שכחתי להגיד ש...

Snorlax

New member
שכחתי להגיד ש...

היום לפני מספר שעות בודדות סימתי לערוך את הסרט גמר שלי בקולנוע!#@$!@#$ אני כל כך שמח שזה נגמר.. אני לא אוהב את החדר עריכה בבית ספר שלי הוא מיקלט אין בו אוויר אבל המחשבים משהו פיצוץ... נ.ב יש לי את הסרט הכי טוב במגמה

GGOODD

New member
אני שמח בשבילך!

על מה הסרט? ספר קצת על ההפקה שלו...

Snorlax

New member
אז ככה...

זה קצת מסובך אבל אני אנסה בכל מיקרה :) : הסרט הוא על בחור ובחורה, הבחורה גרה בלוס אנג'לס והבחור בל אביב. הם מתאימים בכל צורה אפשרית הכל מוסיקה סרטים אוהבים אותו בימאי הכל, והם משלימים אחד את השני בכך שהבחור מנגן על גיטרה ממציא מוסיקה אבל אין לו מילים והבחורה מנגנת על פסנתר וכותבש שירים אך היא לא מצליחה להלחין להם מנגינה. אין להם סיכוי להיפגש כי הם גרים במקומות שונים אבל יום אחת מתערב הגורל בכך שהוא סובל מכאבים נואים בראש והיא מגלה גוש בשד השמאלי שלה. שניהם הולכים לרואפה ,כל אחד במדינה שלו. לשניהם יש סרטן מסיג נדיר והם צריכים לנסוע לציריך לעשות בדיקות שיקבעו את גורלם. שניהם נוסעים ונפגשים במעלית למרפאה ולוחצים אצבע על אצבע על אותה קומה ומחיכים אחד לשני.... הם במרפאה יושבים ביחד עובר הרבה זמן ופתאום הוא מתחיל לזמזם את השיר שהו ניגן בתחילת הסרט היא מקשיבה. לאחר מכן היא מוציאה דף ועט וממשיכה את השיר שהיא כתבה בתחילת הסרט, הוא מציץ בסקרנות.מגיעה תורם לרופא. לשניהם יש סרטן מזן נדיר ואין לזה תרופה. למחרת הם נפגשים שוב אך הם לא מדברים רק מחיכים זה הכל, ביום רגיל הוא היה מדבר איתה והיא כנל אבל זה לא יום רגיל היום לשניהם יש סרטן!!! כל אחד חוזר לארץ שלו והם ממשיכים את החיים שלהם, אבל לפעמים פעם בחודש אולי הבחור מוצא את עצמו ממלמל מילים של שיר שהוא לא זוכר שהוא שמע(של הבחורה) ולפעמים לא כל הזמן פעם בחודש אולי הבחורה מזמזמת איזשהי מנגינה שהיא בכלל לא זוכרת שהיא שמע ו פתאום באותו הרגע מופיע לשניהם חיוך על הפנים שבאותה הפתאומיות שניה אחרי כן הוא שוב נעלם....סוף בסרט אין דיבורים של הגיבורים רק V.O של הבחורה בתחיל הסרט כשהיא קוראת את השיר שהיא כבתה. ישנו קריין. הצילומים בסרט פשוט מדהימים אני אפילו נדהמתי, לא חשבתי שאני יכול לצלם טוב כל כך(היתי הצלם גם) . מצטער על ההתנשאות אבל אני חייב :). ההפקה היתה חמישה ימים, חמישה ימים מטורפים משהו פחד. אחד הימים צילמנו מ8 בבוקר על 9 בלילה את הסצינה של המרפאה, ושתבין זה סרט של 10 דקות!! וזהו בעיקרון היה כיף חוויה לכל החיים , סרט ראשון שלי וזהו... אם יהיו לך עוד שאלות אני אשמח לענות. אולי אני אוכל לפרסם את התסריט... עד אז ביי ביי...

GGOODD

New member
ובכן,

נשמע לי קצת דכאוני אבל התסריט בהחלט מעניין ומורכב... אני אשמח אם תפרסם את התסריט ואם תוכל להעלות למחשב את הסרט זה יהיה נהדר

Snorlax

New member
זאת כל ה..

המטרה של הסרט - החמצה , לא כמו עוד סרט הוליוודי (ואו זו השוואה הא ..
)

Dafi the Mighty

New member
וואו נשמע מגניב! ../images/Emo45.gif

זה בטח יצא מגניב
אני עכשיו בחיפושים אחר רעיונות לסרט גמר...

לא קראתי את כל התסריט../images/Emo16.gif

אבל ממה שקראתי-
. יש סיכוי שתוכל לעלות את הסרט לאינטרנט?
ניר

Snorlax

New member
בזמן הקרוב לא אבל...

אני אנסה מאוחר יותר כשאני אקנה את המצלמה שאני רוצה ואז אני בטוח אוכל איכשהו, עדין גם לא היתה את ההקרנה של הסרטים במגמה אז אף אחד לא ראה את הסרט :)

snapnet

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני לא יודע אם זאת מקריות אבל השם משפחה שלי זה טלמור

למעלה