צופיפניקיות
New member
שכחתי לספר איזה כיף היה בסמינר...!
אז ככה - דבר ראשון, שימו לב לשעה.... כן, ביום האחרון של החופש קמתי ב7וחצי.... עצוב, אני יודעת... דבר ראשון - מתי אתם פותחים שנה? אנחנו ב3.9, ואתם פותחים בפעולה רגילה, או בהפנינג כדי לימשוך הרבה יותר חניכים? ולסמינר - אז מה היה לנו שם... כולם היו אמורים להגיע לשבט ב12, רק לי ולעוד שני ילדים הייתה פעולה להכין, אז באנו ב11, ישבנו הכנו פעולה מפגרת והופ...12, כולם כבר היו חשבנו שאוטוטו נוסעים אבל אז פיתאום המרכזים הצעירים הישתגעו - "כולם לעלות על חאקי ולהגיע לרחבה" חאקי? מה אתם מפגרים, חם לנו!!!! אבל בסוף כולם ניכנעו. ברחבה חילקו אותנו לקבוצות ועשינו כל מיני משימות, למשל: יש לנו ארבעה חבלים ובקבוק מיץ, אנחנו יכולים לעמוד במרחק של 15 מ´ בערך מיסביב לבקבוק, וצריכים לפתוח אותו ולמזוג לכוס... ואני לא אגלה איך עשינו את זה...! בסה"כ אני חושבת שהקבוצה שלנו ניצחה...
הסתיימו התחנות, חשבנו עולים לאוטובוסים... אבל שוב - לא!!! ניכנסו לחדר שכב"ג ושם תקעו לנו משימות מפגרות, כשסיימנו אותם המרכז התחיל לדבר, ולדבר ולדבר ואפילו שלא היה משעמם כ"כ - די, תסיים כבר! כבר היינו בטוחים שעבדו עלינו ושלא נוסעים לשום מקום...אבל אחרי איזה שעתים (בסביבות 17:00) הוא סיים, ותאמינו או לא, בכניסה חיכה לנו האוטובוס
! הגענו לקיבוץ עין-דור... בדרך לחדרים פגשנו את שבט אופק רעות שגם עבר שם סמינר. איזה חדרים מגעילים קיבלנו!!! הבטיחו לנו טלויזיות, מזגנים - בקושי מיטה ומאוורר היו שם... אבל חפיף, גם ככה לא נהיה בהם יותר מידי זמן, מייד יצאנו לארוחת ערב שכללה - לאוכלי בשר: שקשוקה, לצמחונים הייתה שקשוקה, לאוכלי גלאט כושר הייתה שקשוקה ולמהדרין שקשוקה. ונחשו מה לקינוח: שקשוקה... והיא הייתה כזו מגעילה... כימעט אף אחד לא אכל! איך שאנחנו יוצאים מהחדר אוכל, אנחנו קולטים שנהיה מלא אוכל... מרק, ופסטה, ואורז... שיישרפו כל הקיבוצניקים האלו! לפחות הזמנו בלילה פיצות, ככה שלא גווענו ברעב... אח"כ הלכנו לבריכה!!! בהתחלה כמובן הייתה פעולת בריכה... המשימה השווה היחידה הייתה ליבנות פירמידה אנושית של 3 קומות בעמידה, אנחנו סיימנו הרבה ליפני השביעיות והשמיניות, אבל השופטים אמרו שעשינו לא טוב - שקרנים!!!, אח"כ הייה מלא זמן חופשי בבריכה, והייתה שם גם מקפצה גבוהה כזו וכל הבנים עשו גילגולים וכאלו... היה ממש כיף!!! טוב, זה יצא ממש ארוך, אז המשך יבוא... נועה.
אז ככה - דבר ראשון, שימו לב לשעה.... כן, ביום האחרון של החופש קמתי ב7וחצי.... עצוב, אני יודעת... דבר ראשון - מתי אתם פותחים שנה? אנחנו ב3.9, ואתם פותחים בפעולה רגילה, או בהפנינג כדי לימשוך הרבה יותר חניכים? ולסמינר - אז מה היה לנו שם... כולם היו אמורים להגיע לשבט ב12, רק לי ולעוד שני ילדים הייתה פעולה להכין, אז באנו ב11, ישבנו הכנו פעולה מפגרת והופ...12, כולם כבר היו חשבנו שאוטוטו נוסעים אבל אז פיתאום המרכזים הצעירים הישתגעו - "כולם לעלות על חאקי ולהגיע לרחבה" חאקי? מה אתם מפגרים, חם לנו!!!! אבל בסוף כולם ניכנעו. ברחבה חילקו אותנו לקבוצות ועשינו כל מיני משימות, למשל: יש לנו ארבעה חבלים ובקבוק מיץ, אנחנו יכולים לעמוד במרחק של 15 מ´ בערך מיסביב לבקבוק, וצריכים לפתוח אותו ולמזוג לכוס... ואני לא אגלה איך עשינו את זה...! בסה"כ אני חושבת שהקבוצה שלנו ניצחה...