשים לבצע אותם. זה שהם קוראים לנקמה על החיסולים, זה רק תירוץ כלפי העולם כדי להמשיך לרצוח. ולפני שחיסלנו אותם - הם לא רצחו? לא ביצעו פיגועים? הרי לפני שפרצה האינתיפאדה האחרונה, גם אז הם פוצצו אוטובוסים והתפוצצו בין אנשים במעברי חצייה או בבתי קפה. בכירי המחבלים הם ראש הנחש שחייבים לרוצצו. הם מתנהגים כאילו אנחנו התחלנו בהרג, וכולם יודעים שזה לא כך.

באיה

New member
בימבו חמודה, יש קצת צדק בדבריך

אך לא לגמרי. אני אסביר לך את זה דרך סתם משל. שני ילדים או מבוגרים - לא משנה - הולכים מכות, מכות רצח ושנאה בעיניהם. אף אחד מהם לא מפסיק. ואיך יסתיימו המכות? אני אתן לך שלושה תרחישים:
ילכו מכות עד עד שאחד ימות
צד שלישי יפריד ביניהם לחלוטין אם אזהרה חמורה
אחד מהם יתאשת בטרם יגרם נזק רציני ויפסיק מה הפתרון הכי טוב? זהו, אז כאן הדילמה, כי אחד בעד פתרון הראשון, אחר בעד פתרון השני, ועוד אחד בעד פתרון השלישי. זה שמעדיף את הפתרון השלישי, מביע את דעתו בקול ענות חלושה מפחד של שני האחרים. וזו גם הדילמה שלנו על רגל אחת.

dani 123

New member
באיה, חבל שאת שבויה בתעמולה

חשבי קצת על ההיסטוריה. פרעות חברון 1929 - לא היתה מדינה, לא היו חיסולים ובכל זאת רצחו יהודים. מסקנה לרצח יהודים לא זקוקים לטענת החיסולים או טענה כאילו קיום המדינה גורם לרצח. פרעות 1933 עד 1936 - לא היה כיבוש ולא היה דיכוי ולמרות זו תקפו אוטובוסים והיה הרג בכבישים. מסקנה טענת הדיכוי והכיבוש הם סתם תירוץ להרג בכבישים. 1962 הקמת ה PLO חזית לשחרור פלסטין. הכיבוש היה רק בשנת 1967. על איזה שחרור מדובר??? ברור שהכונה היתה שחרור החלק מפלסטין עליו הוקמה מדינת ישראל. הם גם לא מסתירים זאת היום. לכן בואו ונפסיק להפיץ את תעמולת הפלסטינאיים ולהאמין בה כאילו היא תורה מסיני.

bimbo.

New member
באיה, באיה...

אולי אינך יודעת, אבל בקוראן כתוב (כך הם אומרים) שיש להרוג את הכופרים. והילדים יונקים תורה זו עם חלב אמם. ובקיטנות מלמדים אותם שאת היהודי והציוני יש להרוג. וגם מלבישים אותם שם מדי צבא ונותנים להם רובים. אולי הרובים אינם טעונים, אבל הם לומדים שעם זה הורגים יהודים. לפני שנתיים נדקר יהודי בירושלים. תפסו את הבחורה שדקרה אותו. מה היא אמרה? "היה לי מצב רוח רע אז הלכתי להרוג יהודי". הם לא ינוחו ולא ישקטו עד שמדינת ישראל תימחק מעל פני האדמה. השנאה אלינו מושרשת אצלם דורות רבים ועלינו לשמור על בטחוננו בכל דרך אפשרית.

למעלה