שכירה שרוצה למכור ביריד????

תודה על הפרגון של כולכם!!

תודה על התשובות ונעים לראות שבכל זאת יש כאן במדינה אנשים טובים ומפרגנים !!!

שכירה שרוצה למכור ביריד????

אני שכירה ויוצרת דברי אומנות. ברצוני לנסות למכור את מוצרי ביריד אומנויות ולראות האם עבודותי מהוות אטרקציה לקהל קונים והאם כדאי לי לעשות הסבה מקצועית. האם ישנה דרך חוקית לעשות את גיחת הניסיון? ובמה היא כרוכה???? תודה מראש על התשובות . שנה טובה ומתוקה לכולנו

tevagil

New member
צריך שולחן וכסא

כל מה שאת צריכה זה להביא מהבית שולחן וכסא, וכמובן לא לשכוח את העבודות שלך. וכמובן לשכור את המקום או הביתן. ואני מציע לך לא לחשוב "ולראות האם עבודותי מהוות אטרקציה ". תעשי מה שבא לך, ירצו יקנו, לא ירצו לא יקנו, הפסד שלהם.

תודה על העידוד - כסא ושולחן כבר יש

אני מאד מאמינה בעבודות שלי. אולם לא התייחסתי לאחת משאלותי שהיא בעיני עקרונית וכנראה לא ציינתי זאת בצורה מספיק ברורה. אני רוצה לעשות את המכירה בצורה חוקית לפני שאני פותחת תיק של עוסק מורשה/זעיר/פטור. האם ישנה איזושהיא דרך לעשות זאת???

תעשי. אחריך המבול.

נראה לי שתיק במע"מ אפשר לפתוח אחרי שלושה חודשים. בכל מקרה, תעשי בלי לחשוב הרבה, לפעמים מרוב מחשבות לא עושים בסוף. בכל מקרה שתהי שם כבר תדעי מאנשים ששם מה לעשות. כמו שאומרים: להיות חכם אחרי מעשה, ותספרי איך היה.

nirdagan

New member
לא מדויק

תיק במס הכנסה אפשר לפתוח 90 יום אחרי שמתחילים להיות עוסק. במע"מ צריך לפתוח מיד כשמתחילים להיות עוסק. ייתכן שמדובר בעסקת אקראי או במשהו אחר שאיננו מחייב לפתוח תיק.

שכירה שרוצה למכור ביריד

אשתי עסקה בדיוק במה שאת רוצה לעשות כרגע. מה שאת צריכה לעשות, לפנות למע"מ באזור מגורייך (את לא חייבת להזדהות אם את רק רוצה לשאול אום שאלות) לבקש להיות רשומה כ"עוסק פטור" (פטור עד סכום של 59,000 ש"ח בשנה) לקנות בחנות כלי כתיבה פנקס קבלות (לא חשבוניות) להזמין חותמת עם שמך, כתובת, טלפון וכמובן לתת לכל הלקוחות קבלה על קנייתם ושיהיה בהצלחה ד.א. אם תרצי עזרה מפורטת יותר גם בנושא ירידים את מוזמנת לשלוח לי הודעה ואם אני כבר כאן, המלצה על ספר שממש מתאים כאן ושמו הוא "אם יוצאים מגיעים למקומות נפלאים" תמצאי אותו באגף ספרי הילדים (הגדולים כמונו) איציק לביא

תודה על המידע ../images/Emo6.gif

כבר מחר אצא לחפש את הספר. שאלנות נוספת- האם הסכום של 59,000 כולל את המשכורת הקיימת שלי?

behemot

New member
שאלת הבהרה - אם יש לי עוסק פטור אני

יכול להכניס 59000 בשנה פטורים בלי תלות במשכורת הרגילה שלי כשכיר? אתם בטוחים?

nirdagan

New member
הפטור הוא ממע"מ

לא מדובר בפטור ממס הכנסה. מס הכנסה מחושב לפי סך כל הכנסותיך, ואף יותר מזה: אם העסק הפסיד אי אפשר לקזז את זה עם הכנסות כשכיר.

למעלה