שכונות מגדלים עלולים להפוך לסלמס(שכונות עוני)
כתבה בכלכליסט על המצב של המגדלים שנבנו בשנים האחרונות
קישור לכתבה
כשמחירי הנדל"ן בשמיים וקבלנים לא מפסיקים לבנות מגדלים ומוכרים במחיר מופקע יש לזה השלכות
לדיירים אין מספיק כסף לתחזוקה של הבניין
אני מבין את הקבלנים והמדינה שרוצים להתעשר או להעשיר את הקופה אבל אף אחד לא חושב על יום המחר
כמו שרוצים להוסיף אין סוף של דירות ומשרדים באזור ת"א רבתי אנשים שוכחים שצריך לתחזק את הכל
וככל שהבניין יותר גבוה וככל שהמקום יותר צפוף התחזוקה יותר יקרה
אני ראיתי את כל המגדלי "יוקרה" שנבנים בת"א ואני תוהה מה יקרה יום לאחר שהדיירים המבוססים יעזבו
המגדלים היפים והנוצצים עלולים להפוך למפגע והעיר עלולה להתדרדר במהירות.
לדעתי החברות והמדינה צריכים היום כבר לחשוב על פיזור המשרדים והתושבים כדי למנוע את הבלתי נמנע.
צריך לבנות גם בניינים יותר פשוטים במחירים סבירים כדי להעניק לאזור את האפשרות להתקיים זמן ארוך יותר
השכונות היפות והנוצצות נבנו ללא התייחסות לתחבורה תשתיות ותחזוקה
אנחנו במדרון חלקלק וצריך להזהר.
כתבה בכלכליסט על המצב של המגדלים שנבנו בשנים האחרונות
קישור לכתבה
כשמחירי הנדל"ן בשמיים וקבלנים לא מפסיקים לבנות מגדלים ומוכרים במחיר מופקע יש לזה השלכות
לדיירים אין מספיק כסף לתחזוקה של הבניין
אני מבין את הקבלנים והמדינה שרוצים להתעשר או להעשיר את הקופה אבל אף אחד לא חושב על יום המחר
כמו שרוצים להוסיף אין סוף של דירות ומשרדים באזור ת"א רבתי אנשים שוכחים שצריך לתחזק את הכל
וככל שהבניין יותר גבוה וככל שהמקום יותר צפוף התחזוקה יותר יקרה
אני ראיתי את כל המגדלי "יוקרה" שנבנים בת"א ואני תוהה מה יקרה יום לאחר שהדיירים המבוססים יעזבו
המגדלים היפים והנוצצים עלולים להפוך למפגע והעיר עלולה להתדרדר במהירות.
לדעתי החברות והמדינה צריכים היום כבר לחשוב על פיזור המשרדים והתושבים כדי למנוע את הבלתי נמנע.
צריך לבנות גם בניינים יותר פשוטים במחירים סבירים כדי להעניק לאזור את האפשרות להתקיים זמן ארוך יותר
השכונות היפות והנוצצות נבנו ללא התייחסות לתחבורה תשתיות ותחזוקה
אנחנו במדרון חלקלק וצריך להזהר.