שכחתי לספר שהיתה לי מדידה אחרונה

סיגל2

New member
שכחתי לספר שהיתה לי מדידה אחרונה

ביום שלישי והיה פשוט מקסים. הבאתי גם את השרשרת שקניתי בפראג כדי שתתאים לשמלה שמשולב בה גם צבע בורדו והאבנים בשרשרת הן אבני גראנאט אדומות וזה פשוט מה זה מתאים לא להאמין. היה ממש מרגש, עד כדי שהסתכלתי מאחורה ומקדימה מספר פעמים לא מאמינה למראה עיניי איזו שמלה מקסימה יצאה לי (אפילו אם אני אומרת זאת ואני לא בדיוק אובייקטיבית
)

שירי71

New member
יו יו יו איזה יופי

את יודעת, גם אני חשבתי על שרשרת עם אבן אדומה. זה צבע מדהים וגם אני כבר מתה לראות תמונות שלך!!!

סיגל2

New member
בהחלט, אני כל הזמן חושבת על אם

שכחנו משהו ומה כדאי עוד להוסיף. בסוף אני אמצא את עצמי רואה עוד בעל מקצוע ביום החתונה עצמו רק כדי להוסיף אותו לחתונה שיהיה יותר שמח, רק שנדמה לי שנגמרו לנו הרעיונות. וכמובן שאני סופרת את הימים וכל יום שעובר יש עליו כמובן V.

שמופית

New member
יש לי עוד רעיון וממש לא יקר ../images/Emo13.gif

כשהיינו בתערוכת מתחתנים בגני התערוכה, היו שם טילי קונפטי שאפשר לפתוח ברגע של שבירת הכוס. לפני כמה ימים התקשרתי אליהם ונתנו לי את מספר הטלפון של הבחורה שמטפלת בנושא. התקשרתי אליה והיא שלחה לי שני טילי קונפטי כבקשתי, אלי לעבודה (באיזור ת"א). טיל אחד עולה 80 שקל - ממש לא יקר ונראה לי חביב לאללה לרגע שבירת הכוס. חוץ מזה יש להם כל מיני טריקים שעושים שמייח על הרחבה כמו צמידים ועגילים מהבהבים וכוסות פלסטיק גבוהות שאפשר להדפיס עליהן את שמות הנישאים ולחלק לאורחים עם משקה בפנים...

מיה :)

New member
יש תקליטנים (יותר נכון חברות

תקליטנים) שעושים קונפטי בתור תוספת. דרך אגב, מתי החתונה, סיגל?

מיה :)

New member
אויש, ראיתי. זה לא היום שלי ../images/Emo3.gif

הכל משתבש לי. שיהיה לכולם סוף שבוע מטריף. ביי.

../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif זהירות ../images/Emo70.gif קונפטייי ../images/Emo67.gif

בחתונה של שטרודל חמותה שתחייה חשבה שיהיה נפלא לפזר עליהם קונפטי מיד עם שבירת הכוס. ווא ווא וי ווא מה שזה עשה. קונפטי צבעוני עף..נדבק לפנים, לציצים חודר לכל פינה כמו סכין שמפלחת את הבשר(הקונפטי היה צבעוני, מתכתי כזה כמו גריסת קישוטי סוכה) שעה עמלנו בשירותי אני וסיגל שגב הצלמת לעזור לאתי שהקונפטי בציצים הטריף אותה מכאב..שלא לדבר על הצבעונייות שנשארה כמו כתמי צבע על העור. ראו הוזהרתן.

שמופית

New member
אוי, יש משהו בדברייך ../images/Emo10.gif

התבאסתי לי קלות... צריך לראות אולי אפשר לנווט את זה לכיוונים אחרים... אני מפחדת גם שזה יפרוץ החוצה בקול פיצוץ שיבהיל אנשים עם לב חלש...

שירי71

New member
ויש קונפטי שאינו מתכתי?

ההזהרה חשובה!!! תודה אתי. אבל רעון הקונפטי נשמע אחלה. שמופית, אולי תשאלי אם אפשר להחליף לאחר\?

dorlim

New member
אם אני לא טועה,

הקונפטי שהוזכר לעיל עשוי מנייר. בכל מקרה, הגודל של הקונפטי הזה הוא גדול מדי בכדי להכנס לכל חור.

שמופית

New member
אני חושבת שהוא באמת עשוי מנייר

ובגודל גדול
נזכרתי בדיוק שהראו לנו דוגמא מהקונפטי הזה והוא היה גדול ומנייר. אז נראה לי שזה דווקא יהיה נחמד. רק שלא יצא בקול פיצוץ עז...

למעלה