העצמאות בתחילתה !! של אלה הכוונה. אתם איבדתם אותה ברגע זה כנראה... עוד מעט חנה תעדכן אותי אז אני כבר אשרשר לכאן את תוצאות הביקור התקופתי בטיפת חלב. זה חצי קשור... אתמול קניתי מין מגן כזה למיטה כי שיר בטירוף של גלגולים. אני בספק אם פוך יגן עליה בצניחה חופשית מהמיטה. היא רק מתעוררת וטראח מפרפרת לכל הכיוונים. ושיטת הכריות שעבדה עד לא מזמן לא אפקטיבית. שיר יעילה בצורה מדהימה. בועטת איזה צוקהרה אחורית והכרית בצניחת ניסוי לרצפה, הצניחה הבאה המתוכננת היא של שיר אז כאן אנחנו נכנסים לתמונה ומשנים לה תוכניות. אמממה, המגן לא מספיק גבוה אז אני אזדכה עליו. הוא אמנם 35 ס"מ אבל גם המזרון שלנו עבה אז ה 5 סנטים שנשארים מצחיקים את שיר. ליאור
משקל 7.550 גובה 69.5 ראש 43 וזה אומר משקל ממוצע וגובה של 90 אחוז שומרת היטב על גזרתה - 15.6 לפי חישובי ה BMI.... (סתםםםםם , החישוב נכון אבל חסר משמעות בגיל שכזה) ווג יתקשרו בערב במקביל שיר קיבלה עוד נתח מהמשולשת נעלבה כמובן עד עמקי נשמתה ישר ציצי מחיקת זכרון מהירה וחזרה לשחק במרץ ביקשתי מחנה שתביא לי משם את גרפי הגדילה שלהם כדי שאוכל לסרוק ולשים בפורום ליאור
היא שוקלת בדיוק (!) כמו יפתח - אבל גבוהה ממנו (למרות שרק היום אחה"צ כשאהיה בעצמי בט"ח אמדוד אותו ואדע כמה גבה הבחור...לפני חודש ומשהו הוא היה 66 ס"מ, הגמדון שלי).
הדר שוקל רק 8.300 וגובהו רק 70 ס"מ. מצד שני אחרי גיל חצי שנה יש ירידה בעלייה במשקל וגובה וגם הוא מוציא אנרגייה בטירוף, אז אני לא מודאגת (או משתדלת לא להיות....)
גם אני בעניין של לרפד את הבית. כל פעם שהדר נופל אחרי שהוא נעמד או מטפס על משהו (אתמול הוא טיפס על המדרגות, בהשגחתי, כמובן, אבל זה היה ממש מפחיד) אני מתכננת לרפד מסביב לרהיטי הבית בכריות.