שכחתי!!! חלמתי ש...

סיאמית

New member
שכחתי!!! חלמתי ש...

אני יולדת (דווקא לא כאב בכלל...) ונורא מפחדת להסתכל על הפנים של התינוקת שלי אז אני מחבקת אותה אלי ועוצמת עיניים ו~א~ אומר לי "תסתכלי עליה!!!" אז אני מסתכלת והיא כל כך מתוקה ויפה... עם שיער חום ושביל בצד מסורק יפה... אני נותנת לה נשיקה בלחי שלה שהיתה חמימה כזאת... ומתעוררת. הערתי את ~א~ בחמש בבוקר בערך ואמרתי לו "חלמתי שיש לנו תינוקת כל כך מתוקה..." אז הוא אומר לי: "ברור", מתהפך לצד השני ונרדם...

רחלית

New member
גברים.....

לכי לסמוך עליהם בענינים שברגש! אגב לנו יש בן ואישי מה זה התאכזב

anat11

New member
וואו

מדהים החלום ילדה! אמנם - לא חלום מסתורי, לא עליו התדיינו שנים בפקולטות לפסיכולוגיה ולא עליו שפכו נהרות דיו (יעני - החלום שלך כאילו הגיע עם כתוביות ופירוש רש"י בצד), אבל אחלה חלום. האמת - ממש מרגש היה לקרוא את ההודעה הזאת! אגב - בלי לגלות כמובן - הסכמתם כבר על שם? לילה טוב, ענת (אחרי הרבה יותר מדי קלוריות מ"ויולה" (גבעתיים), יום עבודה מטורף בעליל ורק שעתיים וחצי שעות שינה בלילה הקודם, קרובה לקריסה, אך נלחמת בשיניים)

סיאמית

New member
זה עוד כלום ../images/Emo13.gif

אני חולמת ידועה, כל לילה בלי הנחות וגם תמיד זוכרת את החלומות שלי... מהיות בו עמדתי על דעתי. ו... מתגבשת הצעה או שתיים לשמות ואנחנו די מסכימים על אחד מהם. אבל יכול להיות שכשנראה אותה
יהיה לנו ברור שזה לא זה ואז נתחיל לחשוב מחדש... אני, בכל מקרה, כבר חושבת עליה קצת עם השם הזה... יאללה, אני הולכת ל"אקו-לב-עובר" בבית חולים מאיר (והפעם, עם אמא´שלי כי ~א~ לא יכול לבוא). תאחלו לי בהצלחיי-הצלחות!

RomiVais

New member
יופי של חלום!!! ../images/Emo99.gif

ו ~א~ ממש מצחיק.......... בטח שברור שהיא תהיה כל כך מתוקה אבל עדיין תגידי לו שאמרתי להראות יותר התלהבות גם מתוך שינה!!!

סיאמית

New member
Golf Ball בלב של העוברית

שהרופא שלי, דר´ וולמן, אמר לי שזה ממצא שאין לו חשיבות כאשר אין ממצאים נוספים ושאין לי מה להיות מוטרדת בכלל (אותו דבר אמר לי דר´ לוי מומחה לקרדיולוגיה בילדים אצלו עשיתי את האקו והוא זה שאמר לי שהכל פיקס) אבל וולמן הוא איש יסודי וכמובן שרצה שאעשה גם את הבדיקה הזו כדי להיות רגועים. וטוב שכך!!! עכשיו אני רגועה לגמרי!!!

למעלה