שכחתי בכלל לפרסם את כל הפרטים...

A S Y L U M

New member
שכחתי בכלל לפרסם את כל הפרטים...

על הערב מחר באסיילום- אז הנה!מסיבת הקיץ הרשמית של המועדון, אז תנו כבוד! אנחנו מדברים על יום שישי (11.7), מחצות ועד שמונה בבוקר!! שמונה שעות מטורפות של מסיבת קצף, עם המון אווירה הזויה במיוחד של ים וקיץ... יהיו הרבה הפתעות, אנחנו לא ממש מגלים- אבל מדובר בדברים שווים. שווים מאוד! יש גם רחבת צ'יל אאוט מפנקת במיוחד עם נרגילות חופשי כל הערב ועוד הפתעות... ברחבה המרכזית יתקלטו DJ's CHIK-N (תמיר ואני) באלטרנטיבי וישראלי בסט הזוי במיוחד, ברחבה הכבדה פריצי בפ'אנק מטאל וגיא במטאל, וברחבה השלישית אפיק lion i sound system ברגאיי וג'אנגל מטורף, ועמית אדן (סולן "הפוסי של לוסי") בפאנק רוק וסקא! מחמש וחצי בבוקר ועד שמונה- אפטר פארטי פסיכודלי.... מסיבה שהיא הרבה יותר משווה, וזאת הבטחה. והשבוע עיר בחצי מחיר- חולון!! כל מי שגר בחולון- נכנס ב-25 ₪ בלבד! לשאר החוגגים התענוג יעלה 50 ₪ במקום, ו40 ₪ למי שיזמין מראש. יש גם הסעות (כמעט) מכל הארץ! לפרטים נוספים, הסעות הזמנות וכו'- 064322112, 055409316. אנחנו גם בכיף שומעים הצעות, בקשות וכאלה.

Firz

New member
הוא שכח לצין ....

שזו מסיבה אחרונה שלו!!! אז חבר'ה בואו לתת כבוד...

danzig F

New member
תבואי, אני ישמור לך אחת....

איזה סחטן אני....
ולמה לעזאזל אנ כותב מהמשתמש של תמיר??

j a c k y

New member
חחחח :) בכל מקרה תכננתי לבוא...

אז אל תשכח לשמור לי אחת
יום שלישי יש לי יומולדת זה נותן לי משהו מחר?

A S Y L U M

New member
זה נותן לך הרבה!

קודם כל כניסה חינם (תביאי חברים.... : ) ואפילו פרוטקציות בבקשת שירים... ומי יודע, אולי עוד כמה דברים...

TrunKs 2003

New member
אני היחיד בעולם ש....

עוד לא היה באסיילום!!!!! השבוע אני בא גם אם אני אדרס ע"י מכונית חונה!!!

A S Y L U M

New member
והסעות...

אזור ראשון: יבנה- מגדל המים- יוצא באחד עשרה וממשיך לרחובות, נס ציונה, ראשון (שתי תחנות) וחולון (בורגר ראנץ' וקניון) ולמועדון... ברורים על ההסעה- 055999912 חן, 064642880 יעל אזור השרון: הסעה יוצאת באחד עשרה מהוד השרון (תחנה מרכזית כמדומני) אח"כ כפ"ס (ליד חרוז בראש) רעננה (מרכז אלרם) הרצליה (תחנה מרכזית) ורמה"ש, ברבע לחצות (מקדונלד'ס). תגיעו!! לברורים נוספים- 064322112[:))]

למעלה