שכחתי להודיע שאני אהיה באילת אתמול והיום

חןשסק

New member
שכחתי להודיע שאני אהיה באילת אתמול והיום ../images/Emo4.gif

אבל הנה אני שוב
היה מעולההה מקווה שיהיו עוד (כמובן שלא עם היחידה כמו עכשיו כי אני משתחררת, אבל יהיו
) מה שלומכם? מה התכנונים לסופש?

אוייי נחמד!! איפה לנתם?

גם אני הייתי בנופש עם המחלקה שלי, מראשון עד שלישי, במצפה רמון היה פשוט מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמינה שאני תכף משתחררת =[ תכנונים: היום כנראה פאב עם חברות בבוקר היה צבא וקניתי את הדיסק החדש של שלומי שבן (בדיוק עכשיו שומעת
), ומקודם הייתי בעיר בכנס המפגר מחר... בטח קצת עיר, מקווה גם חדכ אני גם רוצה ללכת לים ובערב מסיבה! (אולי צוף... וואו, אחרי שנה שלא הייתי שם! מלא ילדודס בטח...) ושבת... לא יודעת

חןשסק

New member
חחח גם את? איך היה בכנס?

באמת קיבלתם שי למשתחרר? חח היינו אמורים לישון בבית החייל, אבל למזלנו לא היה מקום אז ישנו במלון הים האדום- אחלה מקום. רק חבל שבחדר שלנו לא היו מנורות אז היינו עם האור של הטלויזיה (רצו להעביר אותנו למלון אחר! לא רצינו!), היינו בחמי עין גדי, עשינו טיפול בוץ וכל מני שטויות ומסיבה בערב וטיולים בטיילת
היום בבוקר הינו בספורט ימי והיו לנו חינם בננות וסירות מנוע וכל מני... היה מעולה
עכשיו אני מתארגת ליומולדת של בנדוד שלי במטרוק ומחר אני מניחה שאני אשן ואסדר את החדר סוף סוף.. ועד הערב... אלוהים גדול
בשבת אני אראה סרט עם ידיד שלי, ונראה מה עוד.. יהיה כיף!

חחח היה על הפנים

גירסה עלובה של הכנס שהיה לפני חודש השי שקיבלנו הוא מין תיק צד, נחמד בסהכ אני אתן להורים שלי או משו P: וואי, המטרוק זה לא תיכוניסטים עכשיו?

חןשסק

New member
וואללה.. נחמד...

הממ לא.. יש ליין היום של 20+ מדברים על זה גם במקושרים חח.. אני מקווה שזה שווה בשביל שאני אלך לזה לבד עם החברים של בנדוד שלי :| .

cobainos

New member
גם אני לא מאמין

שאתן משתחררות. החיים לא הוגנים, אתן צעירות! איך היה בשגו בר? זאת היית את שם, נכון? הייתי די מסובב ובקושי ראיתי ורונית הייתה יותר מסובבת (או שאני טועה?)

חחח כן, זו הייתי אני

דווקא לא נראה לי שרונית היתה מסובבת וואי איזה סרט אכלתי הלכנו די מוקדם כי הייתי צריכה לאסוף את אחותי מהים קיצר אספנו אותה, ופתאום עוצרת אותי משטרה וככ היתה לי הרגשה שזה הולך לקרות כי הרגשתי מה זה רע ששתיתי קצת יותר מחצי ליטר, בדרכ כשאני עם אוטו אני מה זה לא מרשה לעצמי לשתות אבל חצי ליטר פשוט לא משפיע עלי בדרכ (ולאחרונה בכלל לא כי עברתי קורס ברמנים והסף שלי די עלה) אבל משום מה הרגשתי לא משהו עם החצי הזה והיתה לי הרגשה ממש רעה ופחד ממשטרה ונבואת הזעם שלי סוגשל התגשמה קיצר במזל מזל מזל הם לא עשו לי בדיקה כי קראו להם לאיזה אירוע אמאלה לאיזה לחץ נכנסתי די, מעכשיו אם אני עם אוטו אני לא שותה יותר משליש. אין מצב!!!!!! והיה ממש נחמד! חחח נראה לי שאני תכף אעלה לפה תמונה מאתמול שאני מסתכלת עליה בפלאפון שלי ופשוט מתחילה להקרע (בעיקר בזכות איך שמירי יצאה שם... חחח מלכה) איך לך היה? עם מי היית?

חןשסק

New member
היה לך מזל

לחבר של בנדוד שלי שללו את הרישון כי הוא נהג שיכור...

אסור לשתות ולנהוג ! וכה.. אומר לכם אחד שעשה

את זה הרבה פעמים לפני כמה שנים .. וכבר המון זמן לא שותה ונוהג ביחד !!!! חבל על החיים של אנשים וחבל על הרישיון וקנסות וכו' ..........לא צריך לפרנס ת'מדינה הזאת מספיק המיסים וכו' ..........

cobainos

New member
פששש חתיכת סיפור

אם שותים לא נוהגים! אצלי הסף ממש משתנה, תלוי כמה אכלתי ומה המצב רוח. אני ממש לא יציב בזמן האחרון. היה לי נחמד ממש, הייתי עם חבר מהבסיס הקודם (הבן אדם היחיד שנאי בקשר איתו משם) ושתיתי ליטר בירה ועוד צ'ייסר. היה נחמד לראות את האנשים המוכרים ואת אפרת המלצרית (החלומית) לא הייתי שם איזה חודש וחצי וזה יותר מידי.

למעלה