שכונות במערב ראשון

שכונות במערב ראשון

שלום לכולם! בספטמבר הקרוב אני ומשפחתי מתכננים לעבור למערב ראשון כיוון שאני מחפשת דירה להשכרה אין לי שום כיוון מבחינת השכונות (כרמים , אשלים וכו) אשמח לקבל פרטים על השכונות איזה הכי ממולצת מבחינת שירותים הניתנים בשכונה,גנים לילדים (אמא לבן שנתיים וחודשיים ולבן גוזל בן שבועיים),פארקים ובכלל איכות חיים. תודה

קיר קמט

New member
את ממש ממש לא רוצה בסביבה הזו...

רמת אליהו שכונה שמלאה בפורצים, נרקומנים, וזה לא סתם דימוי, זה פשוט ככה... אם יש לך ילדים זה בלי ספק המקום הכי גרוע בראשון לגדל בו ילדים... נווה ים השכונה שהכי צמודה לרמת אליהו ובגלל זה גם היא מוכת-גניבות (כל הנרקומנים צריכים לפרנס את עצמם איכשהו...).. השכונה הכי טובה במערב לדעתי זו פרס נובל, גם מבחינת רמת הפשיעה שם (צריך להבין שהפשיעה בראשון זה באמת מכה נוראית.), גם מבחינת הסביבה... לגבי גנים וחינוך אני לא בטוח.

אני מנסה לחשוב על שכונה להמליץ לך

אבל הסתובבתי כל כך הרבה בצפון ת"א ובהרצליה פיתוח בחודש האחרון שראשון נראית לי עכשיו ממש עלובה. נראה לי אני אצא לסיבוב קצר ברמת אליהו כדי להיזכר לאן אני שייכת...

אני לא רוצה לגור ברמת אליהו

מודעת היטב לשם הרע שיצא לשכונה (בצדק) ולכן הולכת לכיוון השכונות מסביב

cobainos

New member
היה דיון כזה כבר ואלה המסקנות

פרס נובל הכי מומלצת אבל הכי יקרה. נווה דקלים גם די טובה(למרות השם האסוסיאטיבי) קריית גנים שכונה טובה וגם מבחינת האוכלוסייה והשקט.אבל היא לא כ"כ קרובה לרמת אליהו. על אשלים,שקמה וכו' אני לא יודע הרבה

Shark Alarm

New member
מי שלא שם ../images/Emo23.gif ../images/Emo26.gif

הרחובות בשכונת נווה דקלים הם על שמות הישובים בפונו ב- 1982..

קיר קמט

New member
תלוי באיזה חלק של נווה דקלים

החצי החדש הוא על שם ישובים ברמת הגולן

Matanhirsch

New member
לדעתי..קרית גנים

יש הרבה גנים,פארקים,המון דשא..וילדים.. יש אני בתי ספר יסודיים וחטיבה..ויש גם מרכז מסחרי,בית כנסת וכו'. זאת שכונה יפה לדעתי(ואני גם גר פה)..

keren007

New member
המ..

שכונת נווה ים היא שכונה נחמדה, צמודה לרמת אליהו. יש שם פארקים וגם גנים אם אני לא טועה.. לגבי מחיר אני ממש לא יודעת

למעלה