|שכחנו לדבר על אורלנדו ה-

|שכחנו לדבר על אורלנדו ה-../images/Emo129.gif

חתיכת .......... מגעיל כזה איך נראה לכם שזה יתפתח? האם פרדי יציל את קפיטו מידיו? האם תיכנע ותעבור לדירה עם הילד רק כדי שאמא שלה האוהבת כסף תהיה מבסוטית?איפה נראיית לכם הישועה של קפיטו? מי שכבר מכיר את הסדרה מתבקש להימנע מ-

ים כחול

New member
אז ככה :

הראש הקרימינאלי שלי מריח משהו מסובך יותר , ואם אני הייתי כותבת את התסריט הייתי יוזמת אייזה רצח בין מאוריניו לאורלנדו , נראה לי שאחד מהם יתנקש בשני ואז מן הסתם אחד מהם ילך לכלא וקפיטוש היפה תשתחרר מהסיוט הזה שניקרא אורלנדו . איך הצליחו למצוא שחקן מתאים כלכך לגלם יצור כזה מזוויע ., לדעתי זה כשרון אדיר רק לבחור את השחקנים .

ים כחול

New member
עוד השערות ...

נראה לי שעכשיו זה השקט לפני הסערה אני חוששת שהרבה דברים לא נעימים יתרחשו בסדרה - תראי דוגמא מהאמא של איריס איגריד , זה בא לי בהפתעה וממש בכיתי והבנתי שהסרט הזה אנושי ואמיתי ושעוד צפויים לנו רגעים לא קלים . זו התחושה שלי .

אני מתחילה להתחבר לראש שלך.

כמובן שאם יש עוד 40 םרקים הדברים צריכים להתקדם לאנשהוא....... תגידי לא מגעילה אותך האפשרות שפדרו ואיריס יהיו ביחד?

ים כחול

New member
בלי קשר לפדרו שאותי הוא מבחיל ../images/Emo5.gif

אני מאד מיזדהה איתה .... אבל חושבת שהיא צריכה להתבגר יותר ולהיות נשית . ראית את הסרט לוליטה ?? זה גם בסגנון .. האמא שם גם נהרגה והאבא החורג שהיה כבר מאוהב פיתח קשר עם ילדה בת 14 . מוזר

למעלה