שכבתי איתו...

שכבתי איתו...

אחרי ארבעה חודשים של שתיקה ארוכה.. הוא שולח SMS וכל הרע, כל השקרים כאילו נשכחו, לא קיימים יותר... אני לא מתחרטת על מה שעשיתי, אני יותר מפחדת ממה שזה עלול לגרום לי.. עוד פעם להתעוור מהמילים היפות שלו, מהנשיקות שלו.. וברור שאחרי חודש-חודשיים זה יעבור לו ושוב הוא יעלם, ואני אשבר עם לב שבור... אני לא יודעת מה לעשות... הוא חזר להודעות בוקר/צהרים/ערב/לילה טוב.. אני לא יודעת איך להגיב לזה, לא יודעת אם לקחת את הסיכון.. זה ברור שהחכמתי לגביו, אבל מה אני עושה?? למה אני מרגישה שאני מחזירה אלי את הסבל הזה... עד שקצת המשכתי הלאה.. קצת לא הרבה.. למה הוא מתעקש לא לעזוב, לא להישכח למה?? אני פשוט לא מבינה!!

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

קודם כל חיבוק, לנשום עמוק ולחייך. תודה לאל שאלה הם הצרות שלנו, כמובן מבלי להמעיט מערכם הכואב. אני ממש מבין אותך. אני אנסה להסביר את זה מחוויה דומה שאני עובר. ההבדל בין להתגבר לגמרי, לבין לאכול סרטים על הבן אדם, הוא ככה קטן. אני הייתי בטוח שזה גמור ונגמר, ומצאתי את עצמי שוב מחזר, מבטיח הבטחות, ומנסה לתקן הכל. אפילו עכשיו, כשאני בטיול בארה"ב, מצאתי את עצמי מתקשר מטלפונים ציבוריים למנהם, כמעט חוזר לארץ וכל מני שאר ירקות... אבל לפני 3 ימים פגשתי מישהי, שאני אפילו לא יודע אם אני רוצה להתחיל איתה או לא, אבל פשוט הצלחתי בפעם הראשונה להתגבר על האקסית. אתה מגלה שפתאום אתה יכול להידלק על מישהי אחרת, וסוף העולם לא מגיע. עכשיו דיי לדבר עלי. אני לא יודע מה המניעים שלו. אני מניח שגם את לא. מה שאת כן יכולה לעשות זה לשתף אותו במה שאת מרגישה. להסביר לו שאת לא יו-יו! את לא משחק. הוא לא יכול לעזוב, לשכוח - 4 חודשים, ואז מתי שהוא רוצה ליצור קשר. זה על סף ניצול של הרגשות שלך. עכשיו מצד שני, יכול להיות שהוא הבין שהוא רוצה אותך, ושכן יש לו רגשות כלפייך. אתם חייבים לדבר ולברר באיזה מקרה מדובר. עכשיו, את צריכה לראות ולהבין שאת הדבר הכי טוב שאיי פעם יהיה לך. מי שאת - זאת את! אם את עושה משהו, חבל להעניש את עצמך ולרדת על עצמך. זה לא פתטי לנסות לפרגן לעצמך כל יום, וגם אחרי כל מעשה שאת עושה. גם אם את חושבת שהוא היה שגוי. אם שכבת איתו, אם הלב שלך התחבר אליו, אם רצית אותו, הרגשת משהו כלפייך, תסתכלי על זה מהכיוון של זה שאת יודעת לאהוב. את מודעת לעצמך. זה לא מובן מאליו. אותן מילים יפות, הודעות טקסט וכו', תהני מזה. אל תסתכלי על זה שזה עלול להיעלם עוד חודש חודשיים. תדברי איתו. תגידי לו את זה. ואם בנתיים, אתם שוכבים, או בצורה שאני יותר אוהב לומר זאת, עושים אהבה, אז תהני מזה ואל תענישי את עצמך. כל עוד שזה לא "זיון" או סתם משהו סתמי בשירותים של מועדון, כל עוד שזה נובע מרגשות שבאים מהלב שלך, זה לא כל כך נורא. אין לך מה להבין אותו יותר מדי. אבל חשוב שתגידי לו את מה שאת מרגישה. שאם הוא בדרך של להיעלם עוד חודש-חודשיים - תגידי לו שזה לא בשבילך, ומה שאת מחפשת זה לא כזה דבר. אגב, ככה, הוא יבין שאת חשובה לעצמך, ויכבד אותך יותר. אני קורא לזה "מודעיזם" (זכויות שמורות לי
. אם את שמחה - העולם יהיה שמח אלייך. אם את מכבדת את עצמך - הוא יכבד אותך. אם את מצליחה לבטא בפניו את מה שאת מרגישה - הרגשות שלך יהיו חשובות לו. בהצלחה! חיבוק גדול. חיוך! וכמובן, עדכונים!

אלוהים!! חשבתי שהיא שכבה איתך!!

לא עם אלוהים, איתך עומרי. :) נזכרתי בך היום כששמעתי את השיר של אריק ברמן "יום חדש נפלא".

../images/Emo45.gif תגובה יפה.

עם כל הכבוד לכל המשיבים האחרים,נראה שהמשיב הזה נותן פתח ליותר אפשרויות. מרחוק איננו יודעים מהי האפשרות העתידית הנכונה ביותר, והכותב הזה הקיף את הנושא מכל זוית אפשרית. כדאי לקחת את דבריו ברצינות.

Zoharrr

New member
כמה דברים:

1.את עוד תתחרטי,אוי כמה שאת תתחרטי... 2.הוא אמור להתעקש,את אמורה להתעקש בחזרה על לשכוח אותו ולנתק קשר ולהוציא אותו מהחיים שלך כדי לשכוח אותו. 3.אם שכבת איתו,לא החכמת לגביו... 4.בבקשה ממך,אל תהיי בחורה מפגרת... תשתמשי בשכל,אל תתני לרגש להשתלט עליך(למרות שנראה שכבר נתת),אל תפעלי בלי לחשוב. את הולכת להיפגע שוב,זה מה שאת רוצה? לא...את לא רוצה ומגיע לך יותר,קחי את עצמך בידיים ותסיימי את זה כבר. יש סיבה טובה לכך שנפרדתם בפעם הראשונה,לא חוזרים על אותה טעות פעמיים.

Lir האחת

New member
"זה רק הלב שכואב לך" ../images/Emo23.gif

אם את יודעת שהרגשות שלו, כלפייך, לא השתנו בתקופה הזאת של הנתק, אז את למעשה חוזרת על הטעויות שלך מהעבר. אולי זה מרגיש טוב באותו הרגע, אך אם תסתכלי לטווח הארוך את בסופו של דבר זאת שיוצאת נפגעת. אין לך על מה להצטער עכשיו, כי זה כבר קרה. פשוט תחשבי טוב לקראת מה את הולכת עכשיו. נסי יותר להפעיל את המחשבה ופחות את הרגש. זה קשה, אבל זה אפשרי, בעיקר שאת כבר יודעת שבעבר הקשר שלך איתו לא עשה לך טוב. זו העצה שלי, מהמעט שכתבת
בסופו של דבר, תעשי את הדבר שמרגיש לך הכי נכון.

ביגאקי

New member
יש לי 2עצותמאוד חשובותלטובתך האישית

אין מושג בתכמה את למרות שהוא כבש אתליבך את צריכה להרחיק אותו דרך מישטרה שהוא מטריד אותך ועם יש לו מפתח להחליפו מידשלא יפגע בך

JOYE האחת

New member
אני כ"כ מבינה אותך...

זאת בעיה כשמרגישים משו כלפי מישו... באמת שבעיה..!!! אבל את חייבת לקחת את עצמיך בידיים....ולא לענות לו...לא לתת לו לשחק בך..!!! באמת... אני יודעת שזה קשה ויהיה לך קשה...אבל זה רק לטובתך.. אני יודעת שאת רוצה להיות איתו...אבל הוא יפגע בך שוב.. תאמיני לי...אני מדברת מניסיון... בהצלחה מתוקהה

../images/Emo24.gifאוי כמה שזה מוכר לי

היה לי מקרה ממש דומה עם האקס,לקראת סוף מערכת היחסים שלנו היחסים שלנו כל כך התדרדרו שאני חושבת שהכינוי ההולם למה שהלך שם הוא "התעללות רגשית" (לקח לי הרבה זמן להודות בזה) מצידו,כמה חודשים אחרי שזה נגמר ואני הייתי בטוחה שאני "התגברתי עליו,עברתי הלאה והחכמתי" הוא יצר איתי קשר כביכול למטרות ידידותיות ועל מנת להשלים פערים,כמה פגישות קפה "ידידותיות" אפשר כבר לערוך? ובפגישה האחרונה מעדתי והתנשקנו. לבסוף אזרתי אומץ ושאלתי אותו מה הולך כאן,וברגע ששמעתי את הגימגומים של "אני לא יודע,אני רוצה אבל לא יכול" וכו' הבנתי שהוא לא השתנה ולא ישתנה,לפחות לא איתי,והבנתי שאני לא אעשה את זה לעצמי שוב וניתקתי את הקשר איתו,בפעמים הספורות שיצא לנו לשוחח (רק מסנג'ר) הוא דאג להזכיר לי שעם אף אחת זה לא "מה שהיה בנינו",השחיל כיבכול בטעות את כינויי החיבה שלנו וכו',אז רק התחלתי להבין שמר אקס פשוט צריך לחוש שליטה ולבדוק אם הוא עדיין יכול להשפיע עליי. איני בקיאה בכל הפרטים בסיפורך אז אינני אומרת שזו בהכרח הסיבה שבגללה הוא יצר עמך קשר,יכול להיות שהוא הבין את הטעויות שלו ויכול להיות שהוא חש בודד וחזר "לחוף המבטחים שלו",לטעמי כדאי לערוך איתו שיחה,תבואי בטוחה בעצמך ואסרטיבית תשדרי ביטחון.והעיקר תני לו להבין שאותך הוא לא יקבל חזרה כל כך מהר. בקשר לעובדה ששכבת איתו אל תלקי את עצמך ואל תעני את עצמך,מה שעשית עשית במיוחד אם נהנת
,אני במקומך לא הייתי ממשיכה במנהג זה דווקא בגלל הפן הרגשי בעניין. עוד עצה שאני יכולה לתת לך מנסיוני זה-לעבור הלאה,לצאת עם בנים אחרים,כמו שאמר לך עומרי ברגע שאת מגלה שיש עוד בחורים חוץ מהאקס והם אפילו מוצאים חן בעינייך זה יכול מאוד להקל. מאחלת המון הצלחה

Potato chips1

New member
אוי...*אנחת הזדהות*

את כל שנות נעוריי בתיכון, ליווה בחור כזה... יכול להיות שלכל אחת( חוץ מאלה שיש להן מזל) יש את ההוא , שהיא לא יכולה לעמוד בפניו למרות שהיא יודעת שהיא צריכה. אוף, הבחור ההוא...כעסתי עליו כי הבנתי את המניפולציה( לא בטוח שהוא בעצמו הבין אותה), אבל אהבתי אותו כל כךךךךך.... את אולי החכמת לגביו, אבל לא התחזקת. הדברים שהבנת היו צריכים לגרום לך לחתוך כאן ועכשיו.. את יודעת מה הוא עושה לך, אז למהההההההה??? לזמרת בשם פיונה אפל יש שיר שללא ספק היא כתבה על הבחור הזה הפרטי שלה...והיא אומרת שם : I want your warmth but it will only make me colder when it's over. את יודעת שההרגשה אחרי זה תהיה נוראית, את יודעת שאת פשוט משחקת לידיו, למה את עושה את זה?!! אם את לא חזקה מספיק בשביל להדוף אותו כל פעם מחדש, מה שאת צריכה לעשות זה לגייס רק רגע אחד של חוזק, לתפוס אותו לשיחה, ולומר לו בשיא הרצינות- "תשמע, אתה משחק בי ואני רוצה לשים לזה סוף. אני מבקשת שאלא אם יש לך משהו ענייני לומר לי, אל תתקשר אליי.אתה שם אותי במצב שעושה לי רע, כל פעם מחדש- ואני רוצה לחתוך את זה". ככה. לא צריך התנצלויות, תבהירי שאת לא כועסת, פשוט לא מעוניינת בסוג כזה של קשר איתו. דרך אגב, את הבחור שלי התחלתי להדוף בכיתה י"א, כשהתחיל הקשר עם הנוכחי שלי, כבר 4 וחצי שנים..המושיע שלי :) אני לא כועסת עליו ( בדרך כלל:) אולי רק כשאני קוראת ביומנים של אותם ימים מאושרים), אנחנו ידידים טובים מאוד מאוד.. ועכשיו, עוד שיר לסיום: היא ביצוע: אחינועם ניני מילים: לאה גולדברג לחן: גיל דור שלחת אלי את האוח להעירני משינה. לימדת אותו לצווח מילות אהבה ותחינה אבל אני לא אבוא, לא אבוא, לא אבוא! שילחת בי את ריח האצות ואת הלבנה, ציוית על הים להאנח בקול אהבה ותחינה אבל אני לא אבוא, לא אבוא, לא אבוא! נשקו הגלים את רגלי, את שולי שמלתי הלבנה. בקולך אמרו לי "בואי אלי" בקול אהבה ותחינה. ואני חזרתי אל ביתי, סגרתי את דלתי, חלוני מוגף ליבי ישן ואני ישנה. וזה, יקירתי, בדיוק מה שאת צריכה לשנן לעצמך בראש, ולומר גם לו במקרה הצורך- "חלוני מוגף"!!

o0Invisible0o

New member
אהאהא!! love ridden של פיונה!איזה שיר!../images/Emo99.gif

אני לא קשורה, כן? אני סמויה פה.
אני פשוט מופתעת מכך שמצטטים את פיונה!!

שכבתי איתו

כבר נשפכו מילים רבות על אלימות ,גם מילולית וגם התנהגותית. עשי לעצמך וסיימי את הפרשה עברי לסדר יום חדש. בהצלחה

מלכה19

New member
סליחה חדשה כאן

דיברתם אל ליבי כל כך.. כנירא שלכל אחת קורא דבר כזה בשלב מסוים של החיים. גם לי עשו דברים מאן אלו.. הלך למשך 5 חודשים אחרי שדיברתי איתו על כל מה שהוא מכאיב לי ו. על הפגישות הקצרות כביכ ביגלל נסיבות.. חזר אחרכך ואמר שעכשו זה מישתנה. הוא מיצטער על הזמן עבר..ורוצא להיות ביחד.. ועכשו שוב אחרי חודשיים מתחיל לחזור למה שהיה. שוב רוצה ליטפוס איתו שיחה.. בה ליגמור איצתו סופית. וזה מה שאמור להיות וכמה זה קשה.. בכל הזמן הזה כשלא הינו בקשר היה מאד מאד קשה.

mailo100

New member
תחליטי למה את ראויה

אם את ראויה ליחס טוב או רע וככה תחליטי אם להמשיך את הקשר. אדם נמצא איפה שהמחשבה שלו נמצאת.

הייתי בזה כבר...כנסי

הייתי בזה ודווקא אחרי שברון לב כל כך גדול שיותר משנה אפילו לא חשבתי להסתכל עם גברים אחרים,ופתאום הוא בא ורק הוא מבין כולם עשה לי משהו אבל זה לא נגמר בהפי אנד. תראי חמודה סיימתי קשר כזה לא מזמן,זה קשה מאוד את אוהבת אותו ואת רוצה אותו בכל מחיר (,שאולי הוא ירצה אותך ברצינות ונראה לך שזה יקרה ממש ממש בקרוב)גם אם זה יבוא על חשבון שברון הלב שבטוח יהיה לך.את תהיי שם בשבילו תמיד ותתני מעצמך כל כך הרבה רק בגלל שאת אוהבת אותו. וזאת בדיוק הטעות שלך... תראי זה כנראה בן אדם נחמד,יש לך אליו תשוקה רבה זה ברור אבל הוא לא ממש מכבד אותך כנראה, ובתכלס בואי נהיה כנות לרגע,גם לא ממש אכפת לו ממך.למה?כי אם הוא מעיז ליצור קשר אחרי 4 חודשים,אחרי שהוא שיחק בך ופעם הוא רוצה ופעם לא כל כך מתחשק לו אז ממש ממש לא אכפת לו מה לעזאזל זה יעשה לך, העיקר שעכשיו שוב בא לו עליך.ובכלל שכבתם,הלכתם עוד יותר רחוק.צודקת אין לך על מה להתחרט,אבל יהיה לך אם תמשיכי ככה. זה שהוא מתעקש לא לעזוב אני לא יכולה להגיד לך למה.אני אמרתי לקודם שלי שדי,זה נגמר כי אני לא בובה של אף אחד ואחרי זה הוא רצה עוד יותר,ומה יקרה ברגע שאני אתקרב,אז הוא שוב יתרחק?!המשחקים הסתיימו בגן. זה שהוא לא רוצה לעזוב אולי כי הוא מטפח לו את האגו שהנה למרות הכל את כן רוצה,או משהו אחר אבל מה שבטוח זה לא מאהבה...מצטערת. מצחיק שכתבת את ההודעה הזו היום,כי בדיוק לפני כמה שעות חשבתי שוב להיות שם בשבילו וכל הבלגן הזה,וההודעה שלך הזכירה לי איזו טעות כמעט עשיתי.שוב. אז קחי כמה הוראות לשכוח גבר מצוי אך לא רצוי: א.בלי טלפונים ב.שום SMS ג.קחי קצת זמן לעצמך ד.השלב שאני הכי אוהבת-תמצאי אהבה חדשה ואמיתית סוף סוף... ואם הוא מתעקש פשוט תחשבי שהוא לא ממש שם עליך,שיקר לך,עשה לך הרבה רע בלב,ואם לא תאהבי מספיק את עצמך תסיימי איתו בשברון לב ואולי אפילו בהריון לא רצוי. זהו.מקווה שעזרתי אני במסרים בשבילך אם תרצי, מתוקה תהיי חזקה והכל יסתדר. ויש הרבה יותר טובים ממנו תהיי בטוחה...

למעלה