שכונת נאות שדה - ההדמיות

עומר247

New member
שכונת נאות שדה - ההדמיות

החודש הופקדה התוכנית לשכונת נאות שדה החדשה, שנמצאת בין איזור התעשיה, רחוב עתידים ורחוב וויצמן
השכונה תכלול מעל 400 יחידות דיור, רובן קטנות וברחוב הראשי תהיה חזית מסחרית לכל האורך

צילום אוויר של השטח

חזית מסחרית היא שיפור מבורך

זה מחזק את העירוניות והופך את השכונה למקום נעים יותר לגור בו. חבל שאין גם בנווה זמר, שלא נדבר על השכונות היותר ותיקות של רעננה שאין מה לעשות בהן חוץ משינה.

עומר247

New member
פעם ראשונה

מזה המון שנים שמשלבים מסחר במגורים בעיר.. מעניין איך זה ייצא.

איליה40

New member
האפשרות לשינה שקטה ומתוקה זה דווקא טוב

אני לא הייתי רוצה לגור לא מעל/ליד החנויות ולא משרדים ולא עסקים וחו"ח המסעדות והפאבים. לדעתי עירוב שימושים זה טוב לעיריה ואולי לקבוצה קטנה באוכלוסייה שממילא מעדיפה את מרכז ת"א.

בכל הערים המובילות בעולם יש עירוב שימושים.

אתה מוזמן לקרוא על זה בספר " מותן וחייהן של ערים אמריקאיות גדולות". מה שנאמר שם נכון, עם התאמות, לכל עיר שרוצה להיות עיר ולא כפר עם דרכים מסודרות.

זה לא אומר שצריך לפעול לך באמצע השבוע מועדון מתחת לבנין עד 3 לפנות בוקר, אפשר לבצע התאמות. אבל חזית מסחרית צריכה להיות בכל רחוב גדול, לא רק ברחוב הראשי. יש די עסקים שנסגרים ב 8 בערב, לא מפריעים למהלך החיים ותורמים למרקם העירוני.

איליה40

New member
חו"ל זה חו"ל, כאן זה כאן

האים תרצה להתעורר ב-5.30 מדי בוקר בגלל ה-פי-פי-פי-פי של משאית הסחורה? האים מתאים לך מצוקת חנייה תמידית בגלל המשרדים הסמוכים? התאמות עם הבארים ומסעדות? הצחקת אותי. הנה היו כאן תלונות על הבארים שמדירים שינה אפילו בשכונה הסמוכה. וגיהנום כזה מתחת לבית - לאוייבים לא נייחל.

גם כאן זה מתאים.

במה המשאיות של 5:30 שונות ממשאיות הזבל? הן לא עושות רעש? אם מפריעות לך משאיות אספקה, תחוקק חוק עזר עירוני שקובע את שעות האספקה החל מ 10, אחרי שעות העומס של הבוקר.

מצוקת חניה בגלל משרדים? מי שמע על זה? אם בונים משרדים, בונים גם חניה בהתאם ואם צריך אז גם תת"ק, כמו שממילא יש בהרבה מקומות. דרך אגב, עירוב שימושים *מפחית* את הצורך בחניה בגלל שהסיכוי של תושב למצוא את השירות שהוא זקוק לו במרחק הליכה - גדל.

ולגבי התאמות לברים, אין שום בעיה. לא מכיר תלונות של השכנים של הבית בברנר 6. אם רוצים להסתדר ומכבדים אחד את השני הכל אפשרי.

בכל מקרה, היכולת לקבל מגוון של שירותים במרחק הליכה מהבית היא ערך חשוב להרבה אנשים ועירוב שימושים זאת הדרך היחידה לעשות את זה. פשוט צריך לעשות את זה תוך התחשבות סבירה בסביבה.

עומר247

New member
אתה קצת מגזים

זאת המציאות של כל מי שגר באחוזה למשל מאז ומעולם.. ולא שמעתי תלונות מיוחדות
נכון שאישית אני הייתי מעדיף לא לגור מעל חנויות וגם אתה, אבל עובדה שמאות אלפי אנשים במדינה חיים ככה

מצד שני, שים לב שמדובר בשדרה רחבה.. הראשונה ברעננה.. אולי יהיה לנו פה רוטשילד מקומי?

עומר247

New member
כן, כבר פירסמתי פה בעבר

היתה עצומה נגד זה.. אבל זה לא רציני, אין סיכוי שהעירייה תבנה איצטדיון כזה

32103210

New member
זה לא בדיוק מגרש בייסבול,,,,,

זה שטח שהיה ריק ,,,,ובינתיים השתמשו בו כמגרש בייסבול, זה לא שהורסים פה איצטדיון,,,,

jabut

New member
ריחות.......

קרוב לאזור תעשייתי הקונים יבכו בעתיד על ריח ולכלוך כמו בכ"ס הצפונבונית.................

למעלה