שכונת נווה ים

ההוגה

New member
שכונת נווה ים

שלום לכולם, זה הביקור הראשון שלי כאן, נעים מאוד
בתחילת ספטמבר אני הופך להיות ראשל"צי לראשונה בחיי. מצאנו יחידת דיור חמודה מאוד בשכונת נווה ים, משהו באמת מציאה עם חצר ו-3 חדרים, חדש ונקי. אני כולי בהתרגשות לפני המעבר אבל אז עשיתי קצת חיפוש בפורום על שכונת נווה ים ומה שמצאתי קצת הוריד לי את המצברוח... לפי מה שרשמתם מדובר על שכונת פשע לעשירים??
באמת יש שם גניבות,ף נרקומנים וכו' או שזאת סתם הגזמה? כי ממבט ראשון ומעדות של מי שגרה ביחידה עד היום זאת נראית שכונה ממש נחמדה ושקטה... אודה לכם את תרגיעו אותי (או לחילופין - תפקחו את עיני?)

C T S

New member
תראי...

מה זו "שכונת נרקומנים". כל מקום בראשון יש את הבאלאגן הזה. יכול להיות בגלל שנווה ים קרובה לרמת-אליהו אז קצת הבאלאגן יבוא משם. אבל אין לך מה לדאוג.. שכונה דיי נחמדה.. יש לי כמה חברים שם. ותשאלי ותראה שזה לא רק שם.. בכל מקום יש את הבאלאגן הזה של אלה שתמיד חייבים להרוס.

קיר קמט

New member
זה לא כ"כ גרוע, אל תעשה מזה שכונת

פשע. נכון שאחוז הערסים בשכונה הזאת יותר גבוה משכונה ממוצעת בצפון ת"א... אבל זה לא בלתי-נסבל לחלוטין

קיר קמט

New member
מה שכן..

יש שם יחסית הרבה פריצות לרכבים. משהו כמו 20-30 לחודש. אז מאוד מומלץ לא להשאיר את הפאנל של הרדיו באוטו, גם אם זה מתחת לבית וכד'. אף אחד לא יגנוב לך את האוטו - זה לא קורה הרבה בראשון - אבל פריצות בשביל מערכת יש הרבה.

שמע אחרי הכל ראשון

נווה ים היא אחת השכונות היותר טובות ובמיוחד במערב אבל צמוד אליה יש את רמת אליהו שהיא אם לא השכונה הכי גרועה בראשון מה שמסתמן מזה שהפושעים של רמת אליהו ישמחו הרבה יותר ללכת עוד 2 מטר ולגנוב משו שווה לא? אני לא מכירה מישהו בראשון שלא גנבו לו משהו (רכב אופנוע אופניים פרצ לדירה) אלא אם כן הוא גר באיזור שקרוב לנס ציונה (איזור גן נחום רחוק מאוד מנווה ים המערב) מקוה שלא הפחדתי אותך יותר מדי אבל אחרי הכל ראשון (כלומר בת ים חולון ב')

למעלה