שכחתם. אתמול היה לי יומולדת 15...
A A d r i a n n e New member 27/10/05 #2 ../images/Emo60.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif נכון אומייגאד אני לא מאמינה ששכחנו... אבלללל אלה! יו קנואו איי לאב יו סו וישלי זיכרון רע וחוצמזה, אני מטומטמת נורא ^_^ אופ. אז אני ממש ממש מקווה שהיה לך המוווווווווווווון כיף, ויומולדת הכיהכי טוב שבעולם ושיהיה לך המון מזלטוב ו... ו... כל הטוב שבחיים. ^_^ |מקורי| would u forgive me love? [if i danced in ur showerrrrr |אלאניס|] אני לא מאמינה ששכחנו
../images/Emo60.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif נכון אומייגאד אני לא מאמינה ששכחנו... אבלללל אלה! יו קנואו איי לאב יו סו וישלי זיכרון רע וחוצמזה, אני מטומטמת נורא ^_^ אופ. אז אני ממש ממש מקווה שהיה לך המוווווווווווווון כיף, ויומולדת הכיהכי טוב שבעולם ושיהיה לך המון מזלטוב ו... ו... כל הטוב שבחיים. ^_^ |מקורי| would u forgive me love? [if i danced in ur showerrrrr |אלאניס|] אני לא מאמינה ששכחנו
ש ש ח ר ו נ ת New member 27/10/05 #4 ../images/Emo103.gifאלה../images/Emo24.gif מצטערת סו מאץ'. אני מקווה שהיה לך יומולדת מדהים, ושיהיה לך מזל"ט ועד 120! 15 זה אחלה גיל.
../images/Emo103.gifאלה../images/Emo24.gif מצטערת סו מאץ'. אני מקווה שהיה לך יומולדת מדהים, ושיהיה לך מזל"ט ועד 120! 15 זה אחלה גיל.
F Funky Fish1 New member 27/10/05 #6 תודה!!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif ו-15 זה גדול...זה חצי משלושים!!
R RRonitka New member 28/10/05 #7 מזל טוב!../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif אושר, עושר, הצלחה, בריאות וכאלה.. יומודלת שמח!
ס סבתא יש רק אחת New member 28/10/05 #8 אוי../images/Emo10.gif סליחה../images/Emo24.gif שיהיה מלא מלא מלאאאאאאאאאא מזל טוב בכל זאת
M Mrs Brightside New member 28/10/05 #10 ../images/Emo109.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif אני לא מקורית היום,אז אני מאחלת לך את כל מה שאת מאחלת לעצמך
../images/Emo109.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif אני לא מקורית היום,אז אני מאחלת לך את כל מה שאת מאחלת לעצמך
ז זוארץ שולט New member 28/10/05 #11 מזלטוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif
ק קמימונת New member 29/10/05 #12 בשיא הרצינות, שמתי לב לתאריך בלוח אירועים, אבל לא הייתי בטוחה ולא רציתי לעשות פדיחות. לומשנה >< אניוואי מזל טוב שיהיה לך הפי הפי הפי יומולדת שתמיד תהיי מאושרת. וזה בעצם הכי טוב, אז אין מה להוסיף ממני
בשיא הרצינות, שמתי לב לתאריך בלוח אירועים, אבל לא הייתי בטוחה ולא רציתי לעשות פדיחות. לומשנה >< אניוואי מזל טוב שיהיה לך הפי הפי הפי יומולדת שתמיד תהיי מאושרת. וזה בעצם הכי טוב, אז אין מה להוסיף ממני
ק קמימונת New member 29/10/05 #13 אוף אני חוזרת בי מהשורה הראשונה. סליחה.. את פשוט חייבת להבין שאני לא נשארת שפויה אחרי 3 שעות נסיעה
K kittycatbone New member 29/10/05 #14 אעע סליחה!../images/Emo122.gif../images/Emo7.gif אבל... מזל טוב מקווה שהייתה לך יומולדת טובה!! 15 זה גיל מגניב ו..ו.. שכל מה שתרצי תקבלי!!
אעע סליחה!../images/Emo122.gif../images/Emo7.gif אבל... מזל טוב מקווה שהייתה לך יומולדת טובה!! 15 זה גיל מגניב ו..ו.. שכל מה שתרצי תקבלי!!
F Funky Fish1 New member 29/10/05 #15 הו, תודה רבה לכולן!!../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif והייתה לי יומולדת טובה