שכחתי את הסיסמא שלי בתפוז , יש דרך לאתר?
שיח סלימאן Well-known member מנהל 23/2/16 #3 זה רק בהנחה שאת בפנים. אם את לא מצליחה להכנס בחרי אופציה של איחזור הסיסמה.
J jen711 New member 23/2/16 #4 אני הנחתי שהיא בפנים כי היא פרסמה את השאלה בתור היוזר שלה ולא אורח. אבל כן, אמורה להיות אופציה של שחזור סיסמה.
אני הנחתי שהיא בפנים כי היא פרסמה את השאלה בתור היוזר שלה ולא אורח. אבל כן, אמורה להיות אופציה של שחזור סיסמה.
שיח סלימאן Well-known member מנהל 23/2/16 #6 בבדיקה נוספת שנינו טועים בנקודה הזו גם אם אתה מחובר אתה לא יכול לשנות סיסמה בלי הסיסמה הקודמת.
J jen711 New member 23/2/16 #7 צודק ואני אאשים בזה את העובדה שלא שתיתי קפה היום(כי מסתבר לוקח יומיים לקנות קפה אם המזכירה מספיק עצלנית ואני לא אוהבת את הקפה השני). אז הדרך היחידה היא לצאת מהיוזר ואז לבקש לשחזר סיסמה.
צודק ואני אאשים בזה את העובדה שלא שתיתי קפה היום(כי מסתבר לוקח יומיים לקנות קפה אם המזכירה מספיק עצלנית ואני לא אוהבת את הקפה השני). אז הדרך היחידה היא לצאת מהיוזר ואז לבקש לשחזר סיסמה.
שיח סלימאן Well-known member מנהל 23/2/16 #8 רגע, זה לא עובד ככה את לא יכולה סתם להזכיר קפה בלי לתת את המתכון שלו.
Y yair_bar New member מנהל 23/2/16 #5 יש קישור לשכחתי סיסמה מתוך חלון ההתחברות כלומר למשתמש שאינו במצב מחובר למערכת. במידה והמנגנון לא עובד - ניתן לפנות לפורום משוב
יש קישור לשכחתי סיסמה מתוך חלון ההתחברות כלומר למשתמש שאינו במצב מחובר למערכת. במידה והמנגנון לא עובד - ניתן לפנות לפורום משוב