שכחתי להוסיף את הסיפו. אז...

calabrone

New member
שכחתי להוסיף את הסיפו. אז...

אני וחבר טוב שלי שנינו ירושלמים, היינו בביתו שנמצאת בשכונה מאד מאוכלסת והרבה מבנים סביבה, ואני מביט מהחלון לשמע צליל מוזר ומראה עוד יותר מוזר. ולמראה עיניי נגלה עצם בצורה של בלון אליפסי כזה בצבע חום אדמדם, לגביי הסאונד לא היה ברור יותר מדיי כי היו דחפורים בסביבה וכביש סואן, ואותו עצם טס במהירות לא גבוהה מדיי ולא איטית מדיי, ואני קורא לחבר שלי, ושנינו מביטים המומים בעצם המוזר שנע בדיוק מושלם, זה לא יכול להיות טיסן ואני בטוח שגם לא כלי טיס ניסיוני, או מזל"ט, הדיוק היה יותר מדיי מושלם. ואני מעולם לא האמנתי בעבמי"ם כלומר הייתי מעריץ של x filse אבל רק בגלל הסיפורים והפרקים המדהימים, ולא יצאתי משוכנע אף פעם.. אבל זה היה ברור מבחינה מתמטית ופיזיולוגית שאנחנו לא לבד ביקום, שיש עוד חיים אחרים מלבדנו, הכל שאלה של זמן. ואני שואל אותכם.. האם זה הגיוני שייערכו ניסויים בשטח מיושב? כי מה שראו עניינו ואנחנו 2 גברים לא שתויים ולא מעושנים ומושפעים מהזיות כימיות, ממש ערים ומודעים לסביבה, אז אני באמת מבין כמה שהדבר הזה אמיתי. ואגב יש המון סיפורים אחרים שנגלו באוזניי, מאנשים כנים וישרים שלא האמינו בזה לפניי עד שכמוני וכמו חברי הטוב זה נגלה לעיניהם בפתח ביתם. אז נעים מאד אני טוני

Majestic12

New member
הבלון/עצם החום-אדמדם

בשנים האחרונות משתמש השירות המטאורולוגי בבלונים שצבעם חום-אדמדם. גם אני ראיתי את הבלון הזה מעל לרמלה, וישנם גם בלונים בצורת צפלינים ובאותו צבע. חבל, אמנם, שאין לך תצלום - אבל אני משער שזה מה שראיתם... בכל מקרה טוני - אתה מוזמן להיכנס ולהצטרף למרכז הישראלי לחקר עבמי"ם: WWW.UFOISRAEL.ORG

Gilliana

New member
ובנוסף...

גם הצבא משתמש בבלונים אלו לבקרה ופיקוח. בלונים כאלו בדיוק מרחפים להם מעל הכור הגרעיני בדימונה וניתן לראותם כמעט מדי יום במה שנקרא, עין בלתי מזוינת. (שרק לא יעצרו אותי עכשיו על גילוי סודות מדינה...
)

Gilliana

New member
ברוך הבא אלינו טוני ../images/Emo140.gif

שאלה: כמה מתיקים באפלה הספקת לראות, כלומר - עד איזו עונה בערך?

למעלה