אני לא משמיץ..
ויש לי קרובי משפחה וחברים שגרים שם.. זאת דעתי וזאת לא השמצה אחי וסורי אם נפגעת.... פשוט כל הצרכים הדרושים נמצאים במרכז העיר וכל הבירוקרטיה וחיי הבילוי העיקריים שאני מכיר ורגיל אליהם נמצאים באזור הרצל-רוטשילד-ז'בוטינסקי.. ברור שיש את אזור תעשיה חדש שהוא מפותח.. והפארק הזה.. אבל הפארק הזה.. שמע יש בכל מקום פארקים.. אם זה בגן הזכרון וגן העיר וכו' ולא זה מה שיקבע את איכות המקום למרות שזה מוסיף.... תחנת הרכבת בהחלט תוסיף... אבל רשמת שלא מריחים את השפד"ן ומצד שני רשמת בסוגריים שאם מריחים אבל לא תמיד אז יש מסדרים את זה במוקד 106.. אז תחליט, ממש אבל ממש לא מריחים, או שמריחים מדי פעם.. רק ציינתי עובדות אחי.. וזאת דעתי... וזאת בתגובה לירידה שציינו פה בשרשור במחירי הבתים בנווה דקלים.. ונווה דקלים היא השכונה שהכי קרובה פיסית לשפד"ן.. יש את פואבלו ונווה חוף.. אבל הם צפונית מערבית לשפד"ן והרוחות לא מביאות את הריח לשם.. אלא מזרחה.. לכיוון נווה דקלים ופרס נובל קצת ... אני יכול גם להציג לך עוד עובדות על האוכלוסיה שגרה במערב ועל האוכלוסיה במרכז.. שמע, דוגרי יצא לי לגור ממש באחת הדירות בבניינים הגבוהים בנווה שקמה על גבול כרמים.. במשך כשלושה חודשים.. ויצא לי להכיר ולהסתובב במערב.. הכל במרחק גדול ואם אין לך אוטו אז אי אפשר להסתדר במרחק הליכה אלא רק באוטובוס.. וזה בעיה, עוד בעיה זה נגישות הקווים הבינעירוניים במשך היום שקיימים ברחבי רחוב הרצל שגובל במערב הותיק, גן נחום, ושכונת כצנלסון ואברמוביץ הלא סימפטית לדעתי.. אני רק מציין עובדות.. הבנייה במערב יותר צפופה גם למרות שהבניינים חדשים .. התכנון לקוי בחלק מהמקומות ובנו בשיטת אחד על השני ואחד בתוך התחת של השני.. הדירות קטנות ברובן וראיתי הרבה דירות, סלונים קטנים, חדרים קטנים ולא כמו הבנייה הישנה.. יש הרבה פלוסים והרבה מינוסים כמו בכל דבר אבל לדעתי עדיין יותר שווה לגור במרכז.. ולא פלא שהביקוש לדירות בבתים של10 שנים במערב הישן וגן נחום בתחומים מסוימים עולה והביקוש למערב הוא פחות וגם המחירים בהתאם..