שכחתי את הסיסמא ואת הטלפון המקשר שלי בגוגל כי לא נכנסתי המון זמן

hamma23

Member
אז מה אומרת ההודעה הזאת שהחשבון שלי נחסם או נמחק ?

לא ניתן לשחזר את החשבון שלך בשלב הזה, כי ל-Google אין מספיק פרטים בשביל לאמת את בעלותך על החשבון.
רוצה ליצור חשבון חדש כדי להשתמש בשירותי Google? רצוי להוסיף כתובת אימייל או מספר טלפון לשחזור חשבון ולעדכן אותם במידת הצורך.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל

לא ניתן לשחזר את החשבון שלך בשלב הזה, כי ל-Google אין מספיק פרטים בשביל לאמת את בעלותך על החשבון.
רוצה ליצור חשבון חדש כדי להשתמש בשירותי Google? רצוי להוסיף כתובת אימייל או מספר טלפון לשחזור חשבון ולעדכן אותם במידת הצורך.
לא, אלא שאתה צריך לעשות מאמץ , לזכור את הסיסמא וטלפון מקשר. החשבון קיים אין לך גישה לשם הגנה עליו ועלייך לשם כך הומצאו סיסמאות והגנות
. אם אתה ממש לא זוכר..אז ליצור חשבון חדש ולהתחיל מחדש הכל. תשמור סיסמאות מחוץ למחשב..רשומות פיזית על מחברת או משהו..לא לסמוך רק על זיכרון.

רוב הזמן נח

Well-known member
לא, אלא שאתה צריך לעשות מאמץ , לזכור את הסיסמא וטלפון מקשר. החשבון קיים אין לך גישה לשם הגנה עליו ועלייך לשם כך הומצאו סיסמאות והגנות
. אם אתה ממש לא זוכר..אז ליצור חשבון חדש ולהתחיל מחדש הכל. תשמור סיסמאות מחוץ למחשב..רשומות פיזית על מחברת או משהו..לא לסמוך רק על זיכרון.
גוגל קצת מגזימים בהגנות על החשבון. לא כל המשתמשים שלהם עובדים בפנטגון.

רוב הזמן נח

Well-known member

ברגע שיש לך את הטלפון, אתה יכול לעשות איפוס ססמה או שישלחו לך את הסיסמה למכשיר. מבחינתם המכשיר זה החשבון.

אם אין לך את המכשיר או שהמספר שדרכו נרשמת זה מסים שכבר לא בשימוש, זאת בעיה.

נדמה לי שאפילו נתקלתי בבעיה בחשבון כשיש לי את המכשיר והמספר. זה כאילו, אם אני לא אני, אז מי אני? :ROFLMAO:

ובחשבון MI זה בכלל עוד יותר מטורף מה שהולך שם.

:ROFLMAO:

hamma23

Member
אבל מה הבעיה הצלחתי להיכנס למייל בעבודה וגם בטלפון בעבודה זה עדיין נותן ובטלפון פתאום לא נותן לי להיכנס מוזר
מה ניתן לעשות ?

תנסה לחפש בסיסמאות של הכרום באותו מחשב שאתה רואה אימייל ....
וכמובן ברגע שאתה מצליח לעדכן בחשבון את הטלפון כאמצעי אימות

למעלה