שכונת לב הפארק ברעננה - זוג צעיר

shean3263

New member
שכונת לב הפארק ברעננה - זוג צעיר

שלום, אנו זוג צעיר שמעוניין אולי לרכוש דירה בשכונת "לב הפארק" ברעננה. שמעתי דעות חיוביות על השכונה אולם היות ואינני תושב השרון או רעננה אינני מכיר את האזור כלל. אם תוכלו לעזור ולתרום מהידע שלכם אשמח. 1. מהם השכונות המומלצות כיום ברעננה (תשואה על השקעה\שכירות על דירה, תחבורה, פקקים ויציאה מין העיר, אוכלוסייה, השקעה סביבתית, בתי ספר, דמי ניהול לבניין וכו'...) 2. מהי דעתכם על שכונת לב הפארק בפרט? מה היתרונות וחסרונות? שמעתי על כביש ראשי שמעונינים לבנות ליד שכונת לב הפארק? מהם הפרטים לגבי הכביש הזה? האם הוא בבנייה? מוקפא? 4. מהם המחירים המומלצים כיום לרכישת דירה 3.5 או 4 חדרים בשכונות המומלצות בכלל ובשכונת לב הפארק בפרט? 5. האם שווה בכלל לזוג צעיר לרכוש ברעננה היות ורוב הצעירים עוזבים את העיר בגלל עלות הדירות והמחייה? 6. מהי רמת החינוך ברעננה ורמת הפשיעה? תודה רבה על זמנכם.

ohadm14

New member
טיפ

יש בשכונת לב הפארק איזור שהוא חלק מפרויקט זוגות צעירים (האיזור הצפוני יותר). הבנייה שם לרוב היא ברמה הרבה יותר נמוכה מאשר באיזור שאינו חלק מאותו פרויקט. המחירים אמורים להיות בהתאם, כלומר, באיזור שמשתייך לאותו פרויקט המחירים אמורים להיות נמוכים (לפעמים משמעותית) מהאיזורים האחרים בשכונה. לסיכום, הייתי ממליץ להסתובב שם עם מתווך, לפחות בכדי לקבל ממנו את מפת השכונה מהבחינה שדיברתי עליה.

shean3263

New member
ואיך שם? מה הכוונה בבנייה פחות טובה?

זהו עדיין דירה חדשה שאמורה להיות טובה יחסית לדירות הישנות ברעננה, או שאני טועה? הם קיים הבדל שנראה לעין או שמרגישים בין הדירות של הזוגות הצעירים לאנשים הרגילים שרכשו "בלב הפארק"?

ימאנזה

New member
יש כמה רמות בניה בלב הפארק

ההבדל מורגש . החלק של הצעירים , הישן יותר, מבין החסרונות שלו - חדרי המדרגות והכניסה כוכיים יותר, והדירות שגרו בהן בתחילה בשכירות , בחלקן לא טופחו. היתרון הגדול הוא המחיר. אפשר לרכוש דירת גג במחיר ממש נמוך, הכל יחסי כמובן. החלק השני, עדיין ברובו באותו צד של ויצמן, מעט יותר מרווח, והדירות שמתפנות שם בחלקן מושקעות יותר.חלק נוסף, בצד השני של ויצמן (נדמה לי שזה ההמשך של רבקה גובר, שנקרא רחוב הנשר) בעיקר אזור הציפורים, שם יש גם בניינים כמעט חדשים- בני 5 עד 10 . כמה מהם בנויים ברמה יותר גבוהה . אני ממליצה לפנות לאורלי ממשרד התיווך "נינווה" שבלב הפארק. היא גם תושבת ותיקה שם וגם מקצועית מאד. אפשר לקבל ממנה פרטים על הכל.

סבתא9

New member
לב הפארק

הבניה פחות איכותית, זה נראה לבכניסה ללובי הבנין וגם באיכות הפסיפסים המכסים את הבניין.תיבות הדואר ועוד, אם תעשו סיבוב, תוכלו להבחין בהבדל גם בעיין בלתי מקצועית רעננה, באמת הפכת להיות עיר לבני 45 ומעלה או לאנשים שים משגת דירות מסכומים של 300,000$ . לצערי הרב, רני אוהבת מאוד את רעננה, אך הסיכוי שילדי יוכלו לרכוש כאן דירה הוא אפסי. אם אתם זוג צעיר בשנות ה-20 לחייכם, תחשבו פעמיים אם זה מקומכם.

ATAF151

New member
אפשר גם בפחות

רעננה רכן מאוד יקרה, אבל באיזור מרכז העיר הישן, שהוא איזור טוב, ניתן לרכוש דירת 4 חדרים סבירה ב 200 אלף דולר.

רוצה להוסיף טיפ קטן כשעוברים בית

תמיד תמיד לבדוק את זרם המים בבית. אני גרה בבניין בן כ- 20 שנה וזרם המים פשוט מזעזע. זה מאד קשה עם שני ילדים קטנים מה גם שצריך לחכות שעה שיגיעו המים החמים ובחורף בכלל סיוט. אמא שלי אמרה לי לבדוק ולא הקשבתי לה מצד שני לא הייתי פוסלת את הבית הזה אחרי חצי שנה של חיפושים.

אנסה לענות לך

ראשית, שכונת לב הפארק היא השכונה הנמצאת לאורך הפארק בצידו הצפוני. הכביש הראשי המוביל לשכונה הוא וייצמן, בחלקו המערבי. למעשה, זו השכונה הצפון מערבית של רעננה. איך להגיע? להמשיך ברחוב ירושלים במקום לפנות לאחוזה, ואז שמאלה בוייצמן לתוך השכונה. השכונה מאוד איכותית מבחינת תושבים ושירותים עירוניים. היא אינה בודדה ברעננה - כך הדבר ברוב שכונות העיר.

למעלה